Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 9
tonic spune:
Kya cred ca e o harta pe site, acolo arata pe unde vine.
Poate e vreme frumoasa, ca sambata se anunta tot urat.
ralucaspm spune:
SANATATE MULTA, MICULE !!!
De fapt eu nu mai apuc sa va citesc si nu stiu de fapt ce a avut. Am citit doar ca a fost operat si am vazut ca toata crenguta era in alerta. Am vrut sa scriu atunci, dar, tot din cauza gretei nu am putut.
Ioana si pe mine MA OMOARA greata. Acum vreo 2 saptamani am crezut ca mor. Aveam si stare de lesin si stateam culcata pe canapea, cu ochii inchisi si deabea am putut sa-i soptesc sotului sa o sune pe dr. ca eu mor.
Mi-a dar metoclopramid. Am vazut pe prospect ca se recomanda sa se evite in primele luni de sarcina, am mai sunat-o pe dr. o data , am mai cautat pe internet (adica sotul, ca eu eram pe lumea cealalta deja). Dr. ne-a asigurat ca nu e nici o pb, iar pe internet am gasit ca nu s-au gasit efecte negative asupra sarcinii.
Am hotarat pana la urma sa ma incred in dr. si am luat cate 2 supozitoare pe zi. Am inceput sa ma simt un picut mai bine, cat sa pot sa mai rezist un pic. Dupa o saptamana am incetat sa mai vomit. Starea de greata a ramas, dar a trecut destul de mult din starea de lesin. Acum ma pot ridica sa mananc si eu la masa, inainte imi aduceau mancarea la pat si ma tinea cineva sa merg la baie.
Din moment ce mi s-au oprit varsaturile, mi-a spus dr. sa reduc la 1/zi. Din prima zi am si vomitat o data. Totusi , nu se compara cu cum ma simteam inainte. Ma gandesc sa mai iau cate 1 / zi pana duminica si apoi sa ma opresc.
Am citit si eu de ginger (ghimbir) chiar astazi. Undeva e recomandat ca remediu, de 4 ori pe zi, iar in alta parte cica sa se consume limitat.
Raluca cu Ioanna si Georgios
Olgutzika spune:
Prognoza pentru duminica http://www.accuweather.com/en-us/EUR/RO/RO010/Bucharest/Details5.aspx
Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Barbare ma? Barbar era altfel! Asa asa asa asa . Dar stii ca nu-mi permit!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
mimonix spune:
Mai , alooo, care duminica ? Camiii, eu am inteles ca atunci cand va fi concertul? Nu , ca sunt p-afara rau de tot Duminica asta? Sambata asta? Cand mulgem vaca?
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
ralucaspm spune:
Luni am fost si noi la pediatru.
Iorgos are 14.800 kg si 92.5 cm. Analizele de sange sunt bune.
Vestea proasta e ca trebuie sa cautam pedochirurg pt ca nu se deschide cuculetul cum trebuie.
Ioanna are colesterol si probabil ca e genetic, mostenit de la tati. 6 luni o sa continuam sa manance ca si pana acum si sa repetam analizele, apoi sa incercam 6 luni cu un pic de regim in care sa reducem si mai mult grasimile si iar verificam. Eu cred ca o sa fie nevoie de regim, desi ea mananca f multa salata si nu prea se omoara cu mancarea, iar eu le gatesc destul de atent. Copiii mei mananca f multe legume fierte, la care eu nici nu ma uitam cand eram mica : brocoli, sfecla, dovlecei, spanac, etc
Raluca cu Ioanna si Georgios
mstela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Daca nu plecam la munte, venim si noi. Doar ca nu stiu cum se ajunge... La capatul Pantelimonului? Pe langa Cora, pe langa Selgros, si mai departe? Help! Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Si noi,daca vom fi pe-acasa.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Haha,Mimo,ti-au facut-o!tare de tot!Bravo Mari!
Asta imi aminteste de mine pe cand lucram in anul 2 de facultate ca babysitter pt 2 gemeni baietzoi dragalasi de 5 ani..si intr-una din zile,intinsa eu pe pat si vizionand "alba ca zapada",m-a luat un somn teribil...si s-a taiat firul la un moment dat..si prin vis simteam cum imi tot deschidea cineva ochii cu degetele si auzeam:"Stela,vezi?Stela,dormi?"Sunt convinsa ca aveau parintii camere prin casa,mai ales ca tata era fan a tot felul de aparaturi,dar nu-mi pasa..ce faceam rau??
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
raluca2107 spune:
Mimo, am avut si eu la inceputul anului vreo 2 saptamani, ca mai mult n-a prins ea la mine, o bona din aceeasi specie. Ii zicea soacra-mea sa stea pe covor langa ala mic sa se joace ca sa se imprieteneasca, ca el nu vroia decat cu Bica si ea zicea ca nu poate sa se aseze jos ca o dor picioarele si s-a asezat pe canapea in living, s-a intins si a adormit. Soacra-mea, de rusine, a lasat-o sa doarma. Cand am venit acasa si mi-a povestit era sa lesin de rasu-plansu. Desigur ca a fost ultima zi la mine, ca mai avea si alte antecedente.
Intr-o zi i-a zis soacra-mea sa scoata baiatul la plimbare si ea a plecat la bucatarie si cand s-a intors peste un sfert de ora, ea era la usa, aranjata cu fularelul la gat, cu manusi si Sabin se chinuia sa isi traga pantalonii.