Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
cativ - felicitari si tie sa fie intr-un ceas bun.
p.s. si eu astept oficul de cadastru ca sa imi tremin diverse treburi. azi mi-au spus ca spera ca maine sa lucreze

25 martie 2009
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla28 De mult vroiam sa va intreb ceva si acum mi-am amintit. Piticul meu, daca plange prea mult, asata in situatia in care nu-s langa el sa-l linistesc imediat, incepe sa vomite si asta se intampla repede daca nu-l linistesc intr-un minut maxim, rezulatatul este vomitatul. Ai vostri fac la fel, sau doar al meu este asa? www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Daaaaaaaa... Si al meu. Nu da afara toata mancarea, da o gura-doua, cat sa simta gustul ala scarbos pe gat.
DODO imi pare rau pt ce-ai patit. Bine ca nu s-a suparat zana prea tare.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Azi e rost de petreceri si bucurii, nu? Denisamada, felicitari! Asteptam sa venim in vizita...Dyana, sa te vedem la volan si sa va fereasca Domnul de accidente/incidente! Gata, ma intorc la licenta mea... ![]() mami de Silvia Ioana |
Hihi! De cand tot zicem ca ne vizitam si nu reusim... dar la petrecere de casa noua ne vedem, daaa?

Spor la licentzuit!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Pisigri, get well soon.
Bianca, io zic sa facem un comando si sa ne transformam in batausi in serie. Si pe mine ma seaca ia o pauzarile care ii spun copilului meu ce nu-i voie. Credeam ca io decid asta.

Carla 
la multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de baietii tai.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 a si ca tot vad ca voi va plangeti ca nu mananca copii, eu sunt pe dos. daca nu sunt atenta o sa fiu prima mama din lume fara urechi. rade tooot. nu mai fac fatza cu mancarea. aseara dupa ce a ras un borcan de fructe + vreo 6 biscuiti mici de la hipp+ doua iaurturi humana+ o juma de cana de lapte. la ora 1.30 urla de foame, a ras 250ml de lapte si apoi la 7 iar ii era copilului foame. si nu va inchipuiti ca ieri mancase la fel de bine si in timpul zilei ![]() 25 martie 2009 |
Asa ma plangeam si eu acum 2 saptamani. Intre timp i-a trecut. Asa ca s-ar putea totusi sa ramai cu urechile intregi.
Monica mami de
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 kea - poti sa stai linistita ca singur nu-si va baga nisip in ochi poate doar sa-l arunce vre-un alt copil cu lopatica ![]() |
\eu pot sa-ti garantez ca e invers... adica de fapt sigur isi baga nisip in ochi, nas, gura, urechi

... prima data e mai greu, ca dupa ai te obisnuiesti; in prima zi cand am iesit la nisip mi-am luat ochii de pe el 2 secunde sa dau o galetusa unei fetite si cand m-am intors avea o lopetica plina de nisip direct in gura si molfaia cu voinicie la el 
; n-am stiut ce sa fac.... asa ca m-a pufnit rasul, i-am scos lopetica si cat am mai apucat din nisip.... in rest l-am lasat pe el sa-si curete maselele 
; noi cand venim de la nisip ne dezbracam direct in cada, ca altfel e macel in casa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 kea - poti sa stai linistita ca singur nu-si va baga nisip in ochi poate doar sa-l arunce vre-un alt copil cu lopatica ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic |
Ei, na.
Noi am avut astazi nisip in: par, ochi, nas, gura... Nush in urechi, ca nu l-am cautat.
Monica mami de
Monnvas spune:
ARISICA pai cum mama sa ne simtim obligate? Ca doar rezolvam "cu Maria de la livrari", nu cu tine
Acum pe bune, chiar in misto. Sincer, io nu m-am lamurit dupa mostra (chiar am avut accident de kk), asa ca am cerut din curiozitate. Si chiar imi plac, mai putin faza cu banda lipicioasa ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui denisamada Ne-am antecontractat! Dam o , shampania o dam cand om semna contractul... sau cand ne mutam acolo! ![]() |
De ce sau? Mai bine si si
Monica mami de

Dam o
, shampania o dam cand om semna contractul... sau cand ne mutam acolo!