Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai da voi sunteti gospodine desavarsite. Auzi sa si coaseti la masina. Eu am noroc ca in Ploiesti inca mai exista mai multe foste croitorii de stat, arata jalnic dar sunt f ieftine, un scurtat de pantaloni 5-7 ron.

Michi bleaahhhh, mamaliga cu capsuni, blea, blea. Fie la tine

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oauuuu mychy,mamaliga cu capsuni..sotul mai mananca pepene cu branza si paine,poate nu o fi anormal dar mie mi se pare intr-un feeell.
dana,eu cand fac tarta cu fructe de padure,le las sa se decongeleze apoi le pun intr-o craticioara pe foc cu putin zahar si le las pana se topeste zaharul apoi le bag la blender si prin sita..nu e musai sa le pui la fiert,merge direct cu blender si apoi trecute prin sita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Sa stiti ca nu (v-)am dezertat.

We trecut a fost prelungit si am fost in Germania in vizita la verisoara mea care are un baietel de varsta lui Victor. A fost bine, dar vremea cam naspa, frig si nori, noi cam raciti deci am stat mai mult in casa.
Nu stiu cum am reusit de m-am procopsit cu o bronsita, in premiera pt mine; drept care iau niste antibiotice care-mi dau un gust oribil in gura, bleah.

Luna, felicitari pentru masina, sa o folositi cu placere si fara evenimente.
Si bafta la interviu.

Felicitari strumfilor care incep gradi si parintilor care au reusit sa-i inscrie, ce copii mari avem!

Alina.a, imi pare tare rau ca Elisutza are probleme cu dl kk. Sfaturi nu stiu ce sa-ti dau fata de ce s-a spus deja si ai incercat pana acum, tin pumnii sa gasiti o rezolvare. V-am admirat pozele de la salina, f frumos.

Fiana, ce m-ai distrat cu sotul tau, super!

Si eu ma gandeam ca daca ar vrea un hot sa intre dupa ce se defasoara copiii mei, precis si-ar rupe ceva calcand pe o jucarie.
Ai mei au inventat ceea ce se cheama "la fete a jouets"- sarbatoarea jucariilor. Adica iau toate cosurile cu jucarii si le rastoarna in mijlocul sufrgeriei. Dupa care se uita la televizor , in timp ce noi facem slalom printre jucarii. Cand le zic sa le stranga, Victor imi spune consternat "mami, dar sunt prea multe", iar daca insist imi spune acelasi lucru, dar lacrimos. In fine, pana la urma le strange mama dupa ce mergem noi cu piticii la culcare dar cand nu o sa mai stea ea la noi, cred ca le las asa cu zilele. Normal ca din cauza asta s-a dus naibii orice sistem de sortare a jucariilor, lucru care ma dispera, daca vrei sa gasesti ceva anume nu ai nici o sansa.

Pupaturi, o seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Musso , chiar o sa incerc asa data viitoare, ca mai am juma de punga.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eram precisa de efectul capsunilor cu smantana si mamliga.....carla, da, se mananca toate odata, capsunile se pun cu smantana si zahar si mamaliga separat.....de mancat se manca impreuna. acu am o burta de abia respir asa ca mi-am luat preventiv un colebil. si lui andrei i-au placut, ca doar e un bucovineano vero
vivela, deci si tu posesoare de Singer. eu daca o sa ma mut vreodata la un apartament mai mare, o iau la mine. si eu am degresat-o cu gaz dupa care am uns-o cu ulei de mecanisme fine. torcea ca un motanel dupa aia.......
dana, sa nu-ti imaginezi k fac nush ce la ea, ca nu ma pricep. doar am tras niste pantaloni scurti de-ai lui andrei, de la care am scos elasticele alea oribi de stramte, cusute de material.
anto,sanatae multa. am intrebat-o pe sormea si ea sta la iesirea spre Waterloo.am notat nr tau asa ca o sa te sun.
va pupez si va doresc noapte buna..........

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, vroiam sa te intreb cum e cu sarcina ta, ca ziceai de trecutul dintr-un stress in altu? sunteti bine?
si vroiam sa va mai zic ca in ultima perioada mananc seminte crude de susan. cica au calciu de 3 ori mai mult decat lactatele , asa ca insarcinatelor luati aminte!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Carla, am vorbit inainte cu o educatoare care sta in blocul vecin, recomandata de un parinte din parc, m-am intalnit cu ea, si i-am spus ca am un copil de inscris la gradinita. A zis ca incearca sa ma ajute, sa puna o vorba buna, spera sa reuseasca etc.. Adica nu mi-a zis ferm "da sigur", dar ca face tot posibilul.
Iar la inscriere, cand am depus dosarul, si m-a luat directoarea la vorbe ca "conteaza si ordinea sosirii, ca au mai depus inaintea dvs" (eu oricum, am fost in prima zi de inscrieri), i-am zis ca asta nu este un criteriu de departajare, ca "nici dvs nu l-ati afisat pe usa" (erau afisate criteriile prioritare), i-am zis ca lucrez in Min educatiei, si stiu de la inspectorat criteriile (lucrez in cadrum Min educatiei,cercetarii si tineretului, dar pe partea de cercetare, insa apare in antet toata titulatura - si daca trebuia neaparat, puteam sa ii fac rost de cineva de la inspectorat). Ca atare nu a mai zis nimic, balmajeli...ca daca sunt multi copiii care apartin de gradinita, ei cum sa aleaga etc...
Spaga sau atentii nu am dat (florile cred ca nu se pun - le-am dat dnei acelea educatoare)
In rest, a fost liniste la inscreri, adica nu cozi ca anii trecuti, cand se calcau in picioare, se venea de cu noapte etc... deci civilizat, cu orar, etc

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vivela, cand m-am uitat pe listele cu grupele de copii, m-am simtit oarecum ca la admiterea la liceu/facultate... "oare sunt pe lista cu admisi?"
Eh, deocamdata suntem la listele fara note, cand or fi si d-alea cu note, o sa avem emotii cat casa

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
la multi ani de Sf Constantin si Elena!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fete dragi
Nu stiam ca se vor afisa listele cu cei admisi la gradinita. M-am reorientat si eu catre o gradinita de stat deci trebuie sa verific listele .
La mine pe langa stresul cu gradinita il mai am si pe cel al scolii. Din toamna Alex va fi scolarel. L-am inscris la singura clasa sportiva din oras, va avea probe de sport eliminatorii. Acum mergem zilnic la pregatire, vinerea viitoare avem probele. Sa va spun ce stresata sunt?
Din pacate majoritatea sunt cu pile dar eu sper sa fim pe lista celor admisi.
Andra, la fel ca toti strumfii , a facut aseara la ora 22 o criza de nervi , nici nu vraeu sa ma gandesc la ce isi inchipuiau vecinii. Dupa ce si-a terminat numarul a fost un ingeras .
Alina.a imi pare rau ca nu am apucat sa ne intalnim de mai multe ori. Data viitoare sper sa fim si noi mai liberi. dulce fetele frumoase.
Lulu bine ai venit .
Luna e super masina. Bafta cu noul job!
Vivela am rata pozele. La ce pag sunt?

Nico

Mergi la inceput