Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
fragutzo baga o tuica fiarta, efect garantat ....la Natalia vreau sa zic
Pe cine vrei sa faci calusar ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
techila spune:
buna dimineata,
intru sa o pup pe nela, ca tare imi place cand vad postare de-a ei. pupam strutza cea virusata
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana fragutzo baga o tuica fiarta, efect garantat ....la Natalia vreau sa zic Pe cine vrei sa faci calusar ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
iote si luto....si tu imi faci ziua fremoasa
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana fragutzo baga o tuica fiarta, efect garantat ....la Natalia vreau sa zic Pe cine vrei sa faci calusar ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Mai, ce dracu' stii ca am constanta...eu jack, fata jack...cum tuica
In iunie face finutul cel mic un an si vreau sa-l imbrac fremos.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
NelaM spune:
Techila, te pupa mama. Stii ca prestez pentru mustacios de fiecare data cand vad link, da?
Ma zi-mi si mie cum mai mananca puii tai?
Laura, pupici. Lasa, ca-i dam noi pe brazda cu mancarea. Cum zici si tu, eu sunt in al noualea cer sa nu vomite. Si nici nu ma grabesc, sincer. Cateodata intru in panica, ca noi in ritmul asta nu mai mancam mancare de oameni mari prea curand.
Ce mai face Mihnea?
Fram, mami, la multi ani pentru finutz!Ii serbati ziua la mare?
Coautorul ce mai face? Glumesc, zi-ne de Natalix.
Lucia, dear fu tare la mare la Singaporica! Pacat ca fu scurt si ca de luni incep serviciul! Imi vine sa mor de ciuda. Mai vin si ai mei, marti, ce sa mai, o sa fie de vis!
Davidelu' zici ca e jmecheros, ai? Hihi, sa te tii de-acuma.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
mimika spune:
techiloaso, io nu-ti fac dimineata frumoasa?
Neatza si de la noi!
x si multi de g are baiat mareeee!
zeina si anushca sunt mai bine, bravoooooo!
dragoselul s-a atomizat again
fragutza in Auchan Titan e un magazin care are si costumase nationale, ii, nu stiu daca are si de copilasi ceva, dar poate incerci daca nu este prea departe de tine. De fapt in Iris este magazinul.
Doamne, vad ca s-a oprit vantul, sa iesim si noi la plimbare, ca tare a mai batut saptamana asta.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
Dana15 spune:
Mamelor, va pup!
Ce mai facem? ne antrenam pentru un bairam?! Liliacule, sa nu te tragi pe dos si sa ne spui ca chefuiesti in familie..hai, ca eu l-am anuntat pe Grig ca are de stat cu fata
Cine mai face ca Ana? adica sa se tarasca prin toata casa..deci, nu busileala, ci tarash serios pe coate si pernitele talpitelor...pana aici, nimic rau, ca am securizat tot ce se putea..dar de ce taraste tipand?! mai, si nu-i tipat din acela victorios, de "iote ce fac eu", ci zici ca imediat, imediat dau lacrimile..ma duc la ea, o iau in brate..tipa si isi intinde mainile spre podea, semn ca vrea jos...ziceti si voi, ce sa-i fac?
ma bate gandul sa iau un premergator..mda! asta este din categoria "eu?!! never ever nu voi face asa ceva"..sa-i scot rotile si sa o las acolo sa se mai joace..cat spal eu un vas sau invart intr-o mancare..
va pup pe toate!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
mey nela, sa stii ca i-am mai dat pe brazda, adica papa laptele mai bine de cand le-am schimbat cerealele, legumele foarte prost spre deloc, iar fructele binisor....e bine ca macar cresc,,,merg la dr peste vreo 2 saptamani...sa vedem
mimika...stii ca io te iubesc sincer....si imi faci ziua fremoasa, doar ca pe tine te vaz mai des...vezi...nu apreciez la justa valoare
nasterea a doua putze
NelaM spune:
Dana, te pup dear. Eu nu-i iau premergator ca vine mama urmatoarele patru luni si m-am scos! Ce capra sunt!
Rectific: nu-i iau premergator ca nu se arata sportiva. In nici un caz sa tipe ca vrea jos! Ea tipa de placere, cred. Adica ii place sa se auda tipand... mda, seamana cu mine, si mie imi place sa ma aud vorbind.
Techila, mami, ia zi-mi repede ce cereale le dai? La noi sunt de mare succes alea cu morcovi, de la nestle. Asadar tot familionul o sa aibe in bagaje marti, cand vin: cereale burtica sanatoasa si lapte humana hn, din ala ingrasator, pe care Ana il serveste piure!
Asa, si vreau neaparat sa ii zic la Elle ca ma rog sa se insanatoseasca grabnic tot familionul ei! Te pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Editez sa va zic ca Ana nu se arata sportiva, nu maica-mea!
Lali_mete spune:
A venit soacra si ma ia la ea.O saptamana nu va vad,o zi acasa si iar o saptamana pauza... Ooof,o sa imi fie dor de voi
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!