Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada omega pt ce il iei?
super tare vom fi colege de odisee, sa dea DD sa fie bine pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna Mire, asa e sa ne ajute DD ma bucur tare mult pentru reusita ta, omega iau pt mutatie.

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

bebelu am 8 saptamani... vitamine nu mi-a dat, banuiesc ca nici nu-mi da pana nu fac analizele. Oricum am inteles ca vitaminele se dau mai incolo, cand creste si are neaparat nevoie, consuma mai mult.. acum e mic, si ii ajunge ce primeste de la mama... insa, depinde si de dr., cred ca fiecare cu parerea lui.

Azi m-am simtit ceva mai bine, am mancat pizza Poate incet incet imi revin la normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac burticulete????

eu ma simt o lecuta mai bine. sper sa fie bine si de acu incolo.

tierry nu mi-ai dat datele pt listuta. nu vrei sa te trec inca?

cu viteminele..fiecare medic cand considera ca e necesar. eu sper sa imi dea totusi ceva. macar calciu. k a iesit super mic la analize. si ma simt eu ff moale. dar vad joi cand ma duc la eco si sa vada analizele.

la toate burticile de buburuze

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey,,,
Ce fac burticutele? Cum se mai simt? N-ati fost prea comunicative week asta. Asteptati sa inceapa saptamana noua sa vedeti cum mai stati cu simptomele?
Va pe toate!!!

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Raluca "gand la gand cu bucurie". Am scris mesajul in decurs de mai multe minute, cu pauze. Si cand am dat sa-l citesc, l-am citit pe-al tau care seamana f bine cu ce am scris eu.
Mi-a placut... 'Ma bucur ca esti mai bine cu simptomele.

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina

tu cum esti? cand mergi la eco?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

cum se simt viitoarele mamici?

mada imi pare rau ca nu te simti ok .....poate trece raul .

bebelu

gaby bine ai venit sarcina usoara si un bb sanatos .

io ma simt ok ....pap non stop, fffffff putina greata , fffff putine dureri ...am obs in schimb ca incep sa fiu sensibila la mirosuri . ps : am mai obs faptul ca atunci cand am greata si mananc imi trece greata .Miercuri merg la dr sper sa am noroc sa vad inimioara . In rest m-am plimbat , m-am relaxat ...azi am fost prin magazine ....m-am uitat si la patuturi , stiu ce este devreme dar eu intru in magazinele pt copiii mult inainte de a ramane gravida .

va pupik pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ce fac burticutele? Gata si concediul nostru, suntem acasa...si mai e maine si gata, dup-aia la munca
Eu ma simt in continuare ok, doar pap non stop, cred ca sunt pe drumul cel bun...probabil o sa ma dublez (sau o sa ma elefantesc, cum imi place mie sa zic).
Aditza, si eu tot miercuri merg la eco, e cam prost pt mine ca de obicei reusesc sa ma programez sambata si e mai bine, pr miercuri la pranz tre sa fug un pic de la serviciu si am niste sefi cam figuranti dar asta e, ne descurcam noi.

Kitzy, si eu ma trezesc pe la 5 pt utrogestan, sa aiba timp sa se absoarba cat de cat o ora jumate pana ma ridic din pat, nu e prea placut dar asta e. E drept ca eu nu am inca o bebita care sa imi faca program...

Bebelu, Mada, imi pare rau ca va simtiti rau...va transmit un pupic maaare, ca mai mult din pacate nu pot face, dar povestiti aici, facem schimb de pareri, mai dati share...poate mai trece

In rest, pupici pt toata lumea si asteptam noutati.

_
BB e deja pe drum
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata fetelor, poate ma primiti si pe mine in gaschuta voastra cu burticute si cu greturi la greu...
UM la mine e 03.04.2010, la doctor inca nu am ajuns, sunt programata pe 28. sper sa se vada bine atunci samburelul, pt ca nu mai am rabdare sa primesc o confirmare oficiala.

Mergi la inceput