Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata, neata fetele. Sorry ca nu am mai dat semn de viata am fost putin ocupata si ... fara chef(vremea!). Am avut si aniversarea pe 22 .
Bun venit noilor fete, sarcina usoara si bb sanatosi sa va dea Doamne Doamne. Daria, vad ca avem acelasi UM !
Am fost vineri la eco, acum am 8 sapt +3zile. Avea bobita 1cm . Inima nu am auzit, dar se zbatea p-acolo! Poza n-a reusit sa faca pt ca masinaria e noua si nu mergea printat .
Si eu stau ,,bine'' cu furiile! mama-mia! eu sunt oricum mai ... exploziva, dar acum ,,mai ajuta '' si hormonii. Azi am sarit peste ziua de munca pt ca m-au enervat colegii cand au venit sa ne ia!
A! va rog frumos nu mai spuneti de fructele alea bune! Aici nu sunt si imi faceti pofta!!! (Si daca gasesc, au gust de...carton)Pupici pt toate.

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata gagici
cum stati cu greturile????

fragrant bine ai venit printre noi. sarcina usoara si bb sanatos
ma bucucr k nu a fost vb de ectopica.

noi stam bine la cap greturi, momentan, numai k am dureri de spate. zici k se rupe in 2.

am facut 8 sapt

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna tuturor!

Am fost astazi la doctor si se pare sa sunt 2. Era oricum o probabilitate destul de mare avnd in vedere ca a fost FIV. Inca sunt in stare se soc

Fragrant8 bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Adhnana felicitari!!! Ai spart gheata, ca din cate stiu eu nu avem norocoase cu mai multi samburasi!
Sa fie sanatosi si tu sa ai o sarcina cat se poate de usoara

8+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

woooow, 2????????? Sa fie sanatosi amandoi! Poate sunt pereche!

Eu am o greata de mor, adica mi-e rau, kitzy, dar asta nu ma impiedica sa ma gandesc la big mac-ul de maine. O sa merg cu copiii in excursie la zoo si ne oprim sa le luam happy meal, asa ca n-o sa ratez.

Aveti grija de voi! Ma duc sa-mi mai calmez greata

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebel spune:

Buna, fetelor.

Sunt o noua membra a echipei. Voi fi mamica a doua oara in ianuarie 2011, probabil in primele zile. Asta pt. ca va fi cezariana si depinde de situatie. Am deja un baietel si acum speram la o fetita.
Intru in cerc vostru si revin cu informatii noi cand am. Sarcina usoara la toate mamicile in devenire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Multumesc tuturor pt urarile de bun venit.
Felicitari Adhnana si o sarcina cat mai usoara.

eu am usoare greturi dimineata si seara dar pana acum a mers cu apa cu lamie si bors.
ce ma surprinde e ca nu mai pot manca dulciuri, eu care eram innebunita dupa dulciuri inainte; la capitolul pofte: gratar de vita cu usturoi...

bebelusi, ti-am vazut bijuteriile, sunt f frumoase; imi place mult tare colierul cu turcoaze; imi vin rude in vizita la toamna si am sa te contactez din timp pt un colier.

o saptamana senina si far' de greturi va doresc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

mihaelabebel Sarcina usoara si la termen!

Irinukaaa, si numeioana multumesc mult pentru urari! Apropos, si eu sunt nascuta in Campina. Acolo am stat pana la 7 ani.Acum merg la Breaza unde a stat strabunica. Poate ne vedem la vara cu bebeii
fragrant8 multumesc si tie la fel

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Buna fetelor,

Eu sunt in butoiul cu melancoilie, imi vine sa plang intr-una....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Adhnana, ce dragut!

Lili, hormonii sunt de vina sau ai patit ceva?

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput