Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, frumosi si prosperi, Alina! Sa fii fericita si, mai ales, toti ai tai si tu sa fiti sanatosi!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani,Alina!!!
iti doresc ca visul tau sa prinda aripi si mai mari decat atat si sa prospere vazand cu ochii, iar minunile tale sa-ti aduca numai fericire!!

La multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hai ca nu ma puteam duce la culcare fara sa o pup si imbratisez pe Ari...
Am stat pana la ora asta ca sa-mi pun la punct notitele, schemele si pozele de la cursul de ecocardiografie pe care il am de tinut studentilor poimaine, reluat prima data dupa 2 ani si jumatate-ma rog, o chestie mult muncita si bibilita la care tin si am zis sa nu ma apuc chiar maine in ajun ca nu se stie ce o mai fi...
Nico, nu ma bag la ASLO, stiu doar ce mare e rata de eroare a analizei...Hemoglonina lui Matei e mica dar nu ingrijoratoare, e suficienta o perioada de crestere mai brusca pt ca fierul sa "ramana in urma"...Habar nu am semnificatiile valorilor colesterolului la copii, atata pot insa sa-ti spun sigur: colesterolul rau NU creste (numai) de la o alimentatie prea grasa, el este produs exclusiv din ficat care metabolizeaza mai bine sau mai rau grasimile preluate din intestin; numai ca repet, nu cunosc val normale la copii. Mi se pare ciudata si concluzia ca ar manca prea multe proteine animale...Si in final subscriu la parerea pediatrului Ioanei, nu e de intepat si de lucrat orice la un copil in general sanatos...
Stela, eu ii voi face Iuliei Prevenarul sau Pneumo 23 (si mie pediatrul tot de asta imi zisese ca e mai bun) doar cand o voi da la gradi, in colectivitate e esential de facut. Pana atunci, insa, tinand cont ca de cand n-a mai facut niciun vaccin a fost sanatoasa mai tot timpul, ii las imunitatea in pace, i-o stimulez doar cu diverse chestii inofensive de la plafar...
Azi am facut si restul de investigatii si diagnosticul de glaucom mi s-a pus cu certitudine Am sunat si la dr recomandata de la Iasi cu care am vorbit indelung, care s-a arata f sceptica (inclusiv din cauza aparaturii care in Municipal e destul de...demodata) si m-a sfatuit sa nu incep tratamentul cu picaturi care mi s-a dat pana nu ma evalueaza ca sa nu viciez rezultatele. Ma va primi pe 31 mai la Iasi, o sa petrec o zi intreaga sau chiar doua la investigatii prin spital acolo dar sper macar sa plec apoi stiind limpede: am boala=ma tratez toata viata SAU nu am nimic si-mi dispare de deasupra capului aceasta sabie care ma raneste tare de zile bune...
Urez lipsa greata fetelor...urez felicitari putzosului de Lyvy...lui Ramo sa fie bine la dr...si nu mai stiu ca deja imi pica ochii
Pup!
P. S. Cristina, o sa-ti pun poze pe mess vreodata

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

pentru gandurile bune pentru maine..imi este un pic teama dar sper sa fie bine...o sa merg dupa amiaza pentru ca atunci este dr la cabinet..sa-mi tineti pumnii...

naty sa dea Domnul sa vii cu vesti bune de la Iasisi bafta poimaine la curs

nico eu nu stiam despre acest ASLO,nu i-am facut lui Andru niciodata aceasta analiza...sanatate puiutilor..

ma duc si eu la nani...va si noapte buna

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Arielule!! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de bucurii!!

Stela o scumpica Teo!
Bubu tare frumos la munte.. ce dor imi e si mie de un munte ca lumea!!
Lyvy felicitari pt coitze!
Naty succes cu studentii!

Nicoleta eu nu ma pricep ce sa iti spun!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, ALINA !!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..Nu mai da nimeni o cafea in ziua de azi?ca acum vine Tuchi-Cata cu bota.
de toate culorile,cu toate aromele..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina

Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti pui in gand, sa se implineasca!!!!

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CU SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE,ALINA DRAGA!DRUMUL PE CARE AI PASIT SA-TI FIE LIN, PLIN DE SATISFACTII!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Natymultzam de raspuns.Bafta cu studentii si sa vii cu vesti excelente de la Iasi.
Bubu,am vazut pozici frumoase..v-ati simtit minunat in familie..pacat ca a plouat..off..cand vine vara?
Mihu
DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE MICULUI!

mami de TEA

Mergi la inceput