Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimonixo lentile, mami, lentile de contact.
Si eu fara ele sunt chioara ca o cartita... Sa ma vezi cand ii fac lapte seara dupa ce mi-am scos lentilele! Umblu prin casa dupa cineva cu ochii la el, ca nu vad gradatia de pe biberon sa-i pun apa in lapte cat trebuie

Nu ma mai duc la munte in weekend, ca mi-e prea greu sa ma car cu catel cu purcel, asa ca sigur vin la muls vaca la ferma.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bai, nu sunteti normale
Eu ma inscriu si la grase si la ochelariste , v-am luat, daaa???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hi, hi, ce dicstractie pe crenguta, asa ne sade noua bine, nu?. Si eu, si eu ochelarista , dar doar la birou, la intalniri nu mi-i pun bre! Adevarul e ca la birou nu prea ma descurc fara ei, incurc cifrele, vad oamenii in ceata!

Ramo, lasa ca vin ele si cele 2 liniute curand.

Ioana, nuuu, eu luam direct capsule de ghimbir, chiar asa se numeau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce ma distrati! Si eu vroiam sa port ochelari cand eram mica, sa par, vorba Mimonixei, mai intelectuala... Deocamdata vad bine, cu greutatea insa...

Care ati furat soarele??

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Va multumesc mult pentru fiecare rugaciune ce ati zis-o pentru bebele meu!!!

Suntem acasa de ieri,insa mergem la tratament la 12 ore pana luni.
Operatia a decurs bine,desi dr anestezisti au zis ca poate muri pe masa de operatie sau in 24 de ore..a avut risc 4!si asta datorita analizelor lui fff rele,DAR ne-a ajutat Bunul Dumnezeu!Nu va mai zic prn ce am trecut 2 ore cat a durat operatia,si apoi toata noaptea...nu stiu cum de mai sunt intreaga la cap.Sunt asa de terminata din toate punctele de vedere incat nu mai am chef sa mai zic nimic...de nimeni...
Din pacate ,e mai grav:este suspect de hipoplazie a cailor biliare......asa ca saptamana viitoare vom merge la Fundeni...

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Simo multa sanatate lui siluan, iar tie multa putere si incredere.
Am si eu o fosta colega care a avut fetita cu atrezie biliara, stiu ca a operat-o f micuta, pe la 1 luna si un pic, dar acum e bine, are 7 ani, e la scoala, toate bune. Stiu ca ea a fost undeva pe la Cluj cu bebica, acum sunt sigura ca sunt posibilitati mai multe si cu putin noroc veti gasi si medicul potrivit.
Te asteptam cu vesti bune.
Ce fac DAvid si SAm? Cred ca si lor le-a fost tare greu fara tine mititeii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare...si eu p'aci cu nervi de serviciu..ca nu stiu cum sa rezolva niste situatii kkcioase ivite,iar seful e in mare congres la bruxelles si nu-mi da niciun ok/raspuns..

Kitzy,draga de tine,tin pumnii sa creasca samburelul mare!!
Raluca-grecoaica,tin pumnii si samburicii tale!
Vecinik,aceeasi intrebare mi-o pun si eu:gravidutele oare mai au voie sa-si ia in brate odraslele?

M-ati omorat Olgu,Mimo,Zoze...functioneaza 9-le inca...cred ca si eu am nevoie..
..si eu ma trezesc dimineata si cand nu o gasesc pe Teo venita intre noi,ma ia un fior aspru pe sira spinarii si la fel ma gandesc si eu,ce-o fi cu copilul?o mai trai?da nici nu ma duc s-o deranjez..zic Doamne ajuta si plec la serv cu inima ingusta si sun mai tarziu un pic cand mi se mareste inima la loc..ofof,numai mama sa nu fii!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Ieeeiiiiiiiiiii Si cand ma gandesc cat va mai faceti ma simt o silfiduta Zoze da-i cu amandine-ncoace
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Duamno,se cutremura biroul cu mine:

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Asa,ca am uitat:va multumesc de fiecare mesaj pe care mi l-ati trimis si imi pare rau ca nu am putut sa va raspund la toate!!!

Catalina,eu daca mai aud de vreo operatie o sa clachez!nu cred ca o sa mai pot face fata.....
David si Sam nu au stiut ei chiar tot...am incercat cat de cat sa ii ferim.Normal ca stiind ca suntem in spital au suferit dar Bunicii au facut TOTUL ca sa treaca mai usor zilele pana am venit acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Va multumesc mult pentru fiecare rugaciune ce ati zis-o pentru bebele meu!!!

Cuscra mea draga,of,prin ce ti-e dat sa treci...imi pare tare rau,dar trebuie sa avem incredere in Domnul ca totul va fi bine.Nu ne lasa EL la greu...DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE MICULUI DRAG..Va fi bine cu siguranta!

mami de TEA

Mergi la inceput