Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina.a vroiam sa-ti zic sa incerci sa o pui pe Eli cu pernute de brate in bazin, au mai multa autonomie si invata mai usor sa inoate si sa invete sa se mentina la suprafata.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vivela,te rog mai da-mi o data numele la pastilutele ale homeopate pentru menstruatie ca le-am salvat undeva dar nu stiu unde.multumesc

la noi era tare frig,12 grade..insa e mai bine decat caldura aia molesitoare.nu stiu ce sa-i mai fac lui fii-miu de mancare pentru dimineata,ieri i-am fiert un ou apoi l-am frcat cu branza,iaurt si l-am intins pe paine,azi i-as face tot un maglavais din avogado,rosii si cas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Neatza Ladies, ce mai faceti? Eu iar am absentat, mea culpa!

Trec printr-o perioada foarte enervanta, nu-mi amintesc sa fi fost in halul asta cnad eram gravida cu Matei. Sunt super ultra obosita. Adica ma trezesc la 5 dimineata si sunt fericita ca e 5 si nu 4! Am avut o saptamana in care ma trezeam la 3 si la 5 adormeam la loc doar ca sa ma trezesc iar la 5.30. Si ce patanii am avut saptamana aia de la oboseala ma apuca groaza!( am plecat de acasa fara benzina uitandu-ma la beculetul rosu fara sa ma prin ce e, am plecat sa iau ciuperci si m-am intors cu masline, am pus paste la fiert in apa rece...). N-am fost in stare de nimic, nici macar de calculator! Matei a avut si el cel putin o saptamana de-mi venea sa dau cu el de pamant la propriu. Urla de fiecare data cand il duceam la gradinita, scandal din orice, daramat, stricat...grrr! Acum pare si el ok, azi cand l-am dus la gradi s-a intors la mine si mi-a zis bye bye mami! Bine, cred ca la noi mai e si elementul meteo care ne afecteaza. Minima de 36 si maxima de 42 HA! Tin aerul pornit in casa toata ziua si tot ma mai trezesc uneori noaptea sa-i dau dumul in dormitor ca nu se poate respira. Si ne bate exact in cap si ma trezesc cu migrene si matei cu tuse. Iar afara nici vorba sa mai stai, doar dupa 6 seara daca bate vreo briza, atfel deloc.

Am decis ca din septembrie sa schimb gradinita, nu pentru ca am ceva cu actuala, unde imi place mult si o sa-mi para rau sa nu mai merg, dar petrec cam o ora jumate pe drum in fiecare zi. 20 de minute dus, 20 intors plus 10 minute pana il las/iau....cand o sa am bebe mic nu prea o sa-mi mai convina. Asa ca m-am dus la gradinita de la coltul strazii, care e Montessori dar nu am picat pe spate de dragul ei. Nu am avut sentimentul ala de hiiii...ce cute!!! Plus ca e extrem de scump si mai tre sa depun si depozit nereturnabil de 3000 de pispirei(cred ca sunt vreo 2800 lei). Dar e adevarat ca sunt 5 zile, de la 8 la 2 si le da si prinz. Nu stiu cum sunt preturile in Romania dar aici gradinitele si scolile sunt exagerat de scumpe! Si scoala incepe de la 3-4 ani! Multe gradinite nici nu mai primesc copii peste 4 ani! Si cand ma gandesc ca intr-o perioada nici macar nu-l vroiam dat la gradinita...

Ma duc sa citesc putin din urma, macar o pagina doua

pupici

fianna cu printisorul Matei


16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

sunt pe super fuga, in super spumele marii...aia de la finante au facut un mare rahat din actele pe care am zis sa le rezolv acum vreo 2 saptamani, sa ma linistesc si eu...acum, cand urma sa ma duc sa iau rezultatul alergaturii mele de acum 2 saptamani, am constatat ca eu am deja emis in 2007 un cod fiscal valabil, desi eu habar n-am despre el...e doar la sectorul 5, adica in partea cealalta a bucurestiului, nu stiu ce dracu au facut maimutele alea de functionare, ca zau nu-mi amintesc sa fi depus vreo cerere pt asa ceva. deci va trebui sa ma plimb pe drumuri, sa dau explicatii, sa anuleze naibii hartia aia care e neconforma cu realitatea, sa astept sa se anuleze, sa depun iar 150.00 de hartii la sectorul 3, unde stau de fapt, sa astept iar 10 zile sau mai mult sa se emita altul... poate le nasc naibii in birou de atatia draci!
uf, asa m-am enervat cu chestia asta . kafkaaaaaaa, esti mic copil, n-ai avut surse de inspiratie potrivite!!!!!

georgi, PULSATILLA 30ch/200ch - de 2 ori pe zi/ 2 zile consecutive, pe la mijlocul ciclului
si/sau GRAPHITES - idem.



_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

eu intru foarte pe scurt ca am multa treaba azi dar spun:

Luna, multa multa bafta cu jobul iti tin pumnii. Mi-e dor de Canary Whaaaarf, io visam sa lucrez acolo intr-o zi

Vivela, mult succes si tie sa rezolvi incurcatura!

Georgi, sunt de acord cu tine cu echilibrul, cum ai expus si sa zici daca Mihnea e mai bine.

Sa aveti o zi foarte buna!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ma bucur ca am ajuns acasa vie si nevatamata, mi-a mers ca azi...am avut 3 probleme de rezolvat si n-am rezolvat niciuna, m-am ales doar cu oboseala si cheltuiala degeaba. acum ar trebui sa ma apuc sa gatesc, ca nu mai am nimic, oare e bine sau ar fi mai indicat sa stau in varful patului si sa nu ma mai ating de nimic? ce naiba mai urmeaza? .

luna, sa stapaniti sanatosi masina . si bafta cu interviul pentru job, sa iasa asa cum iti doresti tu .

fianna . trimite-ne si noua cateva grade, sa fie toata lumea multumita. ca aici zici ca e toamna, nu ca ar veni vara.
despre starea de nervi, n-am sfaturi ca uite nici eu nu sunt in stare sa-i gestionez pe ai mei, dar te inteleg .

despre vorbit urat, in sfarsit am gasit si eu o parte pozitiva a faptului ca nu mai conduc . eu in general sunt foarte calma, nu injur, n-ai crede despre mine ca pot sa debitez asemenea cuvinte cand sunt la volan . noroc ca david n-a prins mare lucru din acea perioada, inca nu reproducea expresiile neortodoxe, dar nu m-ar mira sa le scoata acum, retroactiv.

si vreau la mareee, asa mi s-a facut un chef de soare, de plaja, de balacit in apa...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Salutii a tutii

Intru sa va mai zic si eu una alta despre noi, sa nu ne uitati. Am intrat mult mai rar pentru ca sarcina asta ne-a tot dus dintr-un stres in altul, si, inca, continua. Nu mai pot zice decat cu Dumnezeu inainte. Plus ca mi-am pus iphonul pe apa fara sa vreau si a murit saracul . Sotul mi-a zis ca nu mai vad asa telefon never ca nu stiu sa am grija de lucruri, ei ce sa spun? Oricum fara el, citesc mult mai rar, laptopul dc il deschid tabara Daria pe el.

Despre Dariuca ce sa va zic: a devenit de o independenta absolut suparatoare cateodata. Nu ma lasa niciodata, da niciodata, sa o ajut cu olita, ea isi da jos pantalonii, chilotii, arunca pipi, se sterge cu hartie, mai nou si la fund. Bineinteles ca mai ramane caca, astfel ca o mai sterg eu o data dupa vreo 5 minute cu servetel cand mai uita, isi ridica pantalonii peste juma de maieu, pe la spate tot timpul e pe afara, dar ce mai conteaza? M-am obisnuit si o las asa, ca nu ne intelegem altfel. La baie se urca/ coboara singura din cada, sa se stearga singura, sa, sa.... Pe de o parte e bine insa la fata locului nu de putine ori m-am enervat fiindca as vrea sa o fac mai bine sau mai repede dar nu se poate. De mancat sau de imbracat nici nu mai zic. Trebuie sa-mi rezerv juma de ora inainte de a pleca undeva ca nici pomeneala sa-i mai dau eu vreo toala pe ea. Sa vedeti circ cand ia bluza cu fata in spate, isi da seama ca a gresit si suceste de bluza imbracata fiind, nici nu ma lasa pe mine si de aici capata niste nervi de oftica, mama, mama. E si bine cu independenta asta dar parca e prea la extrem. Intr-o zi mi-a zis asa clar " lasa-ma, invat" ca nu am mai avut replica. Mai nou imi zice (de la mine preluata apropos de ce zicea Lachi) " nu mai fi asa lea, lasa-ma "
Si tot legat de independenta asta ma dispera ca ma ia de mana sa ne jucam amandoua, sa facem un puzzle de exemplu. Bun, desi sunt o gramada de piese si am putea sa punem amandoua nu. Orice pun eu, il ia si-l pune ea inca o data, asta in cel mai bun caz, ca de cele mai multe ori, imi zice in fata "pun eu, pun eu". pai si eu ce fac? nici nu ma lasa sa fac ceva dar nici sa plec de langa ea, sa ma uit la ea cum face.

In rest si noi din tuse in tuse dar ne-am obisnuit si cu asta. Mai nasoala ramane problema cu constipatia. Alina ai gasit vreun remediu ? Saptamana viitoare vreau sa merg cu ea la homeopat, sa o incerc si asa ca deja facem 3 luni de constipatie, timp in care mi-a facut de cateva ori si cu putin sange peste bilele alea tari, mi-e sa nu faca vreo fisura anala. Daca vrei iti trimit pe PM ce mi-a prescris mie Dr Haidar anul trecut dupa colonoscopie. Merge dat si la bebei doar ca la Daria nu a functionat Pe mine, in schimb m-a rreglat dupa 7 ani de constipatie si nici nu am mai avut probleme de atunci.

hai ca trimit asa ca am impresia ca am scris ditamai scrisoarea si va pun si niste pozne.

aici poze mai recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alinutza refacere rapida si sa-ti traiasca bebelina!!! Felicitari...

Luna sa stapaniti sanatosi masina. Poate ca e mai bine ca ati luat-o acum pe criza ca e mai ieftina. Si noi ar trebui sa ne-o schimbam ca niciodata nu imi ajunge portbagajul de la asta.

Vivela, Fianna mai lasati nervii deoparte in perioada asta ca nu aveti motive, incercati sa fiti voi mai tolerante ca oricum nu veti schimba pe nimeni acum, doar va veti face rau voua si bebilor vostri enervandu-va

Vroiam sa va zic ca luna asta revista super bebe e cu un DVD : sa invatam sa numaram. E f fain, eu zic ca merita cumparat. Dariei ii place tare mult.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela multumesc.sa stii ca eu cu doua zile inainte sa nasc am facut baie in mare,cu maieu si slip ca sutienul nu-mi mai venea,m-am simtit asa de usoara.
fianna,si eu mai am zile dintra'astea,chiar acu ceva timp am bagat spuma de par in frigider.
cygni,

fii-miu e un smecher,cat l-a durut maseaua nu a vrut sa bea si sa manance si acum de cate ori ma duc cu mancare la el zice" bleahhh" iar eu ingenua am zis inca sufera copilul in schimb azi a vrut niste jeleuri si zica hai sa- i iau si sa vedeti ce bine mananca...hmmm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

vivela multumesc.sa stii ca eu cu doua zile inainte sa nasc am facut baie in mare,cu maieu si slip ca sutienul nu-mi mai venea,m-am simtit asa de usoara.

georgiana,mamica de mihnea


si erau tot 12 grd?
oricum, daca aveam marea la iesirea din bucuresti, mai ziceam, dar cum un drum pana la mare imi ia 4-5 ore (o ora jumate pe autostrada, restul prin orase), nu risc. ma limitez la baie in cada .

dana, lasa fata sa fie independenta, ca asa e bine. stiu ca e frustrant, dar o sa iti prinda bine mai incolo.
david de ex, si vrea, si poate si stie, dar nu intelege de ce atata graba cu facutul de unul singur. azi dimineata am avut iarasi dovada, facuse pipi la olita si se dezbracase de tot de pantaloni. il apucase frigul, zic oricum e moment bun sa ne apucam sa ne imbracam pt gradi. si dai si urlete, ca el vrea inapoi pantalonii de pijama, i-a prin si in 2 timpi si 3 miscari s-a imbracat. daca ii zic eu sa se imbrace seara cu pijamaua cica "ma ajuta mami, ca nu pot singur" .

vad ca burtica creste-creste, ai trecut de jumatate, bravo. si imi place numele ales pentru junior .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput