Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,...erau mai multe grade si apa sigur avea vreo 25...dar a fost o senzatie misto,ma cam cocosase burta si m-am simtit in apa ca o gazela,chiar puteam sa fac si sfoara
ps.stiu ca gazela nu traieste in apa,poate mergea mai bina ca o orca/delfinas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

dana, pe mine m-a amuzat ce-ai spus, ia zi, preferi varianta Lis in care chiar si ce stie nu face singura inventand diverse scuze care de care mai fanteziste?

asa cum sunt, sunt minunati si diversi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna ziua dragi mamici!
in sfarsit azi am avut ultimele cursuri,saptamana viitoare le dau examen si gata....sincer obosisem putin...
lunitzo o bijuterie v-ati luat sa o stapaniti sanatosi sa va plimbe pe drumuri muuulte.bafta la job
fiana bine ai revenit si stiu prin ce treci .m-au terminat si pe mine insomniile o perioada....
dana la noi nu s-a rezolvat constipatia.eu sunt acum la radiologie pediatrica si absolut toti copiii care au venit la irigoscopie pana acum au avut o problema care se rezolva numai cu trecerea varstei=dolicosigma.dar exista mereu riscul de megacolon.si asta e problema serioasa,colonul are fibre musculare circulare si cum sta kk prea mult in el se dilata si isi mareste mult calibrul...se vindeca numai chirurgical si interventia este destul de grea.mie deasta mi-e frica zau.la valcea nu a facut 5 zile eram la un pas de clisma pana cand doamna dr(cu ea si colega asistenta am si fost) imi zice sa-i dau un dulcolax(asta si faramiteaza kk nu numai creste mobilitatea.in fine este numai in urgente nu se prea da sub 4 ani.in 8 ore (pe ceas,nu am crezut-o) a facut o olita .dar da crampe abdominale din pacate.in fine asta e in urgenta.intre timp am cautat alte solutii,sincer ea nu vrea sa-l faca si nu imi pot permite sa faca odata la 5 zile.am gasit dulcopic.adica un frate al dulcolaxului pt copii.ii dau 5 picaturi si dupa 6 ore gata il scoate nu da crampe,nu o doare la defecatie,scaunul e aceptabil ca si constitutie.nu il dau mereu,zilele trecute am mancat amandoua cirese din gradina ca spartele a facut instantaneu,dar nu vrea tot timpul sa manance asa ceva...in fine uite ca am facut acum o adevarata epopee dar stiu ca mai sunt mamici cu problema noastra din pacate. eu ii dau dulcopicul din doua in doua zile daca nu face singura.nu e cazul de fiecare data, dar nu mai stau la 5 zile ca mor de inima...
azi nu a plans la gradi deloc dar nu mananca...aici trebuie sa descopar de ce...toti mancau si ea umbla.si toata ziua in brate la doamna ca plasturele

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

alina ...of, ce rau imi pare cand aud de probleme de genul asta...
nu stiu, intreb si eu, oare n-ar putea totusi sa existe un tratament mai bland, homeopat? nu stiu daca agreezi remediile astea, dar la mine a functionat nesperat de spectaculos in unele probleme, de-aia imi permit sa sugerez ideea.

iar referitor la gradinita, sper sa treceti cu bine peste partea de inceput. nu vreau sa te sperii, dar eu am constatat, vorbind cu mai multi parinti, ca in primele zile copiii reactioneaza foarte bine, sunt curiosi, se joaca, isi fac prieteni, pana isi dau seama ca situatia se permanentizeaza...abia apoi,dupa vreo saptamana sau doua incepe partea mai putin placuta...poate la voi n-o sa fie cazul .

pun si eu cateva "pozne" .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ca tot se vorbeste pe aici si de gradinite, va spunem si noi ca m reusit sa ne inscriem la gradinita, si deci de la toamna vom incepe la grupa mica... Sa vedem cum se va adapta.
Parca ieri am adus-o acasa, a crescut f repede

Surioara ei ii zice "Ati"...azi dimineata s-a trezit inaintea ei,s-a aplecat peste patut (au patuturile alaturate) si a inceput sa o strige "Atiiii, Atiiii"
Deci ea e Ana, sora mai mare Ati... Numai de prostioare se tin... Seara la culcare, se chiraie, chitaie, se calaresc, rad una la alta...
Cand ma gandesc ca anul viitor vor merge amandoua la gradinita

Fianna
Alina, cea mai buna solutie pt constipatie sunt fructele, poate o faci sa pape mai des, mai ales ca este si sezonul
Vivela...mama ce mai alergatura, mai tre' sa iei o pauza
Lachione, ai inscris fetele la gradi?
Dana, stiu ca supara independenta asta a copiilor, si Andreeamai are momente din astea, nu chiat asa, tot timpul, dar le are si ea (in special cand suntem pe fuga)
Felicitari pt baietel (nu vazusem inainte sexul lui bebe2)!
Luna, bafta cu jobul!
Alinitzaaa (care a nascut de curand), felicitari!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Vivela iti trimit cel putin 10 grade, hai 15! E bine? De ce nu mai conduci?

Dana frumoase nume! Eric e si pe lista mea dar nu-i place sotului asa ca daca insist poate o sa fie numele 2. Oricum i-am facut o lista cu nume de Lord of the Rings de s-a luat cu mainile de cap!
E bine ca e Daria asa independenta, gaseste-tu ceva de facut cat e ea ocupata cu "treburile" ei

alina si sper sa rezolvati si problema asta!

fianna cu printisorul Matei

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hello!
luna, ti-ai luat o super cool masina!
dana, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. am vazut poze, e o super scumpa daria! sarcina usoara si fara stress iti doresc in continuare.
vivela, nu te mai enerva, asta e birocratia la romani. sora mea vrea sa se recasatoareasca in Belgia. nu-ti pot spune cat trebuie sa alerge si la cate usi sa bata. de ex, ii trebuie apostila pe hotararea de divort, care se pune la tribunalul suceava, dupa care trebuie sa se duca la traducator autorizat sa traduca , dupa care se duce la notar sa legalizeze minunea , dupa care intoarce la tribunal sa supra legalizeze toata treaba! adica ceva de genul: aveti toate actele da va mai trebe stampila pe timbru .....si pe langa asta nu mai zic cate ii trebuie si pe unde trebuie sa se duca........
alina.a, nasol cu constipatia asta. stiu ca nu-s bune laxativele dar in situatii de extrema urgenta chiar n-ai ce face. am o prietena care ajunsese sa ia cate 6 dulcolaxuri odata, stiu ca s-a reglat cu niste medicamente naturiste frantuzesti. i-am trimis mesaj sa-mi zica cum se cheama si iti spun. eu iau acum MENTOLAX, tot pt constipatie. e naturist, citeste prospectul, ca poate e mai putin agresiv decat dulcolaxul.

noi ne chinuim in continuare cu ploaia si frigul...........

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetele azi mai scurt, ca sunt pana peste cap. Am aflat si eu azi ca sambata sunt mosii de vara deci ma pregatesc din nou de coliva etc. Sa nu-mi ies din mana. Mi-am facut azi un test de glicemie pe la ora 16 dupa ce mancasem bineinteles si... culmea a iesit 109!!!! Nu-mi vine sa cred. cum sa scada asa???? Cred ca ar trebui sa le repet la un alt laborator, te pomenesti ca nu am nimic.

Moni le-am inscris pe fete luni la gradinita. La cea de pe Popa Tatu. Nu ma intereseaza cat e de buna, e f aproape de firma noastra si, nu am vrut f aproape de casa (aveam si varianta asta) din 2 motive: sa nu raman in continuare legata de casa (aproape casnica) si sa nu imi fuga copiii acasa pt ca sunt doar 2 cladiri intre noi si gradi. Cand lucram educatoare, nu odata mi-au fugit copiii acasa, cei care stateau foarte aproape.
Din ce am vazut eu la cea de pe Popa Tatu este mult mai bine dotata si mai sanatos organizata decat cea de langa noi. Le-am vazut pe amandoua.Deci din toamna si noi la grupa mica.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragele mele am incercat homeopate,herbolax himalaya,ulei in ,ulei parafina,fructe mananca totusi fara probleme,dar ce a fost de sezon,mandarine,mere, acum cirese(s-au mai copt o tura iar am bagat amandou cate un cosulet)apa bea mai bine ca mine,miscare face la greu ,si degeaba daca traiectul e lung(probabil ca da la cat face odata...) clar ca se intareste pe parcurs pt ca tot absoarbe apa colonul.si nu uitati esenta ea face ce face si-l baga la loc.eu trebuia sa fac in asa fel incat sa nu mai poata sa-l tina.fructele si chestiile naturale in general modifica consistenat il face mai moale cat de cat dar eu vreau ceva sa-i grabeasca evacuarea sa nu mai stea atat in ea si sa nu mai poate sa-l tina...vise taica,habar nu am sincer cum sa rezolv problema ei de la mansarda.acum nu incerc sa fac abuz de nimic dar m-am speriat sincer cand am vazut calibrul celui facut la 5 zile in ritmul asta ma indrept spre megacolon.acum azi e a treia zi....
michy incerc si ce mi-ai scris tu,mi-am notat poate poate...am senzatia ca toate merg la inceput si apoi nimic....
dulcopicul asta m-a convins ca-i eficient in criza cum s-ar zice,dulcolax nu-i mai dau chiar ii da crampe...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina, mai incearca cu seminte de in, cate o lingurita dimineata , apa si o lingurita de miere. nu stiu care din leacurile astea au functionat, dar eu care ieseam afara odata la 4-5 zile, acum m-am reglat foarte bine. sunt convinsa ca odata cu varsta se va rezolva dar pana atunci .......

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput