Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
tierry spune:
Revin si eu prin zona...scriu rar pentru ca nici eu nu am chef de nimic.. ma simt vlaguita efectiv, si de la greata asta nici nu pot manca mai deloc 
Am fost la eco, bebe e bine, are 17mm
Urmeaza sa-mi fac analizele de sange si de acum ma voi duce peste 1 luna la control, la morfologia de trim. 1 si dublu test...
Pana atunci sper sa ma mai lase greata...am slabit 4kg de cand cu sarcina, si medicul mi-a zis sa am grija sa nu slabesc mai mult de 10% din greutatea initiala...asa ca mai am loc doar de 1.5kg
Sper sa nu fie cazul totusi.
Adhnana spune:
gabiu bine ai venit! sarcina la termen si bebe sanatos!
Apropos de greturi, la prima sarcina am slabit 10 kg in 7 saptamani si am avut greturi pana la 6 luni, asta ca sa vedeti ca ce poate si muult mai rau
...dar si dupa de au trecut greturile hehe, am luat 18 kg ca trebuia recuperat
Va pup si un weekend placut!
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
5+
bebelu86 spune:
tierry cate sapt ai??
offf..ai si tu grija. incearca sa papi. nu ti-a dat ceva vitamine???

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 7+
ggsk spune:
n-am mai scris de multisor dar am scuza ca am fost ocupata cu... greata
cu durerile de burtica stau foarte bine, acum sunt zilnice dar discrete. m-am obisnuit atat de mult cu ele incat am ajuns sa-mi fac griji daca nu le am o dimineata... sunt semne de la bebeul meu si ma ajuta sa stau departe de cabinetele dr si ecograf ![]()
apropos, am fost astazi la eco (dupa mai mult de 2 saptamani) sa-l cunoastem pe junior :) i-am vazut bataile inimioarei si l-am si masurat; pare sa ii mearga f bine,este chiar mai mare decat varsta calculata dupa UM: 8 saptamani si o zi !!! dr mi-a spus sa ne vedem dupa o luna, dar mi se pare mult prea mult!!! nu ma vad atat de rabdatoare ![]()
7+
ggsk spune:
cu greutatea nu stau prea grozav, am luat deja 2 kg... dar e si greu sa te abtii cand am o groaza de fructe la dispozitie: banane, portocale, kiwi, mere... mama este atat de incantata de nepotel incat acum ma asediaza cu tot felul de fructe, deh trebuie sa creasca bebe... de acord, dar si eu?!
7+
ggsk spune:
si culmea nesimtirii mele :) e ca-mi doresc sa mananc cirese... m-am uitat prin piata dar n-am vazut nimic care sa-mi faca cu ochiul. daca sunteti din bucuresti dati si mie un pont pls
7+
ggsk spune:
am vazut ca ati facut si un cont comun
bebelu, cand ai timp trimite-mi si mie parola
sper sa fi activat PM-ul
va
, aveti grija de voi si de cei mici ![]()
7+
gabiu spune:
neata fetele,
eu deocamdata nu am ce raporta, la medic ajung abia sambata pe 29, pana atunci utrogestan+acid folic si nimic altceva.
Va pup pe toate si multumesc tuturor de primire
sarcini usoare si bb-lushi sanatosi
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
kitzy spune:
Neata!
Mirela nu-mi trebuie sa ma mai scol si la 5 dimineata sa-mi pun arefam-ul, mi-e de ajuns ca ma mai trezesc peste noapte la Diana ![]()
Clexanul am auzit ca e bine de facut seara, mie nu mi-a zis dr nimic de perioada zilei in care trebuie facut.
Azi de dimineata mi-a fost un pic greata, asa o idee, parca mi-au disparut toate simptomele, nici sanii nu ma mai dor deloc, nu mai simt nici senzatia aia de greutate in burtica, cred ca devin paranoica, sper sa fie numai asta, o paranoia de-a mea si sa nu fie altceva 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
6+
mada23 spune:
Hello, miss me?![]()
Am venit si eu sa ma "laud" cu multa greata si stari nasoale, is daramata rau, am dat si la rate
, sanii explodeaza, dar sunt fericita![]()
Am cateva zile in care patul e prietenul meu, de marti incep munca sa vedem atunci cum ma "distrez".
Buburuza mea, pe care o vad deocamdata in fiecare saptamana din cauza antecedentelor, face progrese,am vazut mandrete de embrionas
,inca nu am auzit inimioara, sper joi sa reusim.
La capitolul buline is in top si eu, aspenter, mg+b-uri, acid folic, omega3, pregnyl o inj la 4 zile, inca nu fac clexan, dar e in plan.
Dar ce mai conteaza prin cate trecem,e doar inceputul, important e ca bebicii nostrii sa fie sanatosi.
Pupici la toate.
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota