Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 5
kemsy spune:
Selen, sunt , ce precoce e Ebru!!!
x_ggg, nu dispera, Rares e mai mic decat Loris.Si el abia sta in 4 , dar se misca pe burta cu viteza.Au timp si ai nostri sa ajunga asa miscareti
Am descoperit cauza maraielii, se vad alti 2 dinti jos
Multe lunite dovlecitei ANA strutza!!!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Selen, sunt , ce precoce e Ebru!!! x_ggg, nu dispera, Rares e mai mic decat Loris.Si el abia sta in 4 , dar se misca pe burta cu viteza.Au timp si ai nostri sa ajunga asa miscareti Am descoperit cauza maraielii, se vad alti 2 dinti jos Multe lunite dovlecitei ANA strutza!!! , Giani fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Loris, o noua stea |
Kemsy, ce dulce ai fost cu Rares mai mic decat Loris (2 zile)
Cred ca de asta nu avem nici dinti
Te pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Si la multe lunite sarbatoritilor de azi!
Mie dor de o plimbare pe vreme buna.............. SI de o vreme mai buna si din punct de vedere politic.....
Maria iar doarme mai prost noaptea dar asta e. SI sa va spun ca de vreo saptamana aproape zilnic face kk la olita. AM fata mare!!!!!
x_GGG, vreau sa iti spun ca poate Rares nu i-a in greutate pentru ca nu e suficient de consistenta papica (cum ai spus tu de exemplu ca la amiaza el mananca mai degraba supica decat un felul 2) Din cate am citit eu supica e mai fara calorii asa ca daca mama vrea neaparat sa dea se recomanda sa ii dai prima data felul 2 si apoi supica daca mai accepta puiul. Nu te supara pe mine.
Suede, eu tot insist dar nici sa se joace nu vrea cu ea. I asa de scarba de ea:
Kemsy, eu gatesc mancarea cu mult lichid asa ca sa nu se arda si e ca si o ciorba sau supica, dar ii dau doar grosul din ea, deci e ca un felul 2. Asa ca nu ii mai dau altcava. In general papa 200-240.
Selen, felicitari pentru progresele frumoasei Ebru! In curand o sa fugi si tu dupa ea cum fac eu cu Maria.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
x_ggg spune:
Carinablanca, multumesc mult pentru sfat, imi dau seama ca zeama simpla nu are cum sa fie bogata caloric, dar piure de legume cum ii dadeam la inceput nu mananca si pace. E rdept ca atunci il faceam simplu, fara niciun condiment sau zarzavat. Acu daca pun verdeata si delikat din ala fara e-uri sau sare papa mai bine.
In zilele bune, Rares papa la 9-10 un iaurt cu fructe sau fructe cu cereale fara lapte (cam 100-150 de gr), la amiaza supa (dar eu nu o strecor, deci nu e numai zeama, plus ca pasez si un pic din legume si din carnea din ea), si dupa amiaza i-am bagat cereale(grau cu fructe de la nestle)-cam 100 de gr, nu ii dau mai mult desi as vrea. Tzitzi la discretie, de cel putin 5 ori ziua si vreo 10 ori noaptea. De aici problema mea cu sanul.
Ma plang de laptic de vreo 2 luni, nu mai am sanii umflati, ma si mir ca are ce sa suga.
Fac si eu ca Alex, nu solidele sunt problema, ci lapticul.
Am inceput sa bag iar Galafor si ceai de lactatie, sa vedem. Vineri e ziua oficiala de cantar.
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
selen80 spune:
mai, dar cum am putut uita??!
LA MULTE LUNITE ANA BANANA! SA FII SANATOASA DE ACUM SI SA PUI CARNITA PE TINE, AI INTELES??
multumim fetelor, dar nu e cea mai tare, mai sunt dovlecei asa avansati, Maria de Carina, David de Luto, Karo de Clodute si sigur mai sunt!
noi in schimb o sa ramanem in urma cu olita cred ca...nici n-am incercat inca, mie mi-e ca o ia de-a busilea de pe olita..dar trebuie sa incerc intr-o zi...
Aricel chiar nu e grea reteta, e cam acelasi lucru ca la steamer, doar ca pui legumele la cuptor....mie din cantitatile astea mi-au iesit doua portii de 200 gr...
si nici noi nu am pus-o deloc in picioare, ca si noua ne-a zis la fel dr ortoped, s-o lasam singurica...
X_ggg pai daca mananca deja solide tu ii mai dai si de 5 ori pe zi laptic?? cere el asa des?? eu ii mai dau pe zi doar daca nu-mi mananca legumele...bine, si noaptea mi se pare mult...nu stiu ce sa te sfatuiesc, sincer....dar daca suge asa des, e normal sa nu-i ai umflati, ca nu mai au timp saracii sa se umple la loc...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
x_ggg spune:
Cere, Selen, sa il vezi cum sta pe burtica, cu capul sus, si ma trage de tricou...ma dezgolesc si suge asa din pozitia aia, dupa care se rasuceste si se aseaza pe o parte, fara sa dea drumul la tzitzi
Suge si de sete probabil, desi mai bea si apa din canitza, nush sa spun..uneori, chiar si dupa 200-250 gr de supa mai cere si tzitzi...
de aici problema mea: mai e sau nu mai e laptic?
EDIT: aseara am numarat 12 treziri, de la 9 seara la 6 dimineata
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Am iesit, sa imbaiez brotacul. Noapte buna, cu mult somn va doresc.
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
suede spune:
Selen...n-am cuvinte!
Vreau si eu .
La multe lunite pentru Ana balerina!Sa papi bine si sa n-o mai superi pe mami!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
diamar78 spune:
Astazi isi serbeaza ziua Ana balerina si eu nu stiu. Sa cresti mare si sanatoasa.
Astazi s=a lovit piticul meu de 2 ori la cap, era in picioare si se tinea de canapea si a cazut si a dat de marginea unei masute. A plns mult si i s-a si umflat si acum are urma de dunga. Api i-a dat fratele cu usa in cap.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Lali_mete spune:
Buna seara gagici!!
Din cate vad eu nu vreti sa scriem si noi dovleceii amorezati,ca nu a spus nimeni nimic.
Eu am o durere de cap de imi vine sa urlu,fimiu urla deja ca il dor gingiutele,maraie,plescaie,suge si roade...pe rand sau toate odata .
Selen bravo mami,foarte tare Ebru,e precoce.
Aaaah,sigur mai voiam sa zic ceva,dar am o ceata deasa in cap de nu imi amintesc mai nimic...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!