Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

millie - acum am vazut ca ai scris de viusid. sa stii ca e chiar bun si eu ma intrebam daca merge la pitici.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Kea si eu m-am gandit daca exista asa ceva ca Theo este pasionat de butoane, bine noi avem aragaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai fetelor dar ce va toaca pe voi babele prin parcuri. eu inseamna ca am o moaca mai inabordabila sau cum? ca de mine nu se ia nimeni. cred ca sunt eu prea intepata, mai ales cand sunt singura, iar cand suntem cu tatal copiluluivorbim limbi straine si scapam...ca altfel nu imi explic

ina - de fara numar fara numar nici eu nu ash avea chef nici acum si niciodata

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Carla LA MULTI ANI minunati! Si sa ai o zi frumoasa azi.

PS. De vomitat nu ma pronunt pentru ca nu mi s-a intimplat

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ne-au iesit si noua rezultatele la analize, ne-a spus ca avem anemie feripida,e la inceput, trebuie sa-i dam fier, am uitat sa-l intreb cate picaturi, acum trebuie sa sun din nou.Dupa ce ii dau fier se repeta analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, multa sanatate; si las' nu fi suparici pentru Sighisoara; vom cunoaste mamici/tatici/bebici data viitoare

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, multu' de reteta ; pare sigur o s-o incerc; da' la ce-i spui "brinza dulce"? la brinza de vaci?

"Babetele" si pe mine ma dispera, mai ales in parc cind sint cu nepoti de-o virsta apropiata cu cea a lui Ian; si mor cind le vad/aud cum "se baga in seama". Exemplu: "uite mama, bebe! da-i si lui sa pape pufuletzi!" "Da' de ce na-re shapca? Vedeti ca poa' sa faca otita"; "Vai, da' n-are shtrampi? Sa stiti ca aici, in parc, il poate trage curentu'" ETC. ETC

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Da, la branza de vaci. Adica aia mai faramitata asa. Nu telemeaua. Sau branzica de casa se mai cheama in unele locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aris nu ma simt obligata cu nimic...dar trebuie sa fiu informata spre binele copilului si a buzunarului meu.Am trimis mail...astept raspuns...sa ma hotarasc
Cat despre babe...mi se pare firesc sa le aud...

Azi m-a oprit una ca ia nascut si ei nora si i-ar cumpara si ea "dela in care tii tu copilul"(a se citi sling)...i-am spus ca eu am vazut doar pe net...la care ea a inceput o serie de laude despre sling...de parca ar fi pus macar mana pe unul macar(in Navodari sunt prima si singura pana acum care am...e un oras micutz...Abia acum au curaj mamicile care-si doreau sa poarte pentru ca nu-s ele "deschizatoare de drum"...si babele s-au invartit in jurul meu ...m-au intrebat daca-s tiganca...le-am ignorat...importat era ca-i era bine fetei si mie)

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Aris, iti faci probleme degeaba. Cred ca toate ne bucuram sa incercam ceva nou in materie de scutece ( suna de parca suntem babe cu incontinenta), si doar nu ne obligi sa cumparam...cui ii plac,bine, cui nu, la fel de bine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Aris,zici ca va ajutat viusid ?Mi-ai luat o piatra de pe inima ca nu eram sigura daca fac bine ca-i dau.

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput