Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Felicitari burtici si sarcina usoara in continuare. Acum un an pe vremea asta eram noi la burtici si acum avem puii in brate .
Va doresc o odisee frumoasa si linistita ca a noastra si daca aveti nevoie de sfaturi, suntem aici.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

daniela multumim mult
sa dea DOmnu sa fie bine pana la sfarsit.

sa-ti traiasca flacul. e un scumpic.
am vazut toate pozele cu voi si bb. sunteti o familie tare frumoasa

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

fetelor, greturile dispar de obicei dupa a 3-a luna de sarcina. Aveti grija cu cat mancati si ce mancati. Eu in prima sarcina dupa ce am scapat de greturi am bagat in mine de toate, in special fructe lapte si pufarine, care pe langa mancarea de rigoare, m-au "ajutat" sa iau 30 kg. :(. Mi-am promis ca la sarcina asta voi fi mult mai atenta la ce voi manca si in special la cat voi manca. Kilogramele de la sarcina trecuta le-am dat jos, dar 5 tot am mai pastrat. Asa ca aveti si voi grija, caci in primele luni de sarcina nu se simt cateva kilograme, dar spre sfarsit va aduc probleme.
Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey fetele!
Cum va simtiti azi? Sper sa nu ma inscriu in grupul vostru de "gretoase", dar azi m-a cam tinut si pe mine mai mult decat de obicei. Momentan mi-e bine, dar nu zic cu voce tare...
Am fost la piata si am gasit cirese maaariii si buuunne cu 15 lei. N-am rezistat, am luat si le-am papat pe toate. Si acum am gura plina de saliva cand imi amintesc de ele!!! Yammy!!!

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumim mamicilor din odiseea de anul trecut, ca sunt dragute si "ne viziteaza". Orice sfat este bine venit...
Multa sanatate la prichindeii vostri!!!

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Fetele mele,eu inca ma simt suspect de bine...am doar foarte multe toane. Greturile inca nu m-au apucat, doar pe la pranz, de vreo 3 zile, am un nod in gat asa...dar trece destul de repede. In rest, mananc la greu, parca prea mult, dar poftesc la toate prostiile. De ex mananc sarat, mananc ceapa si usturoi si beau acidulat..ce aiurea, chestii de care nu m-am atins niciodata. Tati moare de ras, ca zice ca BB seamana cu el la gusturi culinare:)

Noi suntem la Fagaras, din pacate vremea e cam urata, maine ne intoarcem in frumoasa capitala si de marti...la munca!

Am vazut pozicile, frumuselelor, si promit ca saptamana viitoare intru si eu sa incarc cate ceva.
Pupici pt toata lumea. Si unul maaaare pentru bebelu, paznicul nostru de butoi, care se ocupa de mailuri, listute si pozici!!

_
BB e deja pe drum
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bebelu iau acid folic, cetebe, omega 3 activ si un arefam dimineata pe care-l beau si unul seara intravaginal. Azi mi l-am pus intra si ala de dimineta si parca n-au fost chiar asa accentuate greturile, dar problema e ca dimineata ma mai plimb de colo colo prin casa si curge si la final Clexanul pe care mi-l fac seara.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Bebelu iau acid folic, cetebe, omega 3 activ si un arefam dimineata pe care-l beau si unul seara intravaginal. Azi mi l-am pus intra si ala de dimineta si parca n-au fost chiar asa accentuate greturile, dar problema e ca dimineata ma mai plimb de colo colo prin casa si curge si la final Clexanul pe care mi-l fac seara.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 6+

mamico poi dupa ce il pui, stai in pat, eu ma trezesc pe la 5 dimineata si mai stau in pat pana pe la 7 si ceva, tocmai ca sa se absoarba, mai greu cu cel de la pranz ca il pun cand sunt la birou si ala mai curge.
nu lua oral ca ataca ficatul si asa ne indopam cu alte medicamente, mie mi a spus doctorul ca cine da utrogestan sau arefam oral e un mare prost, trebuie pun musai intravaginal ca sa se absoarba la nivelul uterul.
pupici si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

claxanul il fac dimineata, e musai de facut seara????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu momentan iau doar acid folic si utrogestan intravaginal. 2 dim, 2 seara.
m-am cam saturat de ele, dar ce sa fac? asta e
si pe langa asta greturile nu ma lasa sa pap mai deloc.
am stat numai in pat pt k ma simt ff slabita si nu imi arde de nimic.
offf...sper sa treaca mai repede perioada asta.

voi cum va simtiti???

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput