Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Bre, noi avem bilete la golden ring, nu ne vedem Dar daca ma alege Steven Tyler pe mine sa urc pe scena (vazandu-ma cum imi smulg hainele de pe mine in agonie) o sa ma vadeti voi pe mine Iar daca lesin , o sa fie valuri langa scena Cumva cumva sunt sigura ca o sa ne vedem totusi
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
cami33 spune:
O intalnire duminica la "Ferma animalelor"???
Noi avem de gand sa venim in Bucuresti de sambata pana luni (cred)
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
mimonix spune:
Cami, ferma animalelor sa fie Confirmat
Am vazut pozici frumoase: Tea e frumoasa foc foc (ati tuns-o sau ce i-ati facut ), Bubulinii la o prea frumoasa cabana , mi-a placut enorm se poate inchiria??? si Beca +Azan la ferma (s-au modernizat si aia la ferma, vad tractoare, saltea, mai multe lopeti, uraaa) ! Va distrati neica, eu am stat in casa ca m-am temut sa nu ma ploua Cred ca-s cu capu' rau, efectiv nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa plecam noi undeva cu Dudu care doarme in pat mare Il vad numai pe langa pat sau plecand din camera te miri unde , berbeleac pe scari sau pe cineva (moi) dormind acolo langa el
PS Ariel reteau de cofetarii Ana Pan are o sectiune de produse dietetice (inclusiv torturi) produse exact dupa Monti, numai cu indulcitori, bune cred si pt diabetici. Vezi site www. slabesti mancand.ro . Daca e prea complicat, baga inghetata diet de la Cora sau Mega (la mega au mai multe produse pentru diabetici, au si un fel de fursecute la raionul de biscuiti si sirop bio de soc cu fructoza).Bafta!
clauclau spune:
Bubule, foarte frumos unde ati fost voi. Spune mai multe, am incerca si noi un weekend la munte si mi-au placut pozele voastre. Noi ne gandeam la un Brusturet unde am mai fost cu copiii dar putem incerca si altceva.
Mimo, pai si mie mi-a fost frica de ploaie , dar am zis ca ne urcam in masina si repede acasa. Bine ca n-a fost cazul. Oricum prima impresie a fost proasta , dar pe parcurs vazand ca (,) copilasii se simt bine a fost ok si pentru noi.
Hmmm, cica in weekend ploua!
mimonix spune:
Lyvy, felicitari pentru baietel ! Cred ca tare-i mandru tata Sa fie sanatos!
Mai ,tot uit ce mai aveam de zis...mi-aduc eu aminte
O astept pe Nicoleta cu vestile proaspete care nu cred ca-s rele
SAAAU , Ariel, achtung achtung ! Exista frisca fara zahar sau smantana pt frisca...baga fructoza, compot de ananas fara zahar (gasesti tot la diabetici), gelatina...gata tortul Aceeasi reteta cu branza de vaci, daca te pasioneaza: Fructoza, frisca neindulcita, br de vaci, fructe de padure congelate , gelatina, tanaaaa gata tortura
tonic spune:
URA!Vesti bune de la Simo si Micu!
Arielul inca o data LA MULTI ANI! cu fericire si toate cele dorite! La tine m-am gandit si eu cand am citit vestile date de CAmi
Am vazut pozele cu Bubulina si gashka la munte, cu familia Clau si copiii frumosi la Ferma Animalelor.
Semnam prezent si noi duminica, dar sa dati amanunte din timp, ca soferul meu e de serviciu si il cooptez pe nepotu'.Venim si cu buni, ca va fi in vizita la noi de vineri.
Abia astept sa ne vedem in grup.
Livy felicitari, sa fie cat mai bine pana la final!
Ioana ma gandesc la tine, sper sa gasesti o solutie, stiu ca e ingrozitor cu greata asta nesfarsita.
Olgutza multa sanatate si tie, ai grija de burtica!
Raluca cine a castigat cursa in final?
Sa va distrati la concert si sa ne povestiti si noua.
Maria spor la treaba!
Nicolette bafta la doctor. Sper sa nu fie probleme chiar asa mari, ti-am mai spus mie dupa boala mi se pare absolut normal sa iasa analizele mai putin ok.
Eu glicemia sub limita am avut-o mereu, mama la fel, nu stiu daca dauneaza, ca nu ne-a zis nimeni nimic.
Ramo te asteptam cu vesti bune si roz, daca se poate!
Mimo ocupata?
Luny spor la trebi si serviciu usor la noapte!
Fug la scrisorele mele, ca am o multime de scris.
Sa ne auzim doar cu vesti bune!
mstela spune:
Noi i-am facut Teodorei pe la 1 an analize..si din toata lista data de pediatra,nu a putut sa-i analizeze decat Ca,Fe,hemo si inca ceva,ca nu i-au nimerit vena si nu prea a iesit sange..atunci a iesit sideremia mult sub limite si lipsa de Ca,cand i s-au prescris cateva luni la rand Ca si FeHa.Copro a fost neg si urina nu am putut sa-i iau.
Dar de atunci,am tot intrebat dr-ii la care am fost daca e cazul sa repetam analizele si mi-au raspuns toti ca nu e cazul (mama nebuna in gandul lor),atat timp cat copilul e in regula..
I-am mai facut o hemograma din deget cand ne-a recomandat dr acum 3 luni,dupa examinarea gauroaiei din fontanela,si a fost ok,cica...si mi s-a spus ca din hemograma se indentifica si starea Ca si Fe din organism,asta insemnand ca s-au redresat si nu e cazul de alte analize.
Si noi preconizam o plimbare la Ferma..poate tragem acolo o intalneala..eu as vrea cand s-o mai incalzi putin.
Mimo,numai bretonul,da..si abia am reusit (moi) cu foarfeca in zbor.
Si mie tare mi-a placut cabana Frasin.Am dat un google.Ma tenteaza si pe mine..Care se mai baga?Clau?
Mi-a placut mult si Brusturet,dar pana acolo si pe asa drum,am crezut ca numai la Brusturet nu ajung in final..asa ca nu mai imi trebuie.S-a "mancat" rau drumul si asa ingust din zona Dambovicioara si fiind si aglomerat pe acolo,abia se trece.Ne-am enervat rau pana am ajuns si am propus ca nu se merita.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
numeioana spune:
Buna, fetele! De-abia am mancat, asa ca ma simt putin mai bine momentan... Astazi o sa incep sa iau magne B6, am vb si cu Catalina si a zis sa iau ca ma va ajuta. Sper sa fiu mai bine.
Ma bucur mult de tot ca Simo e acasa si ca Micu' e bine. Santate multa!
Ariel, la multi ani! Sa fii fericita si sa ai mereu tot ce-ti doresti!
Clau, ti-am vazut pozele de la ferma. F frumoase! Si tu cu copiii sunteti frumosi!
Cuscra, bafta la Iasi... sper totusi sa nu fie nimic grav si sa te linistesti!
Hai Nico, ce-ai facut la medic?
Tonic, multumesc!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Salut.
Am venit. Concluzia ei: imi fac prea multe griji. Analizele nu sunt rele, la Matei mai multa carne si legume si fructe. La Stefan repetam analiza peste 2 luni, sa zicem. La ficat analizele sunt ok, la Matei. Valorile alea a zis ca nu sunt de luat in seama, ce, sunt bolnavi? Si inca ceva m-a intrebat: De ce le-am facut analizele? Ca nu se fac decat daca sunt bolnavi! Vestea proasta este ca Matei are herpangina. Insa dupa cate stiu eu de la luny asta este usurica rau. Adica un singur episod febril... mananca relativ bine... Intr-adevar este marait, ii si curge nasucul... dar se va rezolva in 5-7 zile. Daca se agraveaza ne ducem iara la medic. Pfiuuu! Am scapat ieftin! Va multumesc fiindca ati fost alaturi de mine in astea 3 zile grele!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
zozela spune:
La multi ani,Alina!!
Sa fii sanatoasa,sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de dragii tai si sa realizezi tot ceea ce-ti doresti tu in viata asta!!