Prietene la bine si la greu - 16

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Monis am ras aseara de am murit, eram in bucatarie cu laptopul si radeam singura, sotul a auzit (era in sufragerie) si s-a dus tiptil la copil sa vada daca s-a trezit, cand a vazut ca Vlad dormea tun a venit la mine debusolat, i-am explicat despre ce este vorba si ne-am uitat impreuna la Iuli de vreo 3 ori .
Lauriciule, cred ca-ti este greu, despre teoriile tale eu zic asa, din experienta spun ca da, copilul meu alaptat la san a acceptat greu altceva(am fost avertizat de dr. ca va fi asa) la noi au durat cam 2 sapt. tatonarile cu papa, au fost zile cand l-am lasat in pace si nu i-am mai dat nimic. Am trecut peste faza cu suc de morcov sau zeama de supa. Acum suntem ok. Despre treburile casei eu apuc sa fac cate ceva atunci cand il duce sotul la plimbare sau noaptea dupa ce adoarme Vlad. rechinasa a revina la sentimente mai bune.
Dymomo si pe tine te , si crede-ma ca stiu cat iti este de greu.
Ancutzule si eu am trecut printr-o nevralgie pe sub o lucrare, evdent ca am luat numai paracetamol, un farmacist m-a sfatuit sa-mi dau cu dentinox pe gingie, am facut asa dar tare scarbos mi s-a parut.
Lavi, Tina toata admiratia ca mai aveti timp si putere de invatat, eu abia mai apuc sa merg la buda, dar eu is batrana, la voi vorbeste tineretea
Shtephy multi , sper sa iti fie de folos kinetoterapia si sa se rezolve problema cu manutza.
Alinus25 multam de informatie, sigur ne vedem, poate in parc. In principiu noi dupa 10 iunie venim, dar sa vedem cand mergem la unguri
Lyly nici noi nu avem dinti , este foarte nervos, marait, baleste, dar macar bine ca doarme si mananca.
Andre hai cu rezumatul, sunt curioasa de ce spune tanti dr. de italia
Diana tot cu croitoria esti ocupata, sau inca va mai petreceti?
Ma duc a incerc sa-l adorm o juma de ora, ca deja este razboi in casa.
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fete dragi mesajul mamelor in continuare este
"Da, suntem la fel de hotarate in continuare sa cerem sa fim tratate corect de factorii de decizie din aceasta tara . aici ai modificat deja
1. Noi nu acceptam acest "cadou" de 1 iunie! Nu acceptam nici o modificare cat ed mica.
2. Nu suntem ASISTATE SOCIAL! Suntem ASIGURATE si am contribuit PROCENTUAL, NU CU SUMA FIXA.
3. Si suntem doar 15% care primim peste plafonul minim de 600 ron (pentru ca pentru multi 85% inseamna sub 600 ron).
4. Banii proveniti din indemnizatie sunt atat pentru intretinerea copilului, cat si a mamei.
5. Exista cu siguranta alte surse.
6. Economia e de doar 0,02% dar multe famiilii vor suferi crunt din acest motiv."

se va schimba punctul 3 deoarece, "procentul ala de 15% nu stiu de unde a fost scos, dar nu e corect .. nu trebuie sa-l mai vehiculam .. doar procentul de 0,02% :

din 193.000 de beneficiari de indemnizatii - 124.500 au minim de 600 de lei - astia reprezinta 64,5%
2.400 de persoane au plafonul maxim, de 4.000 de lei - reprezinta 1,24% din total
iar restul de 66.100 persoane iau intre cele 2 plafoane - reprezinta 34,25%

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci
Monis sunteti asediati ?
Mai dar Krelia, Lili, Coquelicot si multe fete pe unde sunt?
Eu vroiam azi sa scot copilul pe afara dar parca vad ca pana termin eu cu masa de legume incepe iar ploaia, sunt adunati nori negrii.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Asa..cat inca is prin zona si nu ma prinde iar diversificarea..Am facut si eu o statistica si am tras niste mici concluzii legat de diversificare dupa ce am discutat cu prietene/cunostinte/neamuri de ale mele...
- in general bebelacii alaptati la san is mai putin papaciosi si entuziasmati de marea D
- si 2. baieteii is mai papaciosi decat fetele.
Asa e?? cine vine si mie sa imi infirme toate astea..

Acum vin eu, in calitate de fericita posesoare atat de baietel cat si de fetita sa confirm punctul 2 din statistica.La mine, Dragos a abordat diversificarea mai ok, azi a papat 80 g de mar copt
+banana+ o mas cereale, in schimb Eva abia a mancat 30 g ( dupa ce le-a plimbat ba in gura ba afara cu zambetul pe buze, culmea e ca deschidea gura, cand nu a mai vrut nu a mai deschis nici gura) de mar copt+morcov+ un pic de lapte praf (fara lapte pus in amestec nu ia nici un gram)

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

http://webtv.realitatea.net/live

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Andre, eu intrebam de bbcook...stiam eu ca nu am explicat cum trebuie...cutitul e ok,garnitura e slabita si practic cutitul nu mai sta fixat asa de bine ca la inceput.
of,ce ma enerveaza treaba asta

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca
Andre, eu intrebam de bbcook...stiam eu ca nu am explicat cum trebuie...cutitul e ok,garnitura e slabita si practic cutitul nu mai sta fixat asa de bine ca la inceput. of,ce ma enerveaza treaba astaIlinca ,buburuza noastra 14.11.2009:)
Imi pare rau, nu am patit asa ceva Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

fetele, viitoare gazele tineti-vati ca la 17 am intalnire cu un nutritionist ne da reteta magica licurici sa te tii pemeuri

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

sa speram ca asa www.legalis.ro/2010/05/18/alocatiile-pentru-copii-nu-vor-fi-modificate/" target="_blank">va fi

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Andre, eu intrebam de bbcook...stiam eu ca nu am explicat cum trebuie...cutitul e ok,garnitura e slabita si practic cutitul nu mai sta fixat asa de bine ca la inceput.
of,ce ma enerveaza treaba asta

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

dar i-a vezi nu merge strans, sa tii contra pe partea cealalta si sa strangi cutitele, ma duc sa ma uit si eu sa vad ce ar putea fi

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput