Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
si babele s-au invartit in jurul meu ...m-au intrebat daca-s tiganca...le-am ignorat...importat era ca-i era bine fetei si mie)

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Dodo, voi sa fiti sanatoase, ca prosti sunt cu duiumul!

Mergi la inceput

Eu l-am pus pe Andrei la culcare; cred ca ii ies ceva masele/canini ca baleste din greu, chestie care nu s-a mai intamplat de multa vreme. Nu ma lasa deloc sa ma uit prin gura, daca bag degetul, ma muscaaaa.Sper sa-i iasa repede si sa nu ne chinuim mult.

Ina, de obicei, si eu il scot pe Andrei pe orice vreme, cu aia de ploaie, daca ploua, insa acum cu viroza asta am facut o pauza, ca am constatat ca iesitul afara i-a facut mai mult rau decat bine. Ieri, dupa cum v-am povestit, am facut o iesire in trei la supermarket, ca era plictisit rau de tot de statul in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ah, ma bucur ca m-ati inteles

milie - eu zic sa il incerci, din cate imi aduc aminte sunt mai mult plante in el si se recomanda in afectiuni grave, eu zic ca ii vine de cap balaurului care va da voua batai de cap. sotul nu a mai facut nici macar o singura data amigdalita dupa tratament cu el. iar eu am ramas insacinata dupa el, eu avand o problema de imunitate, e adevarat ca nu doar datorita viusidului am ramas dar in mod sigur a ajutat.

zapacitul meu de copil tocmai a aruncat o bucata de paine la broashte si astea mai nebune o si manaca. e asa de incantat

25 martie 2009

Mergi la inceput

anann - si la mine cel mai greu cand e bolnav este sa il tin in casa. si eu l-am scos la ultima raceala dupa cateva zile ca nu mai rezista. eu nu cred ca iesitul ia facut rau, cred ca pur si simplu asa a fost cursul virosei

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ne-am antecontractat! Dam o , shampania o dam cand om semna contractul... sau cand ne mutam acolo!

Dyana, felicitari pt mashinutza. Sa o stapaniti sanatosi.

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
suntem o tara de kko, numai la noi poti sa faci pasapoarte intr-u singur loc si o singura zi din saptamana pentru tot bucurestiul

O singura zi pe saptamana!? De-aia zic eu ca nu-mi fac buletin de Bucuresti nici dupa ce ne luam domitzilu'... Pai eu m-am vaitat la Targoviste ca se miscau aia incet... dar erau 2 birouri, zilnic.

Vazut gemenutzi dulci de Iuca.

A-propos de cuptor, cuptoarele astea care se incastreaza in mobila de bucatarie sunt doar electrice?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ne-am antecontractat! Dam o , shampania o dam cand om semna contractul... sau cand ne mutam acolo!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
[/quote]

Mergi la inceput

denisa - felicitari sa curga berea virtuala
cred ca sunt doar electrice, ca eu nu am gasit pe gaz. dar pe bune ca sunt excelente. nici nu iti imaginezi ce fripturi face si cat de uniform coace. merita si nu e chiar de speriat consumul(nu la cat au ajuns gazele la noi)
pentru buletin te poti duce la evidenta populatiei la unirea, cu o rezervare de bilet avion(o faci la tarom si apoi se anuleaza automat). nu stai la coada si a doua zi il ai.
in tara asta trebuie mereu cautate portitzele ca ele exista la greu

incarc si eu nishte poze din telefon acuma sa vedeti ce petrecere e la mine in birou. dansa greceshte ta-su cu el in brate, ta-su pocnea din degete si piticul din gura

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Nu pot sa cred! chiar am zece minute libere sa intru pe la voi!!! nici nu stiu cu ce sa incep... hai sa-mi motivez absenta si sa va impartasesc si voua bucuria mea: ne luam casa! am scotocit, am umblat, am cautat si, in final, ne-am "antecontractat" si noi numa` ca acum asteptam sa iasa oficiul de cadastru din greva sa finalizam...Silvia mea nu face nimic...e sanatoasa si vioaie si imi ocupa tot timpulAcum lucrez de zor la o lucrare de licenta ce trebuie predata pana joi...Va pup mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Azi e rost de petreceri si bucurii, nu? Denisamada, felicitari! Asteptam sa venim in vizita...Dyana, sa te vedem la volan si sa va fereasca Domnul de accidente/incidente!Gata, ma intorc la licenta mea...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput