Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo , sunt sigura ca Dumnezeu il va ocroti pe Siluan si va fi bine
Te imbratisez tare, tare, ai grija si de tine

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra, ma rog sa iti dea Domnul putere in continuare..te rog,nu te mai gandi la vreo operatie,gandeste-te doar ca Siluan se va face bine..trebuie sa se faca bine..e fantastica puterea gandului.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, multa putere in continuare, micul Siluan este un luptator si un invingator. O sa fie bine, ai incredere in Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Simo
o sa fie bine cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simonel draga de tine! Are dreptate Cami, mai ai grija si de tine! Hai ca o sa fie bine, ai incredere!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo Mergi cu incredere inainte si gandeste numai de bine! Nu exista durere mai mare decat sa-ti fie copilul bolnav si simt ca-mi sunt cuvintele goale Ne gandim la voi si sper din tot sufletul sa se termine cosmarul repede si f bine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, Doamne-ajuta ca medicii de la Fundeni sa gaseasca cea mai simpla si nedureroasa cale pentru Micul tau, sa-l ajute sa se faca repede bine. Sanatate multa si au dreptate fetele, ai grija si de tine!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, sunt cu tot sufletul alaturi de voi! Va doresc sa scapati cat mai curand si mai lesne din cosmarul asta...il rog si eu pe Doamne Doamne sa aiba grija de voi, de toti ai tai !

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelutz, depinde, mami. Sunt gravidute care nu au voie sa ridice nimic mai mult decat un pahar cu apa. In primul rand, cred ca trebuie sa urmezi regulile de baza ce se aplica oricarei sarcini: sa nu ridici greutati/ sa nu cari. Cu atat mai abitir cu cat ai avea o sarcina cu probleme. Ori 12-13-14 kg...sunt ceva, asa ca pe cat de putin, pe cat de bine. Acum...picii nostri cresc, Sof nu mai vrea in brate decat cand are vreun necaz, si are destul de rar necazuri. Deci pe masura ce trece timpul, cu atat devin si ei mai putin solicitanti din punctul asta de vedere.

Uite, Zoze se apleca si il imbratisa pe Mihai, sau il imbratisa stand jos, exista variante .

Tu fa-l pe bebe , si venim noi cu solutii

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, suntem alaturi de tine!!!

Intrebati de luatul in brate pe timpul sarcinii: Teoretic, nu e bine, practic...Eu l-am luat pe Matei in brate in primul trimestru cu moderatie, doar atunci cand era nevoie.. Dupa aceea insa... In ultima luna, pe ninsoarea aia, venea copilul de la gradi adormit si il luam in brate infofolit, mai luam si rucsacul de gradi, care era si el plin, si n-am avut nimic.. Luca a venit sanatos si voios...

In alta ordine de idei, matei s-a trezit febril, avea 38.9, era blegut, a dormit mai mult...I-a scazut la 38.3, apoi a ajuns la 38.6. I-am at Eferalgan si la 4 ore Nurofen... N-are niciun alt simptom...Sa vedem ce-o fi...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput