Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Stelutz, depinde, mami. Sunt gravidute care nu au voie sa ridice nimic mai mult decat un pahar cu apa. In primul rand, cred ca trebuie sa urmezi regulile de baza ce se aplica oricarei sarcini: sa nu ridici greutati/ sa nu cari. Cu atat mai abitir cu cat ai avea o sarcina cu probleme. Ori 12-13-14 kg...sunt ceva, asa ca pe cat de putin, pe cat de bine. Acum...picii nostri cresc, Sof nu mai vrea in brate decat cand are vreun necaz, si are destul de rar necazuri. Deci pe masura ce trece timpul, cu atat devin si ei mai putin solicitanti din punctul asta de vedere.

Tu fa-l pe bebe , si venim noi cu solutii

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Multzam,ma intrebam cum o fi in general,ca in cazul meu,mare minune sa pot merge pe strada numai(cand va fi).
Tea,de exemplu,cere adesea in brate si persevereaza pana o iei sus.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Vali,sanatate Mateiului,sa nu fie nik rau.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ohoo, pai la cat se cere fii-mea in brate, ar trebui sa astept sa intre la scoala, pana sa-i produc un fratior...

Am mai incercat sa ma aplec si sa o imbratisez cand eram la bucatarie, aveam mainile pline si nu puteam sa o ridic. Dar nu-i nimic, ca se catara ea pe genunchi mei si se tragea de umeri. Deci nu merge cu imbratisatul.

Ei, pana va fi sa fie, mai creste si ea si o sa fie mai intelegatoare... sper...

Vali sanatate multa!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La ce ora ne intalnim la Ferma Animalelor?
Ca as avea o shusta cu Teo a lui Mimo de dimineata, daca ne iese

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Am mai pus niste pozici dragute de la party facute cu aparat profesional, pentru cine vrea sa vada,de aici.

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Se vede diferenta, nene...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am intrat sa o pe Simo, si sa-i spun ca Dumnezeu va iubeste, are grija de voi, si de Micul care este un Mare luptator
Nu am cuvintele la mine, ma simt neputincioasa in fata atator nedreptati, mi se pare inuman ca un copil sa fie atat de bolnav, ca o mama sa fie bolnava, dar sunt gandurile mele si trebuie sa ma educ! Tocmai ce-am venit de la spital, am fost la cineva in vizita, e inuman si nu pot spune decat ca le pe doctoresele noastre si jos palaria, pentru meseria pe care o faceti cu atata suflet! Nu sunt in stare decat sa va , sa va si sa va spun ca va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, bine ati revenit acasa! Ne rugam in continuare pentru Siluan sa se faca bine si sa se rezolve toate problemele de sanatate. Doamne ajuta! si fii puternica!

Eu tot cu greata. Nimic nu merge, m-am resemnat!

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Olga, asa se explica misterul. Ma si miram eu ce sa caute Ela la ursuleti

Raluca cu Ioanna , Georgios si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Imi poate spune si mie cineva, va rog, ce a patit micul Siluan ?

Doamne ajuta sa se insanatoseasca repede .

Raluca cu Ioanna , Georgios si 10+

Mergi la inceput