Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mai fetelor, vreau sa precizez ceva pt ca de multe ori ma simt prost. hihihi sau proasta
sa nu considerati niciodata o obligatie morala sau de orice fel sa luati scutece de la mine. daca va plac si iesiti voi mai bine la bani f bine, daca nu, nu. ca doar nu ma imbogatesc din asta. v-am zis de ele ca mi s-ar parea aiurea eu sa import scutece, voi sa aveti copii si sa nu va anuntz...ar fi fost asa...nu stiu...aiurea.
stiu ca nici ale mele nu sunt cu mult mai ieftine ca de multe ori imi pare rau ca nu am adus o varianta mai ieftina(gradul inferior ar fi avut si prindere cu arici) ca pana la urma vorba aia tot kk punem in ele
sper ca ma intelegeti. nu vreau sa ma simt ca si cum vi le bag pe gat sau imi fac reclama. adaosul meu e undeva la 2 lei/pachet deci afacere e sa dau cu sutele. sa stiti ca va trimit cu placere si mostre si comenzi si m-ash bucura tare mult daca ati face macar o mica economie/luna(in afara de faptul ca ash castiga si eu ceva- ca doar nu pot sa fiu ipocrita)
sper ca m-am facut inteleasa si nu mi-o ia nimeni in nume de rau, ca voi stiti ca eu tzin mult la voi toate.
ah si ce mandra am fost cand prietena mea care a venit si ea la ultima intalneala s-a minunat ca noi ne intalnim si ne cunoasteam asa bine(si e e pe dc la alta odisee)

eu cred ca esti zapacillllla rau de tot daca gandesti asa; pai ce obligatie sa avem???? noi sarim toate ca oile la gramada ca am mai face si noi o economie acolo.... si am mai scapa de pampers-ul astora ca m-a secat la bani rau de tot; si ma seaca si mirosul lor de nu mai pot...; eu sincera sa fiu nu stiam exact cat costa- ca doar trimiteam comanda pe lista de cumparaturi; eeeeeii, si cand am fost acum 2 zile la cumparaturi si am luat 2 pungi imense si am dat 1,6 milioane pe ele... mi s-au incretit creierii pe loc
...deci.... cum primesc si eu vreo 2 mostre??? de fapt ce mai mostre, lasa ca dau eu direct comanda la contact acolo la voi, ca daca nu-mi plac (ceea ce m-ar mira, mai ales ca noi nu facem decat putin la pampers, kk deloc si pisu de 2-3 ori pe zi, ca-l pun destul de des la olita in rest) am oricand tigancusa pentru care cumpar mereu (numai Pampers....) si finutul meu pe care-l botez sambata (unul din pachetele alea mari luate e pentru el)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Nu pot sa cred! chiar am zece minute libere sa intru pe la voi!!! nici nu stiu cu ce sa incep...
hai sa-mi motivez absenta si sa va impartasesc si voua bucuria mea: ne luam casa! am scotocit, am umblat, am cautat si, in final, ne-am "antecontractat" si noi numa` ca acum asteptam sa iasa oficiul de cadastru din greva sa finalizam...
Silvia mea nu face nimic...e sanatoasa si vioaie si imi ocupa tot timpul
Acum lucrez de zor la o lucrare de licenta ce trebuie predata pana joi...
Va pup

mami de Silvia Ioana

Felicitari si sa ai spor! Chiar ma intrebam pe unde ai disparut...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

distractie la locul de munca

25 martie 2009

Am admirat Vitamina in diverse ipostaze: manevrandu-si masina seminud,calaret in parc, admirator de broaste (pare ca tare le-ar scoate el de-acolo!). M-am distrat copios, ca are o figura plina de interes si sobrietate copilul asta, indiferent ce face! Am invidiat-o putin pe Aris ca din birou se vad copaci, copaci, copaci...ce fain!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

distractie la locul de munca

25 martie 2009

Ha ha incearca si el sa pocneasca din degete

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, sanatate!
Cativ, felicitari si tie pt achizitia imobiliara!

Mergi la inceput

Monica, eu la scutecele de la aris am observat ceva, pt ca si Andrei a reusit sa le desfaca: daca intorci marginea din fata peste banda aia pe care ai lipit capetele, e totul mai mult decat ok. Sper c-ai priceput ceva, ca-s cam incoerenta azi!

Mergi la inceput

M-au promovat

Fetelor, la nisip al meu face asa: ia un pumn, se indeparteaza de mine, se uita in ochii mei si haleste, apoi: "ne ne ne ne ne".

Azi iar l-am dus la piscina cu bile din 23 August. Fericire mare! E el un bleg, ca acolo sunt si masinute si saltele si trenulet, da' nu-i place-n ele.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, multu'.

Admirat Vitamina distrindu-se cu tati la servici

Cativ, suuuuuuuper! Felicitari.

Dodo, bine ca ati trecut usor la etapa urmatoare.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ne-am antecontractat! Dam o , shampania o dam cand om semna contractul... sau cand ne mutam acolo!

Dyana, felicitari pt mashinutza. Sa o stapaniti sanatosi.

A-propos de cuptor, cuptoarele astea care se incastreaza in mobila de bucatarie sunt doar electrice?

oooooo, vad ca dam amandoua de baut;
si cuptoare sunt si pe gaz; eu asa am, pe gaz, indesit, si sunt super multumita de el; asa am avut si la apartamentul vechi, si mi-a placut tare mult, merge bine, coace bine si se si splala super frumos; si plita tot indesit am luat-o... si la fel, imi place mult ( se mai zgarie ea, ca e inox--- dar aia e)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

M-au promovat

(7.03.2009)

La serviciul oficial sau la cel cu cateringul in parc?

Mergi la inceput