Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Neata!
O sa fiu scurta, ca iar o sa am o zi de buchisit .
Nico, sunt complet pe langa rezultatele analizelor..., sa nu fii stresata!
Ioana, cat de bine te inteleg. Cat de mare sunt si sarea tricoul pe mine de plans ca nu mai suportam greata...nici acum nu-s mai breaza, dar m-am obisnuit cumva, macar peste zi sunt ok. Aseara am mancat salata de vinete, si nu am stors ceapa, care era incredibil de iute. Asa dureri de stomac am avut toate noaptea, sunt franta de oboseala si fleasca asa...
Mimo, niciun cuvintel ieri??!!?
Atat ma duse capul, imi mai aduc aminte si mai scriu.
Cine primeste vesti de la Simo, scrie, da?
Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
ariel_7000 spune:
Fetelor, sunteti minunate!!! Va simt atat de aproape de mine, de parca v-as cunoaste de-o viata. Ma bucur atat de mult ca am avut sansa sa va cunosc, sa devin prietena voastra. Mi-ati fost alaturi la bine si la greu in ultimii ani si asa imi doresc sa fim si peste 70 de ani (mai mult nu stiu, ca sunt sigura ca o sa imi tremure mainile prea tare pe tastatura )
acum va ofer bucate alese pentru gustul fiecareia, pentru regim sau nu, eu azi am hotarat ca voi face o mica destrabalare de ziua mea, ca tot am slabit aproape 7 kg de cand tin regim. o zi de abateri nu se pune, nu?
ce-mi doresc de ziua mea...am ce-mi doresc: o familie minunata, un job pe care il iubesc, suntem sanatosi cu totii...
un singur lucru imi mai doresc, din suflet: sa aflu o veste buna despre micul Siluan, sa aflu ca nu mai sufera si ca se va intoarce curand acasa. Doamne ajuta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
La Multi Ani Arieleeeeee!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si sa-ti realizezi toate visele! Aci sa te gasesc , pe forum, la 70 Eu o sa am 80 dar nu conteaza, daca m-am inhaitat cu tineretul trebuie sa ma tin tare Si dezmat culinar pe cinste azi, ai dezlegare, am vorbit eu cu Monti
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
cami33 spune:
Mesaj de la Simo: SUNTEM ACASA !!!
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami33 Mesaj de la Simo: SUNTEM ACASA !!! _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "In aceasta viata nu putem face lucruri marete. Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste." |
Aducatorului de vesti
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Super, SIMO!!! Ma bucur, deci este de bine! Doamne-ajuta!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
luny spune:
hello.. sunt acasa, ca intru de noapte(iar) dar nu-mi vad capu' de treaba
LA MULTI ANI, ALINUSH! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!
ma bucur mult ca e bine Siluan si sunt acasica si si Cami ptr ca ne tine la curent!
..nu mai stiu ce vroiam sa zic..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Ma dispera vremea asta : ma uit pe balcon, senin afara, ne echipam, iau copilul de-o mana, trici intr-o mana, coboram 3 etaje si...afara ploua de rupe
Acum plodu urla ca vrea afalaaaa
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami33 Mesaj de la Simo: SUNTEM ACASA !!! _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "In aceasta viata nu putem face lucruri marete. Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste." |
Multumesc Doamne! mi s-a indeplinit si dorinta asta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Cami, multumim mult pentru veste!
Eu am programare la 11.50 sa vad ce zice un pediatru despre Matei si analizele lui... hm, sper sa nu fie de rau...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!