Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mihaela eu sunt la a doua nastere si o sa imi fac toate analizele normale care se fac in primul trimestru (in afara de RH ca il stiu).

Eu nu am ajuns inca la medicul de la Clinica Eva de la Brasov unde voi naste dar stiu ca el nu recomanda acid folic, recomanda sa mananci sanatos, multe legume si fructe si sa iei vitamine. ATAT

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bebelusi e foarte bine ca recomanda sa mananci sanatos, dar totusi, acidul folic e asa de important in primul trimestru si daca nu-ti iei doza care iti trebuie numai din legume si fructe? Mi se pare un pic riscant.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare!
Eu voi face de data asta numai hepatitele si toxoplasma, caci la celelalte am anticorpi. RH-ul, grupa sanguina le stiu... vor costa mai putin, deci.

Kitzy, mare noroc ai tu cu ginecologul ala care ti-a dat analizele gratuite! Inseamna ca chiar tine la tine! Eu n-am mai intlnit asa ceva.

Intreba cineva cine naste la Elias. Eu am nascut acolo data trecuta si am fost multumita. Sunt si puncte in minus, dar daca nu esti prea pretentioasa poti trece peste ele... Conteaza enorm doctorul la care mergi si ce "putere" si relatie are el cu seful sectiei.

Bebelusi, de data asta si eu vreau sa nasc la Eva. La ce medic mergi? Eu am programare pe 21 la Dr. Ionel. Sper sa-mi placa de el ca om si ca profesionist si sa raman acolo. Prima data tot acolo ai nascut? Cum este?

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ioana dc e sa o iei asa...toate spitalele au puncte forte si puncte slabe. asta e...
la ce medic ai mers tu la elias?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebel spune:

Da, aveti dreptate ca la fiecare spital sunt si minusuri si plusuri. Eu am nascut la Elias prima data si acum probabil ca tot acolo voi naste. Am un doctor bun si am fost multumita de cum a evoluat starea mea dupa cezariana. Dar nu am fost multumita de conditiile din spital, de la sectia de neonatologie.
Mizerie, gandaci si o singura toaleta la toata sectia de nasteri. E cumplit. Copiii erau tinuti in curent ( am nascut in noiembrie ) si toate mamele se certau cu asistentele degeaba.
In ceea ce priveste analizele, ma gandeam ca mai scap si eu de unele cheltuieli. Credeam ca nu mai repet toate analizele dar probabil ca va trebui sa ma gandesc mai intai la siguranta mea si ca totul e bine.
Asta e.

La ce doctori mergeti la Elias?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioana sa stii ca tine mult la toate pacientele ei, nu numami la mine. E o doamna si un suflet mare.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 7+

Mergi la inceput

mihaela eu merg la dr. Rotaru Octavian.
chiar imi place cum isi face treaba
tu la cine mergi?

ma apuc sa fac capitol nou

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pupicei si de la mine, bun venit fetelor noi, sa avem o odisee frumoasa
Eu tot la Elias o sa nasc, la prima sarcina tot acolo am venit in miez de noapte si am fost multumita.
Greturile au mai slabit din intensitate, dar prezente mai toata ziua.
Felicitari mamicii, Adhnana, de gemenasi, poate sunt fetite ca sa echilibrezi balanta.
Azi stiti ce pap, nu? icre mi-ati facut o pofta, stiu ca nu-s indicate, da nu fac exces
Kitzy..ma bucur ca esti bine, Doamne ajuta

poop fetele

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

am pus AICI capitolul nou.
mai dureaza un pic pana il modereaza.

Mada deci nu sunt singura care merge acolo.
de fapt mai e si Adita care merge cu mine la acelasi medic.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bebelu..pai chiar vb cu Aditza poate ne apuca nascarea pe toate odata
sa ma treci si pe mine in listutza, cu DD inainte
UM 12.04.2010
DN 23.04.1978
DPN 17.01.2011

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput