Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

georgi, trebuia sa-ti pui o punga in cap si deasupra un prosop sau ceva mai gros sa tina cald , deci umed!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

si pe urma sa faci ca indienii

Va multumesc fetelor. Stiu ca am fata frumoasa dar vorba Alinei.a parca e asa bine cand mi-o zic si altii.
Aveam nevoie de o gura de oxigen ca numai de rele am auzit in ultimul timp.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Neatza fetelor!

Eu iar ma enervez aiurea, "prietenul" meu e in concediu medical de atunci cu stres. El e stresat, eu nu. In fine, mi-au zis managerii sa nu mai pun la suflet, sa move on, dar tot ma enervez. Ah de abia astept sa gasesc ceva ce-mi place si sa plec naiba sa nu mai aud.

La multi ani Constantinilor si Elenelor

Dana mai pune te rog linkul o data ca l-am pierdut pe drum dar tare as vrea sa o vad pe Dariuta. Cu sarcina iti doresc sa se termine stresul, sa fie totul ok si sa-l vedem pe bebe Eric sanatos si frumos la tine in brate.

Nico ai baiat mare, gata! Felicitari!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Miki avem si Elene si Constantini .
Xerxe

LA MULTI ANI Bogdan Constantin , pui dulce de mami Gabiarama . Sa cresti mare si voinic!
Gabi nu mai stim nimic de tine. Cum sarbatoriti?

Nico

Mergi la inceput

Cum mai Luna ala si acum e in concediu? Pai eu zic ca nu are de ce sa te enerveze, eu zic ca mai mult rau isi face. Daca el nu rezista la o vorba blanda pai cum sa faca fata la stresul unui servici? e clar ca e dus si nu trebuie sa-l ma iei in seama.
Pozele sunt la semnatura.

Mergi la inceput

Nu stiu ce am patit, nu pot sa lurez si pace asa ca va stresez pe voi.
Vreau sa imi cumpar plita vitoceramica, cica se curata usor. Oscilez intre plita electica simpla si plita pe inductie. Balanta inclina spre cea electrica, cea pe inductie e prea scumpa. daca aveti va rog sa imi spuneti avantaje/dezavantaje. Trebuie sa ma hotarasc zilele astea.
Luna multumesc .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana am vazut pozele, e superba Dariuta! Frumoasa rau. imi place ca o imbraci ni fustite si rochite, asa invat-o eleganta, ca eu pe fiu-miu il invat sa aprecieze eleganta.

Ala isi construieste cazul, daca hotaraste sa dea compania in judecata, cere despagubiri ca a fost stresat.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Pai la cat de stresata am fost eu la banca, cu targete aberante, sedinte peste sedinte, clienti nervosi si nemultumiti din n motive ar fi trebuit sa castig o avere dc dadeam banca in judecata. Nu cred sa existe vreo lege, chiar si la voi, ca dc esti stresat de ceva la servici castigi niste bani in tribunal. Sincer.

Nico, nu stiu ce e aia plito vitoceramica. habar nu am. Pot doar sa-ti zic ca eu am plita incorporabila in mobila de bucatarie de la Ariston pe gaze. Nu-ti recomand deloc inoxul, am avut noi un aragaz si indiferent cat il stergeai tot avea urme pe el. Asta e dinttr-un material asa ca gresia , cred ca e ceramica, e si cu picatele, nu se vede nimic pe ea. Isi merita banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am dat jos maglavaisul,asa e,trebuia sa pun un prosop ca mai era putin si-l luam cu dalta.
lulu,am memorie buna desi n-am mai vorbit.
fii-miu in sfarsit a inceput sa manance bine ca ma strangea un pic treaba,na eu am copil mancacios si nu-l stiu altfel.
nico,cum e cu plita,ce faci la ele...au niste nume,inductie,asta parca se gaseste si la masini.eu vreau un storcator de legume si fructe,de azi in casa noastra se va bea si manca multa sfecla,am citit de beneficii si am ramas impresionata mai ales ca e singura leguma care nu se distruge la prelucrarea termica.
ies,zi buna

Mergi la inceput

si eu as vrea un storcator bun. Am unul de la moulinex (parca asa se scrie) dar mi se pare ca face o prea mare risipa, ii ramene f mult fruct nestors. Dintr-un mar la el obtin cca 20 ml de suc iar dc il dau pe razatoare si apoi il storc obtin 70 ml. Nu e deloc eficient.

Mergi la inceput

Dana din inox nu imi iau sigur. Urasc sa lustruiesc aragazul. Plita vitroceramica e cea din sticla. Una ca a ta asi fi vrut si eu dar bugetul pt plita e de max 1500 lei . O vreu electrica caci s-ar putea sa nu ne racordam la gaze.

Nico

Mergi la inceput