Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tonic Kya cred ca e o harta pe site, acolo arata pe unde vine. Poate e vreme frumoasa, ca sambata se anunta tot urat. catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
Da, gata, m-am dumirit bustean N-am inteles decat partea finala Va asteptam cu placere
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Hi hi hi, ce haioase sunteti cu bonele
Mami si Sanziana
cami33 spune:
Mimooo, duminica asta, soro
Atunci, la concert venim ca fetele, n-ai inteles de la Raluca???
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Kya spune:
Ok, deci duminica asta, si prognoza arata bine, nu?
Olgut te mai uiti la House?
Mami si Sanziana
tonic spune:
Mimo esti mortala! Luk a dormit azi pana la 11. S-a trezit cand a ajuns Antuca de la scoala. De cand i-am taiat adoarme f. tarziu noaptea si are de recuperat dimineata.
Relaxarii asteia de care spui tu eu ii zic altfel .
La tractor nu ma bag, noi avem trici, sper sa se distreze bine picii, se mai bat, se mai impaca, asa e la gramada!
Raluca de Grecia, tare rau imi pare ca si tu treci prin starile astea de greata ucigatoare. Imi aduc aminte ca si la baietel a fost la fel, nu? Multa sanatate iti doresc si te asteptam cu vesti bune.
Nicolette bine ca nu e nimic grav! Multa sanatate tuturor!
Zozelina sper ca esti cuminte si ai grija de fetita, da?
tonic spune:
Kya hai ca iti spune Mimo cum ajungi, ca ea a mai fost si e si sofer, asa ca vorbiti pe aceeasi "limba". Noi cand am fost am venit dinspre Cernica, asa ca nu pot sa-ti dau indicatii.
mimonix spune:
N-am inteles soro,acum m-am lamurit .Deci un weekend mulgem vaca si-n altul abia ne vedem la gardut? Ahaaaa!
Kya, dar un concert ceva nu servesti si tu ca fetele? Hai si tu la nenea Tylor, sa dai cu brichetica acolo Crazzyyyy , nanana!
Nicoleta emoticon de barbarie cu seringa n-avem Ce pacat Fug Fata, bine ca totul s-a terminat cu bine !
Raluca il si vad pe Sabin cum se chinuia saracu' sa-si traga pantalonii Ma , Mari nu-i asa...nu stiu cum sa zic, ca d-aia am zis Zen ...e relaxata nene Si mie mi-e ciuda Uite, de exemplu ieri a fost la dentist Ma , mie asta cu dentistul mi se pare coconeala curata .Avea un punct pe o masea, n-o durea dar daca ar fi durut-o? Numa' Nicoleta poate sa inteleaga fenomenul Si si-a pus o plomba de un milion. Eu consider aceasta atitudine mai mult decat corecta, extraordinara, minunata...asa si-ar dori stomatologii sa fim toti. Dar eu daca n-am bani de paine, nu-mi pun nene plombe. Mai ales daca nu ma doare nimic si am si in rest nu mai am nicio carie. Alt gen, total al gen ....nu inteleg si simt ca nu-mi ajung urmatorii 40 de ani ca sa aprofundez
Stela dormi? Ei, acu' ti-ai gasit nasu' cu Tea De unde sa stii tu saraca ce te-asteapta ca daca stiai dormeai atunci cu sforaituri nu asa iepureste
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Are dreptate Mimo, sa nu va bagati intre Dudelea si tractorul lui
Tonicutza pentru Luki aduc trotineta Sanzianei, ca stiu ca-i place
Mami si Sanziana
Olgutzika spune:
Kya, daaaa . Acum am de recuperat de la episodul cu aia care traiau ca in Evul Mediu incoace, ca nu am ajuns la frate-miu sa imi iau dvd-urile, la Grey cica sunt in urma cu patru episoade...O sa am de treaba
Cami, tot gazon A? Sau si cu tine ne vedem la gardulet ?
Hai, care mai doreste, care mai pofteste la Aerosmith ?
Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
cami33 spune:
Mimooo, for you, dear
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."