Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Hai, luati colica, prajituri si tot ce vreti, d-astea cu multe e-uri. Platesc eu! Raluk, am si d-astea bio, am seminte, graunte , ce vrei tu...special pentru tine.
Azi Maia face 8 luni, sa traiasca draga mamii si sa fie sanatoasa!

La multi ani pui de Bia.

Raluk - multumesc mami scump. Te urmaresc pe blog cat de des pot. Esti foarte tare!

Vroiam sa-i spun Selenei ca Ebru e MI-NU-NA-TA! M-a incantat draga de ea. Felicitari pui drag. Esti foarte tare! Si foarte frumoasa, clar!

Luto - felicitari pentru botez. Am vazut toate pozele, David e total. La toate pozele am avut zambetul pe buze.

Iulia - ce mult ma bucur ca ai aparut. Se vede ca ti-au venit ajutoarele, ai scris relaxata aseara, ca in vremurile bune. N-am vazut inca pozele, dar nu le voi rata. Ce mai face Radu? Ce mai papa? Cum mai sunteti cu ochisorii?

Mada - mai, dar ce ghinion cu mama ta. Doamna ajuta sa fie totul bine si sa rezolvati cumva cu plata operatiei. Oaauuu, 13000 euro, o corvoada intr-adevar sa platesti in rate... Dar oare nu exista si alternative... Interesati-va temeinic, poate gasiti vreo portita.
Te pup cu drag. O sa ma uit la poze.

Alex - hai mami, ca vara abia a inceput. Las' ca ajungeti voi la mare in sezonul asta. Zeina sa fie sanatoasa.

Fragutza - ce mai face Natalia?

Am fost si noi ieri la doc, dupa 2 luni. Am primit schema de diversificare pana la 1 an. Maia a plans putin...nu se simte deloc in siguranta cand e dezbracata acolo la doc, se simte vulnerabila cred . Dar si-a revenit repede si a inceput sa discute cu doc. I-a luat vreo 5 spatule si s-a jucat cu ele.
Nu are inca dintisori, e supla ca de obicei, dar foarte energica. Pur si simplu alearga de-a busilea, se ridica in genunchi sprijinindu-se de masuta ei sau de gratii, e tare haioasa.
Suntem in plin proces de securizare a casei. Am astupat prizele, am luat coltare, am luat o portita pentru camera ei (in fata camerei ei, este scara si ajungea fix in dreptul ei dupa 2 pasi...). Stiam ca exista undeva niste gratre pentru ghivece...daca aveti idee. Eu peste pamantul din ghivece am spartura de marmura...si parca vad ca se va infinge in pietricelele frumoase, albe, lucioase...si le va gusta putin. Nepotul meu, cand era mic, le aduna din ghivece si le baga in fantele de la calorifere, ce dragut.... Daca ati vazut pe undeva..spuneti-mi va rog.

Cam atat despre noi. Va pup. Ne mai vedem noi .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Avem si noi pozute noi aici: http://family.webshots.com/photo/2002928160102256463oDmIZM

pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Luci, gand la gand cu bucurie, te pup si uite si am pus si poze. Si pe facebook daca vrei sa vezi si acolo. Esti o scumpa si te pup.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Hepi LA MULTI MULTI ANI SI LUNITE PENTRU MAIA! Iau si eu o grana, iau si un 'e' parca parca nu stiu unde sa ma infrupt mai intai. Hai ca astazi am baut doar o cafea, bag dulciuri virtuale la pranz de la Maia si diseara niste pupici de pui mici si gata, ma pregatesc pentru vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Avem si noi pozute noi aici: http://family.webshots.com/photo/2002928160102256463oDmIZM

pup

3 fete SUPERBE, imi place poza aceea cand stau amandoua la masuta si cele din masina.
Bine ca ai pus si cu tati ca tare imi mai era dor sa-l vad dar nu puteam sa zic asa direct de fata cu toata lumea.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

LA MUUUTLE LUNITE MAIA!!! sa traiesti, sa fii sanatoasa si sa faci fericiti pe mami si tati

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui claucia

pup

3 fete SUPERBE, imi place poza aceea cand stau amandoua la masuta si cele din masina.
Bine ca ai pus si cu tati ca tare imi mai era dor sa-l vad dar nu puteam sa zic asa direct de fata cu toata lumea.

Esti haioasa tare! Cum e vremea? E cald si uscatel? Aici e urat...si tot vrem afara, macar in weekend daca toata saptamana ma duc la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hepilica sa se faca Maia mare si sanatoasa ca frumoasa stim cu totii ca este. Sa povestesti zi de zi asa frumos cum o faci desprea ea si te asigur ca va fi un copil care se va mandri cu parintii ei la orice ora din zi si din noapte.
Securizare distractiva in continuare, si din aceasta categorie am si eu ceva caraghios.
david la bucatarie

Eu beau o Margarita si mananc niste mici, asa mi se pare azi ca mi se potriveste.
Sa cante muzica, Monicaaa hai mami cu microfoanele ca e chef la Hepi-n curte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Luto buna dimineata, ma bucur sa te citesc...ma regasesc in randurile tale, ceva fantasctic, mai ales in alea pentru sotz.

Fragutza ma bucur ca sunteti mai bine si spor la cumparaturi azi.

Hepilica si pe tine ma bucur sa te vad si mai ales sa te citesc...vai, si zici ca Maia deja are viteza mare...super...tinem pumnii la securizat.

Claucia ai niste fete de vis, sunteti niste frumosi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CHef??? rost de chef???
Hai faceti-va pomana si bagati un Bailey's la fata

Shaidirdiridirdirididaaaa!!!
Fluieraturi, fluieraturi
Trozniri din dejte si impleticiri de picioare

S-auzi unaaaa, s-auzi dooooo!!!
S-auzi trei sa-i dam batai

Fluieraturi, fluieraturi (d'alea cu limba la dinti)
Pocniri din dejte
Impleticiri de picioare

SA traiasca Maia!!!
Fara numar fara numar cu nepoti si stranepoti si strastrsastrastra nepoti

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput