Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc fetelor!

mimo, pai eu am zis PESTE 70 de ani!! adica, cand eu voi avea 103 ani si tu....ce mai conteaza atunci cativa ani in plus? tot tinere si frumoase vom fi,ca ne vom da cu minerale si sper eu (inca) destepte ca acum sau poate se va adauga si istetimea varstei. mama, ce cugetari scot azi din mine!!!

numai la gandul de dezmaturi si deja m-au luat durerile de bila si stomac , cred ca o las mai moale cu ce imi propusesem

apropos, luny, tu ziceai de un magazin cu produse monti, unde e?

si, naty sau oricine altcineva, stiti cumva in Bucuresti o cofetarie sau patserie ceva unde sa vanda prajituri/torturi/produse dulci pt diabetici? ca nici nu stiu cand e de facut o cinste pe acasa, ce sa iau si pt mama, ca de cand cu diabetul a devenit si foarte pofticioasa si tare mi-e aiurea ca noi sa mancam tort si ea sa se uite....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Nico, sanatate multa puilor, sa vii cu vesti bune de la doctor
Eu nu i-am facut niciodata analizele lui Luca , oare ar trebui???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, copiii mei nu pareau bolnavi (bine, exceptand virozele... ultima infectie era de fapt tot o viroza, dar daca medicul a vazut infectie microbiana, i-am dat ). Stefan era chiar ok! In fine, asta e acum. Eu le-am facut analizele fiindca lui Matei nu i le facusem niciodata asa, complete, si lui Stefan i le facusem acum 2 ani si 4 luni. Am zis ca poate au astia aici aparate destepte si daca tot sunt gratuite la cerere o data pe an, de ce nu?! Vorba caprei "Ce-am cautat pe nas mi-a dat!".

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI ALINUS , SA FII FERICITA, SANATOASA SI IMPLINITA O MIE DE ANI..

Nico, mult succes la doctor , sa primesti vesti bune. Eu nu am facut analize amanuntite copiilor, m-am gandit la un moment dat...

Bubu, acusica ma uit la pozici, te cred ca esti foarte ocupata. Si mie mi-e dor de tine.

Lyvy, felicitari pentru baietel, ce mumos!

Vaiiii, ce bine ca micul Siluan este acasa! Doamne ajuta in continuare.

Ioana, imi pare rau de greata puternica, eu am luat capsule cu ghimbir in primele saptamani cand aveam greata aia cumplita dar nu m-au ajutat nici-un gram, asa ca m-am lasat pagubasa si am asteptat sa-mi treaca de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Yuhuuu,vesti bune!!!Doamne ajuta-le lor!

Camiasa am patit eu sambata;am echipat copilul sa plecam la tata la peste,Teo era entuziasmata tare ca merge la balta si cand sa iesim am vazut ca a inceput ploaia..Si ne-am intors acasa ca nu mai aveam cum sa plecam,si s-a pus Teo pe-un bocit zdravan..
Nico,ai incredere..trebuie sa fie bine

Pup tuturor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Noi suntem binisor, Rebi e haioasa tare, face tot felul de prostioare care mai de care. A invatat-o Azan cateva poezioare si cantecele si ea ni le spune mereu. Cateodata se joaca asa frumos impreuna iar alteori efectiv trebuie sa stam intre ei. Becca il trage pe Azan de urechi , apoi fuge in dormitor, ne striga si ne spune ca Azane bate pe Bacca! O duce mintea la tot felul de pozne de ramanem si noi trazniti. Odata am prins-o cu unghiera si i-am spus sa aiba grija ca se poate taia, iar ea a zis: nu mami ca ma joc! Face de mancare la papusi , le plimba cu caruciorul peste tot, le pune pe olita ei sa-si faca nevoile si cate si mai cate... Ne-am facut tabiet si seara dupa ce terminam cu masa si cu programul de seara ne rezervam chiar inainte de culcare o jumatate de ora de joaca cu ei. Ne relaxam si ne distram tare bine asa, e mai mare dragul sa te uiti la ei si sa te si implici in ce doresc ei... Si apoi nani de voie!

Sambata am fost la Ferma Animalelor, aici pozici pentru cine doreste. http://picasaweb.google.com/mamiderebe/LaFermaAnimalelor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

LA MULTI ANI, ALINA!!!! SA FII SANATOASA, FERICITA, IMPLINITA SI PESTE 70 DE ANI!!!
Simo, bine ai venit acasa! Ma bucur tare mult ca Siluan e mai bine. Multa sanatate si de acum incolo!!!
Clau, tare frumos a fost la ferma , mi-ar place sa-l pot duce si pe Sabin, din pacate noi pe aici nu avem nimic de genul asta. Voi sunteti desigur niste frumosi cu totii . Si felicitari ca v-ati gasit timp pentru voi toti. .
Am vazut si pozicile de la munte ale lui Bubu&Co, foarte frumos, locatia pare minunata, ia da tu aici niste detalii.
Mimo!!! Doar atat?? Dupa ce tacusi o zi??!!!
Olgutza, am luat bilete la concert in zona A de la magazinul Orange. Intradevar au reducere 25 % ,deci 142 lei biletul fata de 190 pe site-ul eventim.. Aveti grija ca venim in grup complet toata gasca din Bacau

Nici eu nu i-am facut analize lui Sabin , decat pe la 3 luni, dar i-am luat doar din deget hemoleucograma ca mai mult cica nu se poate face din deget. Oare ar trebui??!!. Medicul lui care ne e si prietena, deci am mare baza in ea, a zis sa-l las in pace ca asta nu e copil bolnav si ca oricum nu are baza in nici un laborator de analize. Dar eu stiu??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Super! O veste minunata, Micu acasa ! Doamne ajuta!!!

Clau, ce frumoooos ! Sa va fie de bine. O duc si eu pe Sof, musai.

Raluca, reducere 25% ca sunteti abonati? Eu am Orange de la serviciu, nu am abonament personal, cred ca nu merge...Deci ne vedem, tralalalalaaaaaa

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olgu, nuu, nici nu a intrebat de abonament Orange. Ceri bilet si atat, doar ca au doar in magazinele Orange , nu se vand online si doar pana pe 21 e promotia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Ariel Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa si tot ce e mai bun si mai frumos

Ma bucur pentru Micu si Simo, Doamne ajuta in continuare!

Nicoleta, osafiebine nu te amara tare!

Lyvy felicitari, sa ajungeti cu bine la marea intalnire si sa traiti sanatosi si fericiti mereu!

Fug la situatiile mele...va pe toate dragele mele!

Mergi la inceput