Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Moooaaaaama, ca baiat frumos si bulanos si atragator (asta zice isa zambind smechereste) si de casa, care o mai si ajuta pe mami, am vazut! Mai ochisori albastri, asa esti tu de harnicut?
Sa ii spui lu' mami sa nu abuzeze de 'nu' si 'nu ai voie', mai degraba sa faca ceva amuzant sa iti distraga atentia ca sa te ghideze nu sa faci armata mai ales ca esti asa de cumintel si de harnicut.
De David vorbeam, v-ati prins, da?

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite MAIA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hihihi, hai ca tocmai vroiam sa ma plang de dimineata ca iar nue nimeni pe aici, si vad ca e rost de petrecereeee....YUHUUUU!!!!! Bagati mareeee!!!!!!

Luto mai, efectiv mor aici de dragul lui, mor, zau.

Monicaaaaaa bravoooooooooooo!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

E genial Davidelu , mor de cutele lui da mie-mi iese cu virgula si invidie . Fii-miu are 10,6 kile la ultima cantarire pe cantaru de acasa si noi nu avem cute d'astea. De ce???

Pupez pe toata lumea si sa va spun un secret de ce ploua? Da sa nu radeti tare da? Si sa mai vorbiti cu mine. Io de doo zile mi-am tot pus underwearu' pe dos pe mine. DEci jur, hai am inteles prima zi, dar a doua???

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Moooaaaaama, ca baiat frumos si bulanos si atragator (asta zice isa zambind smechereste) si de casa, care o mai si ajuta pe mami, am vazut! Mai ochisori albastri, asa esti tu de harnicut?
Sa ii spui lu' mami sa nu abuzeze de 'nu' si 'nu ai voie', mai degraba sa faca ceva amuzant sa iti distraga atentia ca sa te ghideze nu sa faci armata mai ales ca esti asa de cumintel si de harnicut.
De David vorbeam, v-ati prins, da?

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

da, da, trecand la discutii serioase si eu am constientizat ca nu e prea placut sa tot zic nu, nu...ca o baba tampita. Dar el sta numai lipit de geamul de la cuptor cand e aprins ca are o lumina inauntru.
Eu il iau de acolo sa ne jucam si sa facem altceva dar dupa 1 minut el e tinta iar pe cuptor.
Te rog zi-mi cum se face ca ai experienta.

Monica tu cara boxele in curte si dupa aia incepe bautura ....dupa munca si rasplata

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Hepilica sa se faca Maia mare si sanatoasa ca frumoasa stim cu totii ca este. Sa povestesti zi de zi asa frumos cum o faci desprea ea si te asigur ca va fi un copil care se va mandri cu parintii ei la orice ora din zi si din noapte.
Securizare distractiva in continuare, si din aceasta categorie am si eu ceva caraghios.
david la bucatarie

Eu beau o Margarita si mananc niste mici, asa mi se pare azi ca mi se potriveste.
Sa cante muzica, Monicaaa hai mami cu microfoanele ca e chef la Hepi-n curte

...nu-mi vine sa cred cat e de simpatic David. isi duce singur rufele in masina de spalat.... imi place. asa ma gandeam si eu...ca educatia incepe din scutece .

monicaaaa, hai mami ca am inchis cainii. e liber...baga-n microfoane....da' tare da? ca aici suntem pe camp...
hai, descarca-te! zi-le din plamani!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

E genial Davidelu , mor de cutele lui da mie-mi iese cu virgula si invidie . Fii-miu are 10,6 kile la ultima cantarire pe cantaru de acasa si noi nu avem cute d'astea. De ce???

Pupez pe toata lumea si sa va spun un secret de ce ploua? Da sa nu radeti tare da? Si sa mai vorbiti cu mine. Io de doo zile mi-am tot pus underwearu' pe dos pe mine. DEci jur, hai am inteles prima zi, dar a doua???

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

pentru ca al meu e din familia lui Doroftei,Monica, cu cati dovlecei m-am intalnit eu, adica dovlecele, toate sunt mai inalte decat al meu.
David are 9700 gr dar e mic de inaltime asa ca alunga virgula din calcule.
Aici i-am rugat sa mi-l masoare dar nu au vrut ca cica nu e relevant. Am incercat eu acasa si imi da ceva intre 65 si 68 cm....dar masurat asa complet aiurea.
Asa ca diferenta de lungime este concentrata pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io as mai sta la chef da tre sa ma duc sa-i cumpar chiloti lu fii-miu ca m-a mancat undeva si i-am luat scutece de la DM si pentru noi sunt praf. M-a disperat, face pana in gat, murdareste tot in jurul lui. Am schimbat de 2 ori lenjeria saptamana asta. Asa ca ne intoarcem la Pampers sau Libero (au fost za best Libero da nu gasesc nr 5 )

Va pupez si i'll be back, don't go anywhere

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Iubitica mea Lucica, nu am eu mare experienta, adica am, da nu e universala.
Dar eu simai ales nenea spock spunem asa: il iei de una, doua, noua, nouazecisinoua de ori de acolo, si la un moment dat se prinde ca nu e voie. Inchizi usa (daca ai ) si nu mai vede, face altceva, ii dai tu sa faca altceva in timp pierde din fascinatie, si uite asa intri in lumea celor care strang de 244 de ori pe zi aceleasi jucarii de pe jos, aceleasi lucruri, ca nu o sa am pretentia un copil de 2 ani sau si mai mic sa scoata o patura din dulap, sa inchida usa si sa nu darame nimic dar invata asa. Si incet incet incepe sa si stranga, alessiuta strange la gradi cu toti copiii, toate jucariile, dar cale lunga pana acolo...Bineinteles ca o sa spui si 'nu ai voie' de multe ori in viata...
Eu spun asa la lucruri la care nu discutam. Si adaug si 'nu discutam' dar alessia intelege limba . Adica din astea, nu pui mana pe aragaz, pe fierul de calcat, pe priza, nu legi cu ata pe sora ta de leagan, chestii fine din astea, dar la restul discutam si negociem.
Cand imi cere ceva si eu nu vreau, ca sa nu spun nu, zic: lasa ca vedem cum facem, discutam.

Si cand i-am spus joi ca mami o duce la gradi si pleaca la servici putin si revin, am intrebat-o daca e de acord. Bineintels ca mi-a spus: lasa ca vedem cum facem acolo la gradi, bine?

Lasa ca sunt numai vreo 3-4 anisori, ah, si in adolescenta probabil la fel, si pe urma...vine sa iti aduca hainele la spalat doar. Tot cu spalatul asta!

Vin si eu la petrecere sa dansez ca nu mai stiu de cand nu am mai dansat, Maia te-ai imbracat frumos Esti gata sa prezidezi? Vezi ca Monica a incins gratarul. Si la mine un Baileys ca mi-e cam frig in casa, vreau sa ma dezlantui

Mergi la inceput

multam Claucia incerc si eu sa fac asa ....dar dupa ce il iau de la cuptor de cateva zeci de ori si incerc sa spal si eu o ceasca si sunt cu mainile pline de clabuc si ude....ma sterg iar pe carpa, iar il iau de acolo....un vis, nu alta.
Dar ma pastrez optimista.
Sa ne mai impartasesti din intelepciunile parintilor ca mie personal tare imi place.

Mergi la inceput