Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mihaela bine ai venit

Adhnana 2???suer tare, eu mi-am dorit 2 la prima sarcina, de-aia nikul meu este BEBELUSI, na ca v-am spus si un secret

Numeioana imi pare rau ca iti e greata, sa stii ca nici pe mine nu ma prea lasa

Fragrant ma bucur ca iti plac bijuurile mele, sa ma anunti din timp ca sa fac comanda de pietre

Mica Daria sa stii ca probleme cu stomacul nu am avut

Lili, noi suntem alaturi de tine, poti plange cat te tine ca noi suntem aici

Tierry hai incearca sa te binedispui....nu mai fii necajita

Bebelu sa stii ca eu am dureri infernale de spate

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Hai c-am mai tras un plans cu hohote, am mai sio tura, acum sunt cu stomacul in gat dar mestec guma...
M-a apucat jalea ca nu o sa ma descurc cu toate si n-am sa reusesc sa fiu o mamica buna si rabdatoare...offf ce-o fi in capul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Buna seara la lume!
Tocmai am terminat de citit postarile voastre si ma gandeam ca ce norocoasa sunt eu ca nu am tot alaiul asta de simptome-greturi insuportabile, crampe toata ziua, somnolenta...pana mi s-a revelat ca de fapt eu nu am decat 4 sapt si 5 zile, pe cand multe dintre voi bat 7-8 saptamani...deduc ca greturile adevarate vor incepe si la mine cam in 2 saptamani...

anyways...bebicii sa fie sanatosi, ca vorba poetului buccuroase le-om duce pe toate

roxx26 mi-ai facut o pofta cu icrele alea...da-i prea cald afara ca sa mai ies la cumparaturi acum...

kitzy: multam de urari! mie nu mi s-a prescris testul Torch, dar o amica l-a facut si daca nu ma insel testul asta detecteaza prezenta si concentratia unor anticorpi pt diferite boli infectioase (toxoplasmoza, rubeola, hepatita)...

o seara buna tuturor si o zi de miercuri asimptomatica va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!!!!!!
Ane capul sus! Bineinteles c-o sa fie bine de data, nici nu se poate altfel, uite, eu sunt un exemplu concret, 3 sarcini pierdute la 5 si 7 saptamani si uite ca acuma am trecut pe 7+ deci e un pas inainte
Lili mama lor de hormoni, ca pun bota pe ei, cum sa nu te descurci? Si o sa fii o mama buna, stai linistita, cred ca toate avem sau am avut la un moment dat temerea asta, dar iti zic din experienta ca totul vine de la sine, sentimentul matern vine odata cu nasterea copilui
Frag asa-i, pt asa ceva se face testul, imi trebuie adev de la job ca-s salariata ca sa le fac gratuit ca altfel m-ar costa 300 de lei

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neataaa

roxx si eu fac torch=ul. am gasit intre 210-290 ron toate cele 8 analize care intra.
din cate stiu astea nu se dau gratuite. dc voi stiti alftel, ziceti-mi si mie k tre sa le fac si eu sapt viitoare.

Kitzy ma bucur din suflet k ai ajuns la 7 sapt. hai k mai e un pic si ajungi la 40 .

Frag, depinde de fiecare ... eu una nu am avut nimic pana la 6 sapt si ceva. dupa care o sapt am stat mai mult la pat. acu vad k iar mi-am revenit si nu mai am cine stie ce. decat asa..dc mi-e ff foame si nu pap atunci. alte fete nu au nimic toata sarcina, altele au greturi si dn astea urate.

Lili hai k va fi bine. hormonii astia isi fac de cap si de aia te gandesti numai la prosti.

Bebelusi mai sti? poate poate... cunosc pe cineva care a stiut k e unu pana la 12 sapt. si cand i-a facut eco pe burtica, a vazut k sunt 2. asa k orice e posibil. nu iti pierde speranta. si eu ma gandesc k ar fi frumos sa fie 2.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lili sigur ca vei fi o mama buna, vei invata pe moment ce va trebui sa faci, nimeni nu s-a nascut invatat, o sa vezi ce bine te vei descurca.

Fetelor eu parca stiu ca nu avem voie sa mancam icre, nici ficatel, nici carnuri mai crude....

Fragrant se poate sa nu ai nici nimic, sunt atatea care au avut sarcini fara simptome.

Bebelu nu stiu zau daca mai vreau 2 acumm, ca mai am unul, iar cu criza asta....cum ne taie din salarii....nu crfed ca ne-am descurca

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

asta asa e. cu banii e naspa rau. nu stiu ce vom face

apropo..pt fetele din bucuresti care vor sa faca cursuri pt pregatirea nasterii si cum sa ai grija de bb se fac cursuri gratuite la filantropia in fiecare miercrui si vineri (dar nu stiu sigur pt vineri) de la ora 17. sunt 4 module si poate merge si tati cu voi

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebel spune:

Revin si va multumesc pentru urari.

Citesc cu atentie mesajele voastre si ma regasesc in unele amanunte. Chiar daca sunt la a doua sarcina parca sunt tot o necunoscatoare. Ideea e ca sarcina asta nu seamana cu prima. Atunci am avut greturi dimineata iar apoi toata ziua eram super ok. Acum dimineata sunt bine dar ma trezesc cu o durere de stomac care trece dupa ce mananc iaurt cu covrigei sau biscuiti sarati. In cursul zilei am o stare generala de lesin si ma balonez foarte tare.
La prima sarcina am facut injectii cu Pregnyl in primele saptamani acum nu mai iau nimic decat acid folic. Voua ce va recomanda doctorii sa luati?
Am si eu o alta intrebare....pt. mamicile la a doua sarcina. Ati repetat toate analizele din primul trimestru...ca nu am primit prea multe lamuriri de la doctorul meu. E cineva din Bucuresti care va naste la Spitalul Elias?

Va pup pe toate si sarcina usoara in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bebelu mie pentru Torch mi-a dat dr gine trimitere cu ce am de facut pe bilet din ala cu casa de asigurari si impreuna cu adeverinta de salar, o zis ca mi se fac gratuite.
Eu stiu ca la sarcina cu Diana le-am platit si am fost la un laborator din policlinica noastra. Acuma m-a trimis la Infectioase sa le fac. Eu zic sa te interesezi sa nu platesti atata.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 7+

Mergi la inceput

Kitzy mersi mult. ma voi interesa sa vad dc se poate si la noi.

Mihaela eu merg la elias si voi naste acolo

Albumele noastre

Mergi la inceput