Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
Adhnana felicitari!!! super tare 2
sa fie sanatosi si sa stea cumintei cat mai mult posibil 

mihaela bine ai venit printre noi. te asteptam cu datele pt listuta si cu mai multe despre tine 
Lili 

sa iti revi.
Ioana, Irina, Fragrant 

restu??? unde sunteti??
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
mica_daria spune:
Buna felele...
Pe mine de azi dimineata ma incearca o urata de greata, vad ca s-a lipit ca raia de mine si nu mai pleaca. si sunt la servici pana diseara la 9, si am impresia ca mai e o eternitate pana atunci
.
Lili g daca mai ai loc in butoi, vin si eu, ca la fel ma manifest de cand m-am trezit.
Adhnana felicitari pentru 2 bb. sper sa iti treaca cat mai repede starea de soc!!!
mai nou eu sufar si de insomnii, parca as avea 9 luni , nu 8 saptamani. ma invart noaptea in pat ca un titirez si ma trezesc aproape din ora in ora. nu stiu de ce!
Apropo: cu stomacelul are vre-una dintre voi probleme? de cand sunt gravi, daca mananc seara fructe sau am mancat salata de varza (salata eu o prefer mai acra) dimineata m-am trezit cu o durere de stomac, simtome asemanatoate aciditatii la stomac. deci fructele si tot ce e acru nu mai merge...
Bun venit noilor burtici (nu ca eu as fi veterana
, si
pentru toate burticile care sunt chinuite de greturi, sa treaca cat mai repede.
Lili_g spune:
N-am patit nimic...Sotu e in delegatie o saptamana, fiica-mea a mare e plecata 5 zile in excursie, mie mi-e rau de nu mai pot si m-a apucat disperarea ca nu o sa ma desurc cu toate...adicalea imi plang de mila 

.
mica_daria spune:
Lili g te rog nu mai fi trista, pt ca, inevitabil, gandurile astea cred ca le avem majoritatea dintre noi. Curaj mami, si capu' sus, ca trecem noi peste toate. Si eu sunt in butoi , pt ca si la noi e o situatie mai prapastioasa, mai nou, de cand scartaie treburile pe la sot pe la servici, si mai rau e ca dupa ce o sa raman acasa, avand rate, o sa ne fie foarte greu, pt ca eu nu o sa mai iau salariul pe care il am acum (pe cartea de munca am doar minumulpe economie) si o sa fim cam la limita cu banii lunar. dar toate la timpul lor, vom vedea cum ne strecuram printre rate si taxe... s.a.m.d. , as aca , hai mami te rog nu mai sta suparata, ca iti faci mai mult rau decat bine. Va avea grija DD de toate.
tierry spune:
Si mie tot mi-e rau, de ieri iar n-am putut manca mai nimic, am o stare de somnolenta continua si ma simt ca o leguma.
Si ma mai si enervez pe la servici, ceea ce face ca totul sa fie deosebit
Sper sa urmeze si zile mai bune
. Azi sunt cu capsa pusa, hormonii isi fac de cap ![]()
kitzy spune:
Mihaela bine-ai venit si sarcina usoara! Si eu tot cezariana o sa fac, de musai ![]()
Frag felicitari pt sarcina, sa fie intr-un ceas bun!
Adhnana 2???? Wow, ce fain.........o sa fie greu, dar deosebit de frumos, felicitari!!!!!!!
Bebelu nu mai stiu ce-am vrut sa-ti zic.......ma uit in urma si revin ![]()
Ioana fa bine si vezi sa te simti bine pe cand mananci big mac-ul ala, sa nu faci paguba degeaba ![]()
Dupa cum observati am schimbat semnatura, mi-a facut eco fara s-o rog, bebeu are 1 cm si la masuratori iese cam la 7s si 2-3 zile, eu avand acuma 7 calendaristic. Totul e ok, saculetul si-a revenit, inflamatia e redusa, e bine prins, totul ok, inimioara bate, bate ![]()
MI-a dat sa-mi fac testul Torch, voua vi l-au dat?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
7+
kitzy spune:
Bebelu revin cu postarea : si mie mi se rup salele cateodata, abia ma indoi/dezdoi, ma doare de multe ori si cand sed. Oare ce-o sa facem mai incolo? Vai de noi!![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
7+
anemi_b spune:
Salut toate 
Ma bucura f tare listuta, la cat mai multe
si bebei sanatosi.
Aseara am fost la eco, dar am fost tare obosita ca sa mai scriu. Suntem in grafic,a fost usor timid samburelul, nu prea vroia sa se arate, dar la sfarsit m-a linistit, avem 3 mm, si intram in 6 sapt. Mi se pare cam mic, dar la un CM de 31 zile cred ca e normal.
Acum am venit de la munci cu o durere pacatoasa de burtik, am luat 3 no-spa azi, dar nici un efect 
peste 2 sapt ma prezint iar la doc, de data asta la cel cu care sper ca voi naste.
am stari si de fericire si de teama,imi vine sa strig in gura mare ca sunt
dar in acelasi timp ma apropii de perioada in care am pierdut prima sarcina si ma furnica rau asta 
dar nu intru in butoi
promit
Ane
6 fix
roxx26 spune:
Buna seara, fetele! tocmai ce am revenit de la serviciu dupa o zi naspa rau...dupa ce ca e prima zi dupa concediu, ceea ce oricum e nasol, m-a frecat al meu sef cu tot felul de idiotenii...iar eu incerc din greu sa nu ma enervez, ca nu vreau sa-l afectez pe BB...nici sa fac un copil nervos
dar nu prea imi iese intotdeauna...asta e
Am ajuns acasa cu o mare pofta de icre si am facut pt prima oara (de obicei cumpar sau imi face soacra) si nu-mi place deloc cum au iesit..parca sunt nisipoase asa, si mi-a cazut mana din cot de la frecat cu mixerul. Daca stiti vreun secret, il astept cu drag
Adhnana, minunat! Si eu am tot zis ca as vrea 2, desi cred ca ne-ar fi destul de greu...dar ar fi grozav!
Fragrant, si mie mi se intampla la fel...eu sunt moarta dupa dulciuri si acum poftesc la tot felul de mancaruri gatite, ciudatenii, deh...
Anemi, tinem pumnisorii stransi, lasa ca o sa fie bine de data asta!!
Lili, suntem alaturi de tine, daca te ajuta mai povesteste, noi te incurajam atat cat putem
_
BB e deja pe drum
6+