Strumfi de iulie-august 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 8
nma spune:
Am uitat sa o felicit pe Alinutzaa pentru micuta printesa Antonia. Sa fie sanatoasa, frumoasa, sa va faca viata minunata. E tare frumos cu doi copii.
Karli tu ai rezolvat cu gradinita?
Oana ti-am admitat strumfii
. Ai doua bijuteri de copii
.
Nico
nma spune:
Acum am realizat ca azi e mare sarbatoare
.
tuturor celor ce isi serbeaza zi onomastica.
Nico
ddanagh spune:
La multi Ani!!!! Constantini si Elene
Atentie ca nu se mai spala pana marti.
Asa sunt tare suparata pe voi ![]()
ca, in afara de Michi, nu ne-a laudat si pe noi nimeni
. Va pusei si eu poze mai...
Michi despre sarcina mea si problemele pe care le-am avut/ avem legat de ea sincer am obosit sa vorbesc. Incerc sa nu ma mai stresez, adica sa nu ma mai gandesc si sa mergem pe mana lui Dumnezeu la propriu. Mai nou, la morfologia de al doilea trimestru, mi-a zis ca am cordonul ombilical nu stiu cum (o chestie fff rara) si ca trebuie urmarita sarcina de la 30 saptamani f atent pt a se observa cand nu o sa mai fie hranit bebe corespunzator.
Plus ca, in continuare, lichidul amniotic e la limita inferioara, placenta e praevia cu speranta totusi de a se mai ridica si lista continua. Deja am inceput sa le ignor si sa-mi vad de viata mea, parca vad ca astia ne streseaza degeaba. Inainte citeam zilnic pe net, acum de-asta nici nu mai deschid calculatorul in multe zile.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
21 + cu Eric Mihai
greierash spune:
Neata! La multi ani de Sf. Constatin si Elena.
Dana, iti trimit pantalonii la scurtat! Ca aici costa 15 lei!
Vivela, cat p-aci sa ratez pozele cu frumusete de baiat zulufat! si cu ochi frumosi!
Mychy, deci te invidiez! Dar cand ai zis ca nu mai ai concediu...ups m-am repliat...
Anto, ce fericita sunt si ce bine ma simt, deci nu sunt singura care lasa balta jucariile....
. Ca si la noi se intampla ca in fiecare zi e sarbatoarea asta a jucariilor....iar eu am senzatia ca am un permanent dezastru in casa...Cateodata ma mai ajuta sa le strang....
Monica felicitari pentru inscriere....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
incep rusaliile???bine ca am spalat ieri ca nu mai aveam haine pentru copil.
dana,am vazut si eu pozele
..scuze dar nu am fost atenta cand ai spus..tareee frumoase,imi place cum pedaleaza daria,al meu nu vrea si pace,spune tare si raspicat nuu.
ma duc sa fac baie,am in cap niste ou cu ulei de masline,stau asa de vreo 20 min,deja s-a intarit.
stefania_97 spune:
Neata fetele
O
mare va servesc :)
Dana am vazut si eu pozele azi, ce frumoasa e strumfita si ce par superb are. Mai sta sa ii faci si codita
. Acum vreau poze cu burtica
Faci bine ca nu te mai uiti pe net, cateodata mai mult rau iti faci decat bine
Monica bafta la gradinita 
NMA felicitari pt scolarel, trebuie sa te apuci sa cumperi rechizite. Si bafta la gradinita![]()
La multi ani de Sfintii Elena si Constantin 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
30+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
neatza.....ok, la multi ani, dar avem vreo elena sau un costica de sarbatorit?
dana, imi pare rau daca am deschis un subiect mai sensibil. cu dumnezeu inainte....o sa fie totul ok, sunt sigura. incearca sa nu mai citesti pe net, k mai mult sange rau iti faci..

greierash, da, am cam ramas fara zile de concediu, dar asta e.....oricum soatza mea e consemnata toata vara in bucuresti asa ca ....mai bine ca mi-am facut vacanta acu. vremea e in continuare de kkt, ploua, ploua si iar ploua..la naiba in puii mei! tare mi-as fi dorit o raza de soare sa-mi incalzesc oscioarele. deja au trecut 5 zile de cand sunt la mama, luni plec ..asa repede trece timpul asta! cand ma gandesc ca ma intorc iar in bucuresti, la servici, imi vine sa-mi las balta toate interesele!![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
nma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Asa sunt tare suparata pe voi ca, in afara de Michi, nu ne-a laudat si pe noi nimeni |
Draga mea, ti-am tot spus ca ai fata frumoasa, de ce sa te superi
Vorbind serios, nu am remarcat ca ai pus poze noi (eu citesc mai pe diagonala, cand apuc
Imi pare rau ca sunt atatea probleme cu sarcina. Sper din tot sufletul sa fie doar vorbe si peste 19 saptamani sa strangi puiul mic la piept.
La sarcina cu Andra m-au cam speriat si pe mine medicii, pana la urma nu am mai citit nimic. Multumesc lui Dumnezeu ca a fost totul bine.
Nico
mychydutza spune:
georgi, trebuia sa-ti pui o punga in cap si deasupra un prosop sau ceva mai gros sa tina cald , deci umed! ![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
lulu77 spune:
Buna dimineatza,
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!
Georgiana, da, ma ai in lista de mess 
Dana, eu am admirat pozele cu motata, este o dulcica
Cat despre sarcina, nu te mai stresa prea mult, nu mai citit pe net, sunt o groaza de povesti triste.
Gandeste pozitiv, roaga-te si va fi bine, sunt convinsa.
Nico, deci si eu va trebui sa urmaresc lista la gradi, cu toata ca ieri, la inscriere, mi-a spus dna directoare sa stau linistita, copilul este inscris ....
Crize...hahaha, si pe Luca l-a apucat aseara, tot pe la 22(cred ca era mult prea obosit) dupa ce a iesit din baie, ca vroia in pat vaporul cu care se joaca in cada 
Nici eu nu reusesc sa il conving sa isi stranga jucariile, le imprastie peste tot, si cu insistente, cu rugaminti, impreuna, uneori,le strange, dar in doua minute ....este la loc..dezastru in toata casa, se plimba cu ele peste tot.Seara este adunarea generala.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"