Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Bunaaaaa dimineeeaaataaaaa!!!!!!!!

Pofti la muuuulta pentru toate doritoarele!

Elle sa va faceti bine repede, tinem pumnii.

Monica mai, ma uimeste ce spui tut acolo de Dragoselu', parca e vorba de alt copchil, avand in vedere ca mai ieri alungam piticii de zor...dar, asa e, ca si la Selen s-a cam dus linistea ta.

Nela draga mea, tinem pumnii sa reusiti cu diversificarea, eu zic ca nu e nici o graba, are timp toata viata sa pape diverse. Cel mai important este sa ia in greutate acum, sa isi revina piticuta.

Vik offff mami, greu trebuie sa fie, dar vine ea vacanta si atunci sa te tii.

Noi suntem binisor, bubitele par sa se estompeze deja, sa vedem cum evolueaza in continuare, dar vand in vedere ca nu a mai facut febra si ca bubitele nu se inrautatesc tind sa cred ca a fost roseola si nimic altceva, slava Domnului (eu nu am facut nici una din aceste boli eruptive, asa ca ma gandesc cu groaza la ele). De papat papa binisor, am ajuns din nou la 180ml lapte cu 2 cupe de cereale dimineata si seara, eu sunt super multumita. Am incercat sa ii dau 4 mese pe zi, cu gandul ca fiind diferenta mai mare intre ele va papa mai mult....ei bine NU, ea nu poate papa mult odata, asa ca am revenit la 5 mese pe zi, macar papa mai des si mai putin, daca asa ii prieste ei.

Lali ca mi-am adus aminte, lumea nu mai intra din lipsa de timp, dupa cum se vede dovleceii de-abia de acum incep sa ne solicite cu adevarat....se vede care are copil cuminte si puturos...plus ca uite, spre ex eu sunt consemnata in casa din cauza bolii, deci cand doarme ce sa fac, intru si eu pe forum...dar fetele sigur ies pe afara la plimbari, mai fac cate una cate alta prin casa...dar intradevar, parca prea s-a rarit lumea, mie mi-e dor recunosc de zilele in care aveam de recuperat nu stiu cate pagini ptr ca eu ma culc devreme.

Hai ca am zis ca scriu 2 randuri si am scris un roman.

Cam atat deocamdata, va pup si sa aveti o zi minunata.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Diamar cucuiele piticului.Asa se face mare, mai cade,mai primeste o lovitura .
vik bafta mami la examene ,lasa ca vine ea vara si o dragalesti si penru timpul pierdut.Felicitari mamarutzei pentru progrese .
Luto unde sunt pozele? Cum le-am ratat?Lasa ca le gasesc eu,la toate ma uit .Felicitari micului crestin!
Croco cu placere .
Monica te inteleg pe deplin.Poti sa te mai plangi ,noi aici suntem .
Ellenuta sa treaca raceala la toata familia,in frunte cu mama caprita .
Nu va mai scuzati ca va plangeti!! Aici e locul nostru de dat cu capul,plans pe umerii la toata lumea,smiorcait,bocit,ras,psus glume,dansat,sarbatorit,mancat tort virtual si vazut domni cu o mana pe pancarta si cu una pe ceva ce vrem sa vedem si noi si nu o da neam la o parte ,aici varsam tot naduful. Deeeci,fara scuze de acum incolo,ok?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Gata! Eu intreb, eu raspund!!!
Ne iese un dintisor de iepuras de jos!!!!!
Si aseara nu se simtea deloc, acu se simte la mana zimtisorul!!
Ce copil mare am!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!, multam de cafea, fetelor, ca tare bine mai prinde! flacaul meu s-a trezit la 5 ca facuse kk si vroia schimbat si de atunci dorm tot in hopuri...
lali , sotz are cateodata niste reactii care pe mine ma innebunesc pur si simplu, de aici si disperarea mea ....e mult de spus ...dar imi trece, asa imi trece de fiecare data , si sper (ma mint singura )ca nu vor mai exista astfel de momente ... nu are rost sa spun mai mult ...
alex, imi pare bine ca printesa papa mai bine

sper ca azi sa apuc si eu sa vad retetele postate, poate chiar si poze
va si sa aveti o zi cat mai reusita

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Gata! Eu intreb, eu raspund!!!
Ne iese un dintisor de iepuras de jos!!!!!
Si aseara nu se simtea deloc, acu se simte la mana zimtisorul!!
Ce copil mare am!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

BRAVOO!!!!!!!!!!!!!!!
PUPAM IEPURASUL!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Mai, e culmea raceala asta a mea..sau o fi organismul meu batran si subrezit de vina?

Azi insa sper sa ma mobilizez sa ies din casa ca nu ma mai tin nervii in casa. Nataliei cred ca-i mai apar dintzisori si e cam neprietenoasa.

Stie cineva unde gasesc un costum popular pt un baietel? (nu, nu e vb de Natalia ca ea e FETITZA,DA, SA FIE CLAR) Stiu ca se mai gaseau la targurile de produse traditionale.

Va pupa fata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza

cat de trist ce s-a intamplat cu Vladut mas rog ca parintii sa aiba puterea sa treaca peste aceasta tragedie..

Elle multa sanatate intregii familii! uite cum tu si Mary aveti exemplele perfecte de cat de diferiti pot fi copii..

Cata felicitari pt dintoc! uite ca ai gasit cauza, vezi?

Alex ce ma bucur ca trec bubitele!! si ca papa Zeina mai bine! se pare ca ea, ca o domnisoara finuta ce e, stie ca trebuie sa pape putin si des

Vik, hai, inca putin, mami! si cand noi ne intoarcem la munca si o sa avem concediu cate 2-3 sapt, cine o sa stea cate o vara intreaga cu mamarutza ei, ha?

Nela mare doamna, mare caracter multumim pt eu ma bucur ca te simt optimista, dupa toate problemele asa e cu mancarea, o sa aiba toata viata sa pape, tu sa faci cum iti spune instinctul tau de mamica desteapta

Luci, nu te-a mai lasat Davidel sa intri???

Irina asa-s barbatii, tot noi trebuie sa ne adaptam dupa ei, pe ei slabe sanse sa-i schimbam...

Raluk, Dana

cine are o reteta buna cu gulie, pleeeeaaase??

o zi mai frumoasa decat la Constanta va doresc (ca aici te ia vantul pe sus!)

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Hai ca doarme Ana! Doamne ajuta! Imi place cand e activa si se joaca si face si drege... dar ce bine e cand doarme...it rocks!!!
De saptamana viitoare vin ai mei, o mai dau si lor sa o mai distreze!!!

Mai, cand ziceam ca Ana are virusache, am vrut uitat sa zic ca de la vaccin il are. Am facut vaccinul de sase luni luni si cred ca a luat si o raceala. Cred. Ca nu cred ca efectul vaccinului este cu mucisori. Anyway, e pe terminate raceala.

Vik, te pup! Si pe Mamarutza ta draguta si sportiva. Ce progrese a facut!
Hai ca mai un pic si gata si semestrul asta! Iupiiiii!

Catalina, felicitari pentru dintoc! La noi nu se vede la orizont... da' si cand o da, sa vezi ce perla scoate!

Si felicitari si mamei lui Andrei pentru progresele puiului, de ieri!

Ma bag la "House", dars unt pe-aproape.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

X_ cu multi de ggggggg draga mea,se pare ca baiatului i-a venit deja cadoul de azi.Sa-i fie de bine dintocul!
Si Mihnea face la fel la san,e asa caraghios cand sta pe burta si suge .
Monica ce sa mai,Dragoselul e sportiv.Si tu care-ti faceai probleme... si pentru dintisor.
Nela si noi suntem in urma cu diversificarea,adica papam doar fructe,legume si carnita..Avem timp,important este sa nu mai verse ei.Multumim pentru flori,un buchet si pentru tine

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ca sa dau un raspuns 2 in 1, pt Selenica si Lali DA, pe mine nu ma mai lasa Davidelu sa fac nimic decat sa-i smulg jucarii periculoase din mana si sa spun nu, nu e voie .....iar el sa rada.
Deja ma gandesc oare cum va fi mai tarziu....cand isi va putea exprima nemultumirile

Alex multa sanatate pentru Zeinuca si tie nervi de otel
Nela lasa vraja si zi cum fu in excursie draga

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput