Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cativ - felicitari si tie sa fie intr-un ceas bun.
p.s. si eu astept oficul de cadastru ca sa imi tremin diverse treburi. azi mi-au spus ca spera ca maine sa lucreze

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

De mult vroiam sa va intreb ceva si acum mi-am amintit. Piticul meu, daca plange prea mult, asata in situatia in care nu-s langa el sa-l linistesc imediat, incepe sa vomite si asta se intampla repede daca nu-l linistesc intr-un minut maxim, rezulatatul este vomitatul.

Ai vostri fac la fel, sau doar al meu este asa?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Daaaaaaaa... Si al meu. Nu da afara toata mancarea, da o gura-doua, cat sa simta gustul ala scarbos pe gat.

DODO imi pare rau pt ce-ai patit. Bine ca nu s-a suparat zana prea tare.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

distractie la locul de munca

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Azi e rost de petreceri si bucurii, nu? Denisamada, felicitari! Asteptam sa venim in vizita...Dyana, sa te vedem la volan si sa va fereasca Domnul de accidente/incidente!
Gata, ma intorc la licenta mea...

mami de Silvia Ioana

Hihi! De cand tot zicem ca ne vizitam si nu reusim... dar la petrecere de casa noua ne vedem, daaa?

Spor la licentzuit!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Pisigri, get well soon.

Bianca, io zic sa facem un comando si sa ne transformam in batausi in serie. Si pe mine ma seaca ia o pauzarile care ii spun copilului meu ce nu-i voie. Credeam ca io decid asta.

Carla la multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de baietii tai.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

a si ca tot vad ca voi va plangeti ca nu mananca copii, eu sunt pe dos. daca nu sunt atenta o sa fiu prima mama din lume fara urechi. rade tooot. nu mai fac fatza cu mancarea. aseara dupa ce a ras un borcan de fructe + vreo 6 biscuiti mici de la hipp+ doua iaurturi humana+ o juma de cana de lapte. la ora 1.30 urla de foame, a ras 250ml de lapte si apoi la 7 iar ii era copilului foame. si nu va inchipuiti ca ieri mancase la fel de bine si in timpul zilei

25 martie 2009

Asa ma plangeam si eu acum 2 saptamani. Intre timp i-a trecut. Asa ca s-ar putea totusi sa ramai cu urechile intregi.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

kea - poti sa stai linistita ca singur nu-si va baga nisip in ochi
poate doar sa-l arunce vre-un alt copil cu lopatica

\eu pot sa-ti garantez ca e invers... adica de fapt sigur isi baga nisip in ochi, nas, gura, urechi ... prima data e mai greu, ca dupa ai te obisnuiesti; in prima zi cand am iesit la nisip mi-am luat ochii de pe el 2 secunde sa dau o galetusa unei fetite si cand m-am intors avea o lopetica plina de nisip direct in gura si molfaia cu voinicie la el ; n-am stiut ce sa fac.... asa ca m-a pufnit rasul, i-am scos lopetica si cat am mai apucat din nisip.... in rest l-am lasat pe el sa-si curete maselele ; noi cand venim de la nisip ne dezbracam direct in cada, ca altfel e macel in casa; uita cam asa aratam noi la joaca- si asta este abia la inceput... pana ne saturam de joaca suntem plini de nisip in fiecare buzunar, cuta de haine... sepcute.... si e superb

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

kea - poti sa stai linistita ca singur nu-si va baga nisip in ochi
poate doar sa-l arunce vre-un alt copil cu lopatica

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Ei, na.

Noi am avut astazi nisip in: par, ochi, nas, gura... Nush in urechi, ca nu l-am cautat.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

ARISICA pai cum mama sa ne simtim obligate? Ca doar rezolvam "cu Maria de la livrari", nu cu tine Acum pe bune, chiar in misto. Sincer, io nu m-am lamurit dupa mostra (chiar am avut accident de kk), asa ca am cerut din curiozitate. Si chiar imi plac, mai putin faza cu banda lipicioasa

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ne-am antecontractat! Dam o , shampania o dam cand om semna contractul... sau cand ne mutam acolo!

De ce sau? Mai bine si si

(7.03.2009)

Mergi la inceput