Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dragelor,

am intrat si eu dupa un secol. Lucrez la un raport si pt ca e cam plicticos trag cu ochiul si pe forum si magandeam sa va salut.

Nela imi pare foarte bine ca Ana e bine si progreseaza in greutate. Succes la sevici, o sa fie super ca are cine sa te ajute si ca lucrezi de acasa ca asa poti sa supraveghezi si sa mai dai indicatii. Si eu cam jumate din timp lucrez de acasa dar mai tb sa merg si la birou pt diverse intalniri. Te intorci la norma intreaga?

Luto te salut, si il pup pe Davidelu. Sa sti ca noi cu "nu e voie" nu am exagerat. In primul rand am incercat sa aranjam in casa astfel incat copiii sa poata circula in voie si sa nu aiba pericole. De ex in prize sunt aparatoare, toate lucrurile la care nu vreau sa ajunga sunt puse pe rafturi de sus, dulapul din bucatarie care are vase are un sistem care nu poate fi deschis de copii, in sertarele de jos sunt lucruri pe care daca vor pot sa le scoata fara nici o pb (gen carpe, linguri de lemn), cuptorul nu se incalzeste in exterior etc. Toate astea ca sa aiba cat mai putine interdictii, cum ar fi de ex ghivecele cu flori, cabluri. Ideea este ca daca le impui prea multe interdictii se enerveaza si nu deosebesc intre ce e de adevarat periculos pentru ei. Cand sunt mai mari e simplu ca le explici. Eu de ex Teodorei ii spun fi atenta daca te apropii de lac aluneci si cazi in apa, iti uzi toate haine si plecam acasa si atunci isi da seama de dezavantaje.

hai ca m-am lungit,

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

e a treia ora cand scriu mesajul asta

La multe lunite Maia!!! sa cresti mare si frumoasa si norocoasa
Vin si eu la petrecere, pastrati ceva beutura si dulciuri pt mine

revin, ca soimita buna si cuminte nu ma lasa delic

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Am vut pozici superbe

In primul rand Iri, care are infatisarea unui rock star , o freza absolut dementiala. Mada, imi pare rau ca ati avut ceva probleme in concediu, multa sanatate mamei si sper sa rezolvati cu nesimtitii de la asigurare . Sunteti tare frumosi, in frunte cu Iri .

Vazut pozici cu Dragoselu', care a luat-o la fuga ca sa-i are lui mami ca pasarelele nu-si au locul . Pupam baiatul cu iepuras in progress . Pijamalele m-au dat gata si mi-au placut hainutele de white collar boy .

Vazut pozici de techilosi, adorabili si miscaciosi, o familie superba .

Vazut pozici de Amilici carliontz, care seamana minunat cu mami .

Vazut pozici de Claucia & family, sunteti deosebit de frumosi cu totii si-mi place enorm cum va educati fetele, ca si Monique, de altfel .

Vazut filmulete de Ebruska, care e o frumusete, o avansata si o invidiata .

Vazut pozici de Luto, si am ras, zambit, lacrimat si pupat ecranul. David e minunat, si voi la fel . Sa va traiasca micul crestin si baiat gigea harnic .

Daca am ratat vreu dovlecel, va rog sa ma trageti de urechi .

Transmitem multi pupici si multa sanatate mamicilor si puiutilor muciosi si celor cu problemute de alimentatie.

Katteryna, te imbratisez si eu cu drag si iti doresc multa sanatate la trandafiras, sunteti o familie deosebita

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Mai, Soimita are o noua schema in program, si anume rostogolirea pe burtica in somn cu urlatul de rigoare. Si repeta aceasta schema de vreo 10 ori pe noapte, iar daca o intorc pe spate urla si mai frumos . Se mai intampla si pe la alte case?

nr 2 , incerc si nu reusesc sa-i scot o masa de lapte, adica sa o inlocuiesc cu papa bun. Treaba e ca la 3,5-4 ore soimita simte nevoia acuta de a papa (a se citi trage de tricou, suge tot ce apuca ) si de a dormi vreo jumate de ora. Asta ma duce la vreo 3-4 mese pe zi, urmate de completare san, unde si adoarme fericita. Acum, cum mama masii pot eu sa scot tzitzi pe timp de zi, daca ea e dependenta ca sa doarma???? De ce vreau sa scot lapticul pe timp de zi (Raluk )? Pt ca de la 1 aug merge la gradi si eu nu, deci macar cateva ore trebe sa reziste fara lapticul meu.

cam astea sunt pe ordinea de zi, daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, idei, fac cinste cu brifcor/colica .

Si ca sa nu ne uitati, am incarcat ceva POZICI recente.

p.s. a inflorit liliacul si la noi si de cate ori trec pe langa copacei infloriti ma gandesc la Liliac si la puiutii ei dulci

se pare ca ma destrabalez singura pe aici

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,

La multi ani bb de Hepi si bb de Bia. La multi ani si pt Radulescu ca am uitat.

Liliac nu pot eu sa fiu vioilenta chiar cu tine.

Raluk . Am incercat sa comentez pe blog dar nu mi-a iesit. Poate ma destept eu intr-o buna zi.

Claucia, Mada vazut poze super frumoase.

Mada sper sa rezolvati cumva cu asigurarea. Oricum, trebuie sa va tineti tari pe pozitii pt ca altfel va mananca aia de vii. Eu sper sa reusiti.

Luto sa va fie de bine botezul.

Am citit asa pe diagonala asa ca nu mai stiu ce sa raspund.

Vreau totusi sa o rog pe Hepi daca imi poate da si mie diversificarea de la Medlife cea de la 7-8 luni si in continuare daca poate. Eu nu am mai avut curaj sa ma mai duc la Madam Marcu de cand a bagat spaima in mine cu copilasul asta al meu. Multi pupi.

Va pup pe toate cu mare drag si sper sa ne auzim curand.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara fete dragi.

Ma bag la capitol ca sa aveti loc de desfasurare.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la

148

alex25

Mergi la inceput