Prietene la bine si la greu - 16

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

noi suntem bvine. Mihnea e olecuta mofturos( probabil ca vrea mai multa atentie) in rest totul e bine... agitatie mare.

monis, vazut filmulet cu Iulianu' mic Teribil! Abia adormise Mihnea ( dupa chinuiala sa ne iasa)si cand am dat drumul la filmulet a facut instant ochii mari. oare ce spunea Iulian de i-a starnit atat interesul??? ( a adormit inapoi repede, singur)

buei... eu am papat aseara o pizza reala, moooama ce pofta imi mai era de una... Inca am muca sa o diger...dar... am papat ? am papat!

lavi, socrela...... Na ca ma abtin, ca o duoamna ce mi-s

na ca nu mai pot scrie.
Poate revin
Va pup pe toate, fara exceptie

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Raluci,Andre ,multumesc pt raspunsuri! Estrans bine cutitul,dar a capatat un joc. Voi nu ati avut o garnitura de rezerva in cutia aparatului?

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

vroiam sa mai zic si eu ceva. poate incercati sa dati legumele la bebelusi cat mai calde. citisem in Dr. Spock ca ei prefera alimentele caldute si am uitat. apoi intr-o zi am facut piureul mai caldut decat de obicei si in ziua aia a mers cel mai bine.
pentru ca cele cateva grame de papa se racesc f repede, eu mai tin castronelul lui pe baie de apa in timp ce mananca el ca sa nu se raceasca.
nu stiu daca functioneaza la oricine, dar cine stie, poate e si asta o solutie la cei care nu sunt entuziasmati de mancare

si vroiam sa va rog sa-mi spuneti si mie, cele care cantariti mancarea: cam cate grame cantaresc 50 de ml de piure de morcov, nelungit cu apa? si 50 de ml mar crud dat pe razatoare? (stiu ca depinde de multe lucruri greutatea asta, dar macar asa orientativ) multumesc

Andre - ce enervant ca tb mintiti doctorii astia
Buni rulz ca de obicei

Mami. Ilinca - beibicucu' nu e in garantie?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Raluci,Andre ,multumesc pt raspunsuri! Estrans bine cutitul,dar a capatat un joc. Voi nu ati avut o garnitura de rezerva in cutia aparatului?

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

ba da, este si o garnitura de rezerva, dar nu a fost nevoie sa o schimb deocamdata pe prima, nu inteleg cum s-a slabit la al tau...ce marca e?...oare nu se gasesc de cumparat garniturile astea prin comert pe la noi?

Many Dentinoxul are gust naspa, e mai bun Calgel-ul , le-am incercat si pe astea dar nu fac decat sa imi amorteasca gingia 5-10 min max si atat...of, e grele cu dintii astia

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca
Raluci,Andre ,multumesc pt raspunsuri! Estrans bine cutitul,dar a capatat un joc. Voi nu ati avut o garnitura de rezerva in cutia aparatului?Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009:)
Nu am avut garnitura de rezerva. Beaba ai? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Salut! E-heee, pana m-am sulemenit eu aseara, s-a terminat toata distractia de pe bancuta. Dar ati petrecut tare bine, mi-a placut.

Intru acum in modul fast-forward si incep prin a felicita toti sarbatoritii zilelor acestea: Maya, Alexandru, Amalia Maria, Tudor Mateo, Timeea!

Din ce am citit, Padi si Many sunt racite. Multa sanatate, sper sa va treaca cat mai repede si sa functioneze leacurile si compresele. Daca va mai e de ajutor, la mine functioneaza (dar in destul de mica masura) doar combinatia de miere cu lamaie. In rest nimic-nimic.

Le felicit pe mamicile care au mers la meeting pe vremea aceea asa de urata, Dienutze, Cristinica, Ramonika si Raluci_b. Raluci, esti de admirat pentru asa implicare, am vazut pozele cu Bubu intre pancarte, dragute poze, pacat de context.

Monica, ma bucur si eu de vestile si povestile din Georgia, sa ne mai spui. Bravo pt ma-ma. Astept si eu cu nerbadare momentul.

Am mai retinut ca e greu tare cu diversificarea asta, cel putin la Dymomo si Licurici (rabdare multa ca veti reusi pana la urma), dar am vazut ca avem si fulgusori mancaciosi, bravo lor, ba avem si unii care canta in timp ce mananca, de pilda Santi, iar altii care servesc combinatii originale, adica legume cu ceai, aici fiind vorba de Timi.

Lavi, imi pare rau de tensiunea de la tine de acasa, necazurile astea cu soacra parca nu se mai termina. Am vazut ca e mai bine acum, sper sa nu mai ai parte de asa suparari pe viitor!

Shtephy, si tu trebuie sa ai rabdare cu mana, recuperarile astea nu sunt simple, dar vei reusi, o sa vezi. Multa, multa putere!

Ralu si Monis, multumesc pt retetele de beibicuc si link-urile despre avocado si papaya.

Tina, spor la invatat. Uite asa ma mai mobilizez si eu, cand vad ba mamici cu 2-3 copii, ba mamici cu examene, ba mamici protestatare, ba mamici care lucreaza deja full-time, pe toate va iau ca exemplu cand ma paste lenea.

Monis, multumim de pontul cu mancarea mai calduta. S-ar putea sa ajute, acum ca ai spus mi-am amintit si eu ca unul din nepoteii mei accepta mancarea doar daca era calda, trebuia tinuta pe abur tot timpul mesei. Sper sa fie un pont util chiar si pentru o mamica si tot inseamna ceva!

Mergi la inceput

Despre apa, ca tot m-a preocupat asa intens in ultimele zile.

Am recitit raspunsurile voastre ( ) si am constatat ca majoritatea mergeti pe combinatia apa robinet (pt mancare) si apa plata nefiarta (pt baut). Mai sunt si exceptii, ca de ex Lumi care stie ca instalatia de tevi de la ea e veche si e ff probabil sa fie facuta cu plumb.

Am inceput sa citesc cu mai mare atentie si etichetele apelor din comert, intr-adevar pe Dorna scrie ca e buna pt bebelusi, dar in alte locuri am gasit ca numai pt cei mai mari de 1 an. (oare de aici sa trag concluzia legata de preocuparea lui Monis pt terminologie, ca bebelusi se cheama chiar si dupa 1 an?!? )

Pana la urma, cred ca voi utiliza si eu apa de la robinet pt gatit si baby-apa de la Humana pt baut - daca va fi cazul.

Mi-au ramas in memorie filtrul eSpring sugerat de Strumphy - dar cale lunga pana acolo ... - si apa de izvor Sapte Izvoare (Coque, ai vazut-o in supermarchet undeva? sunt curioasa sa citesc ce contine).

Andre, tu in beibicuc ce fel de apa pui?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Mami.ilinca, pe site-ul beaba costa 3 euro garnitura aia (daca nu ma insel eu), dar sigur nu livreaza la noi...poate ai pe cineva care sa comande si sa-ti trimita...uite-aici http://www.beaba.com/flash/#/fr_FR/eboutiquesav/index
intri pe babycook si ai preturile pt fiecare componenta...

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Diana, Shtephy si alte fete care aveti mare experienta in alaptat, as avea nevoie de un sfat / incurajare.

Treaba nu e urgenta, dar ma preocupa atat de tare incat doresc sa mi-o scot cumva din cap.

In octombrie, cand va avea Ana aproape 10 luni, voi lipsi 2 saptamani de acasa. Ca tot omul care nu are ce face, m-a lovit ingrijorarea de pe acum legat de cum pot face eu sa pastrez lactatia in cele 2 saptamani de absenta de acasa? (bine, nici nu stiu daca voi reusi sa o mai alaptez pe Ana pana atunci, dar sper si imi doresc ff tare). Ar merge oare cu pompat la intervale scurte, de ex 2-3 ore? Daca imi ziceti ca da, imi luati o piatra de pe inima

Cred ca am inaugurat, cu aceasta intrebare, categoria "cade drobul de sare in capul copilului..."

Mergi la inceput

Monis, Dankutza: stiu ca voi ati fost in grija celebrului Doc cat timp erati gravide.

Am sfatuit o prietena graviduta sa mearga la el, a mers, i-a placut si e f multumita ca si-a gasit doctor. M-a intrebat cam cand ar fi rezonabil sa ii ceara nr de mobil. I-am zis ca sigur i-l va da el mai incolo, evident ca nu am linistit-o, doar ne amintim si noi ce de anxietati pe capul nostru pe vremea gravidoseniei.

Voua cand v-a dat doctorul nr lui de telefon? Prietena mea este in a 13-a saptamana.

Multumesc!

Mergi la inceput