Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo,ma bucur nespus de mult!! Acolo sa ramaneti!!

Heei,Livi,felicitari pt.putzik!!Eu ma bucur tare mult pentru voi!! O sa vezi ce frumos este sa fi si mamica de baiat!! Mai vorbim noi

Oana,ce locatie mistoo!!Frumosi,frumos,frumos!!

Ioana,rau clar nu face! Eu am luat si la Mihai pe la 20 si ceva de saptamani,cand mi se contractau ingrozitor muschii,ma luptam cu carceii

Ramo,o sa fie bine!

dulcica Rebe si Azanelul grijuli!!

Olga,imi ignorasi mesajul?!!
Fii antena ca reiau:

Hihi!! Olga,nu rad de tine,dar ma distreaza ca tu patesti exact cum am patit eu cu Mihai Pe la 12 sapt.m-au lasat greturile,ca sa revina peste 2 saptamani si sa ma mai tina inca vreo 2.Sa-l fi pacalit bebe pe nenea Iosup?!

E? Ce zici?

gecko,am pofta de ceva dulce!! Si eu nu poftesc des la dulce,da?! Hai,nu te zgarci!!

Marina,ce ai mai facut? Te simti bine?Poozeee!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nico,stiam eu.Bine ca te-ai mai linistit...si uite ca s-a confirmat ce mi s-a spus si mie:ca nu e cazul sa facem analize copilului decat daca e musaiSanatate puilor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, dar Gecko chiar s-a suparat asa de tare?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci Zoze!!! Nu s-a inselat, daaaaa ? Cred ca are dreptate si Cata-tonic, se suprapune si oboseala...si iese ceva nemaipomenit!!! Tu esti acasa?

Sa raportez: Raluca, sa traiesti inca o mie de ani ! Cumparat bilete, Gazon A, cumparate cu 25% reducere de la Orange, ne vedem pe 18 iunie . Livin' on the edge !

Mimo, ne vedem la gardulet , ma!

Cami, daca nu apare ceva ( alte conjuctivite si mai stiu eu ce tampenii ), ne vedem duminica la Ferma Animalelor. Claule, ii dau pozele lui Radu, sa il momesc, ca il vad ezitant .

Nico, ma bucur ca te-ai mai linistit! Tocmai ce mi-am dat seama cat de tampita sunt, noi avem la serviciu asigurare de sanatate ( si Sof are un set gratuit de analize pe an ) si am platit consultatia la oftalmologie, cand cu conjunctivita. Ma rog, asta sa imi fie paguba. Dar vazand experienta ta, o sa le las banii de analizele Sofiei, nu o intep decat daca va fi musai. Ca ma ia inima, cum te-a luat si pe tine!

Ioana, ai lamurit cu mamica aceea?

Naty, sanatate multa! Doamne ajuta, sa nu fie nimic.

Dudurutzo, mai baga niste info despre voi, ca doar scrisorica nu e suficienta!

Nu mai stiu....

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

O intalnire duminica la "Ferma animalelor"???
Noi avem de gand sa venim in Bucuresti de sambata pana luni (cred)

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

daaaa

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La gardulet, sa traiti Intra in pretul biletelor si distractia asta
Pentru intalnirea de la ferma animalelor, va rog, atentie! Daca nu-s cati copii atatea tractoare sa stiti ca nu vreau scandal, unu-i rezervat pentru Dudu da??? Ca asta e dependent de tractoare Si va luati jucarii frumoase de dat la schimb daca vreti masina de tuns iarba ,da? Sa nu ziceti ca nu v-am anuntat
Nicoleta maica, facusi un dus rece Ce sa-ti fac daca ai intepat copiii, mama rea ce esti ! Noroc ca n-aveai si o procedura chirurgicala gratuita pe an, pacatele mele!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am o vorba special pentru Mimo:

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Bine ca esti departe rau de mine ca vad ca ai apucaturi barbare si am inceput sa ma tem deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33
O intalnire duminica la "Ferma animalelor"???
Noi avem de gand sa venim in Bucuresti de sambata pana luni (cred)

Daca nu plecam la munte, venim si noi. Doar ca nu stiu cum se ajunge... La capatul Pantelimonului? Pe langa Cora, pe langa Selgros, si mai departe?
Help!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Ii invidiez de crap pe oamenii Zen. Cu unul traiesc in casa de 17 ani. Am crezut ca e o eroare a naturii, o exceptie pe care tocmai eu am gasit-o, crucea ce mi-a fost dat s-o duc Nope! Ma urmaresc Mari e din aceeasi categorie. Dupa ce m-a anuntat ea ca o floare ca pleaca in germania in iunie....dar vine repede, ce-i o luna? ... , dupa ce isi programeaza tot felul ori dimineata inainte sa vina la noi ori imediat dupa (si uita sa-mi spuna) , dupa ce saptamana trecuta a venit dimineata si dormeam beton toti (i-a deschis Mimu) si a stat pana s-a plictisit dupa care s-a gandit sa ma scoale pe mine ...pe mine, da, nu pe copil ...nu de alta dar se plictisea si n-avea cu cine schimba o vorba la cafea si apoi Dudu n-a mai dormit de pranza ca deh!...se trezise la 10 si ceva ...dupa toate astea , azi i-a promis lui Dudu pe drum spre casa ca-i cumpara ma-sa covrigi de n-am scapat de asta pana nu m-a vazut dusa . Si cand vin, ce vad? Adormisera frate si Dudu si Mari a mea dusi! Cum nene sa dormi in vizita ca sa nu zic la serviciu? Explicati-mi voi , ca poate voi intelegeti M-am gandit ce sa fac? S-o las sa doarma pana la 5? S-o scol? Am sculat-o Dar am ramas socata Vreau si eu sa fiu asaaa

Mergi la inceput