Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 6
Lali_mete spune:
Nu stiu cum naiba fac de mereu raman singura pe aici... unde sunteti? Pe la baitze cu sotii ?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
Lali_mete spune:
Sunt singurica
biiing-bang.....
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dana15 spune:
Te salut Lali!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ioanna81 spune:
printre copaci... bing bang!
seara buna lume!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
Sa-l ajutam pe Vladut
alex25 spune:
Si eu sunt pe aici, prin umbra Am dat papa la mandra si am culcat-o.
Nici eu nu inteleg ce e cu linistea asta pe aici, mai ales la cat de urat este afara...oare se destrama magia?
X_ggg nu stiu ce sa te sfatuiesc la faza cu lapticul, insa nu mi se pare normal sa se trezeasca de 12 ori pe noapte la varsta asta...sper sa nu te superi pe mine.Poate totusi il deranjeaza ceva si foloseste tzitzi pe post de alinare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
din pacate nu mai putem face nimic pentru Vladut
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
Sa-l ajutam pe Vladut
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 din pacate nu mai putem face nimic pentru Vladut Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM Sa-l ajutam pe Vladut |
Offf, cat de rau imi pare! Acum e un ingeras mic
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Lali_mete spune:
Vai cat de rau imi pare.Imi pare tare rau cand vad astfel de cazuri de copilasi condamnati dinainte de a se naste...
Alex si eu ma gandeam tot asa,cam intra in linie dreapta subiectul. Copilasii cresc si nu prea mai avem timp sa stam pe forum . Eu il tin deschis mai tot timpul,doar dau F5 cand am timp de citit.Am observat si ca intra cam aceleasi mamici in fiecare zi,asiaticele intra rar de tot...oare s-or fi suparat pe noi?Si mai sunt fete ,mai mult de jumtate din cele care intrau de multe ori pe zi cand am intrat eu in randurile voastre... Imi aduc aminte de Tulibu,cum credeau suedezii ca este din Bulgaria...imi mai aduc aminte ca erau multe Raluci si multe Monici atunci.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mamideandrei spune:
seara buna! din pacate nu este asa pentru toata lumea! Dumnezeu sa-l odhneasca in pace pe Vladut! am citit ultimul post pe blog, si m-am cutremurat toata!
imediat mi-a zburat gandul la minunea care doarme in camera alaturata, ii multumesc lui Dumnezeu din nou ca e sanatos si promit sa nu ma mai vait ca nu face una sau alta, ci doar sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta alaturi de el!
selen, ebru e fenomenala, imi vine sa o pap toata....
mai multe nu pot spune in seara asta ... asa ca noapte buna tuturor
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
vik-cj spune:
Buna seara fete dragi!
Am niste zile terminatoare...dar asta e..mai am doua saptamini si vine sesiunea! Si apoi vacanta! Vai ca de abia astept. Tare greu mi-a fost semestrul asta. Si imi pare rau ca pierd momente pretioase alaturi de Isabela si de ce nu...alaturi de voi.
No..ca m-am plans.
Acum sa o laud pe mamarutza mea: de duminica se ridica singura in picioruse, tinandu-se de ce apuca, de noi, de patut, de mobila...bineinteles ca nu are stabilitate si pica iar cum apuca dar e mare realizarea! De busilit busileste tot in stil rac: doi pasi inapoi si unul inainte...
Sunt nerecurepara, ma duc sa citesc dar vroiam sa va salut inainte.
si La multi ani Ana!
Va , seara faina!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela