Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 19
carinablanca spune:
Ola fetele,
Avem noutati!!!!!! Am tuns-o pe Maria cheliuta. O sa ii fac poze si o sa descarc sa vedeti ! E asa de dulce.
Din pacate cu dermatita stam iarasi rau si au inceput sa ii apara bubite si pe corp si la subsioara .
sarbatoritilor de ieri si de azi
Madalina, ma bucur ca in sfarsit ai net. Te pupam dulce scumpa mamica si vrem poze cu Irinel. Ma faci sa ma . Esti atat de draguta cu noi.
Acum nu se scrie asa de mult acum ca doar e vreme buna si ne destrabalam cu puii pe afara. Cu papatul laptelui am avut si eu o speranta ca isi revine azi dimineata cand a baut 200 dar in cateva minute a dat afara vreo 50 asa ca . Iar aseara a baut 50 si inca vreo 80 facut cu cereale si cu lingurita. Daca nu merge si nu merge trebuie sa ii schimb laptele si nu stiu inca pe care sa trec.
Si ca tot zicei de papa azi incercam pentru prima data peste (crap). Sper sa ii placa. Il dau cu mancarica de dovlecel care pot sa zic ca e preferata ei asa ca nici nu ar trebui sa isi dea seama de psete.
Mi-l si inchipui pe Iri cum urla si cum se duce pe la prize si alte cele. BIne ca ati scapat de mucisori.
Sanatate multa la mami!
Monikus,
SI noi ne chinuim cu somnul dar acum cateva saptamani a avut si o perioada cu doar o trezire pe noapte. Iar acum e asa intermediar cu 4-6 treziri.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
lutoniana spune:
Si eu l-am tuns pe David ca era un chin si o nebunie cu parul care ii venea mereu in ochi si in urechi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:
mi-a sters Iri tot mesajul
LUTO m-ai bine dispus de dimineata mi-a placut faza cu "ai baut 3 cafele de dimineata",am vazut si pozele de la botez sunteti niste frumosi iar tie iti sta tare bine cu parul mai lungut
MONICA si tu chef de distractie dis de dimineata,l-am vazut si pe Dragoselul care e un frumos,mi-a placut cum dadea el cu picioarele in laptop si bascuta lui,de pijamale ti-am mai zis
HEPI te si imi place cum vb de Maia,se simte atata dragoste
FRAGUTZA ma bucur ca esti mai bine
CLAUCIA am vazut si pozele voastre,sunteti o familie tare frumoasa si imi place cum vb tu cu Alessia
ALEX tu cum mai esti?
Am vazut si poze de TECHILOSI care sunt niste scumpici in frunte cu surioara lor,unul lenes si altul activ
Fetelor multumesc pentru incurajari si aprecieri la poze,mama a venit acasa,e mai bine, de fapt i-au bagat un furtun pe care sa elimine piatra si pe care sa-l scoata in romania.Cu asigurarea a ramas sa o sune pe sora-mea sa-i spuna ce s-a rezolvat.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 LUTO m-ai bine dispus de dimineata mi-a placut faza cu "ai baut 3 cafele de dimineata".... |
pai mai Mada, astea sunt frumusetile mariajului, daca el se plange la toata lumea ca s-a insurat ca nu avea cine sa-i numere cafelele si tigarile, atunci eu nu il pot dezamagi ca-l iubesc prea mult....asa ca i le numar.
Ideea era ca pana seara la culcare se fac 7-8 cafele si eu sunt extrem de stresata ca ii va sta inima-n loc intr-o buna zi.....dar n-am cu cine.
Alea 3 erau numai de dimineata, de fapt
Si zici ca Iri e cumputerist, asa ?
Cum e vremea acolo ca am vazut in poze ca erai destul de imbracata
lutoniana spune:
Mai, iar ati fugit ca potarnichile Techilei ? Am si eu pofta de forumeala si voi stati creanga pe-afara.
Hepi, ai montat draga cortul ? bancutele ? sa-ti aduc o rola de hartie sa punem pe bancute ca sa nu ne agatam strampii ?
carina a halit Maria pesticul ? Nu prea cred ca merge cu dovlecel, zic si eu, e o combinatie cam ciudatica; eu ii dau pestele cu putin cartof, asa ca la marile restaurante, peste cu cartofi natur
(lamaie nu-i pun ca e suficienta mama lui)
madalina84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pai mai Mada, astea sunt frumusetile mariajului, daca el se plange la toata lumea ca s-a insurat ca nu avea cine sa-i numere cafelele si tigarile, atunci eu nu il pot dezamagi ca-l iubesc prea mult....asa ca i le numar. Ideea era ca pana seara la culcare se fac 7-8 cafele si eu sunt extrem de stresata ca ii va sta inima-n loc intr-o buna zi.....dar n-am cu cine. Alea 3 erau numai de dimineata, de fapt Si zici ca Iri e cumputerist, asa ? Cum e vremea acolo ca am vazut in poze ca erai destul de imbracata Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Pai cel mai mult au fost 16 grade,asa ca nu avem noroc de plimbareala multa.Acu e soare dar bate un vant de e belea
lutoniana spune:
He he he Mada uite vezi, asa ajungi sa te obisnuiesti cu frigul si in zile cu 20-23 de grade ca azi sa crezi ca ai ajuns in Paradis.
Si eu il pazesc pe putza ...ca sa iesim cand se va trezi...si sunt sigura ca atunci cand face ochisori incepe si cheful pe forum.
Oricum mi-a prins bine si sa scriu asa mult...aproape singura
selen80 spune:
helou!
LA MULTE LUNITE MAIA SI BUSICI!!
Mada, imi pare tare rau ca vacanta v-a fost umbrita de intamplarea cu mama ta, sanatate multa ii doresc si sper sa rezolvati si cu asigurarea...Iri este un DULCE!
Luci, ma omori cu zile, este absolut minunat David!!
Ebru nu e inca atat de curajoasa, are locurile ei prin care umbla, in mijlocul livingului si pe langa canapea, si face ce face si vine la mine tot timpul (si trage cablul de la laptop ), dar in curand cred ca o sa incep si eu cu NU-urile in bucatarie n-o las pe jos ca am gresie (pe care nu reusesc deloc s-o mentin curata , asa ca o pun in scaun/balansoar, unde normal ca nu are rabdare sa stea prea mult...
Hepi multumim de tratatie si felicitari pt progresele Maiei!
Claucia, sunteti o familie tare frumoasa, si tare mult imi place cum ai ales tu sa le educi pe fete....iti trebuie o ravdare de fier ca sa fii asa, eu nu stiu daca voi reusi, ca-s repezita, desi imi doresc o astfel de relatie cu Ebru
Liliacule esti mortala, as usual! pupam roscovetii
noi suntem bine, azi a dormit Ebru pana la 9 , eu pana la 8.30, deci sunt fresh
Edi a plecat sa ia masina, in sfarsit ne-am hotarat si noi, ca ne mancase creierii! pt ca am luat SH, nu aveam deloc incredere sa luam de la orice tzepar, si de vreo luna numai despre astea vrobeam, de ajunsesem sa visez si noaptea ca ma duc sa caut masina
poate ne scoate si pe noi la o plimbare, daca nu vine prea tarziu...daca nu, ramane pe maine...
sa aveti niste zile minunate va doresc!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
lutoniana spune:
Selenico te pup cu drag si pe tine si pe gimnasta noastra Ebruska Selenikova. Hai si du fata la mare sa se balaceasca ca sa am si eu la ce poze saliva, sau inca nu-i asa cald ?
Macar sa te vad pe tine in 4 labe cu galetusa si grebla de nisip si tot as fi satisfacuta
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Selenico te pup cu drag si pe tine si pe gimnasta noastra Ebruska Selenikova. Hai si du fata la mare sa se balaceasca ca sa am si eu la ce poze saliva, sau inca nu-i asa cald ? Macar sa te vad pe tine in 4 labe cu galetusa si grebla de nisip si tot as fi satisfacuta Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
asta-i buna!
of, de-abia astept si eu sa am ce va arata...nu e inca asa cald...cred ca pana ajungem la mare o sa se balaceasca in piscinutza pe care i-a promis-o tas-su i-a promis si o groapa cu nisip, asa ca si cu galutesele s-ar putea sa ma vezi in curand dar tot la noi in curte, deci nothing interesting..
s-a trezit Davidelu?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta