Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dar chiar, la ce ora ne vedem?
Kya am o veste mare pentru tine, baiatul meu zice KYA Kya de descuiat usa, dar nu conteaza O sa-l pun sa te strige Cu susta, nu-ti pot spune cat de fericita a fost desi i-am repetat de nspe mii de ori ca ora este NOUA DIMINEATA , eu sper ca m-a auzit DAAAR, week-endul asta va fi plecata in excursie si urmatorul merge la o petrecere samabata noaptea Sooo...ramane pentru agenda ei din luna iunie, ca fata e ocupata draga DEH!
Valen hai ca trece si-asta repede, se fac ei mari. Eu o sa mor de dragul tau cum povestesti tu ca te lupti cu Matei in brate sau cum cobori cu liftul singura cu doi copii, carut si trici Eu cred ca de te cunostea Manole, scapa Ana de zidit
Si aveam mustrari de constiinta ca aparuse Blankasa se laude cu kilele ei si nu apucase sa exclam "wow, deci traiesti!"
Un scurt moment satiric cu Mari azi, ca nu ma pot abtine. Zic eu galanta...nu mai veni de luni, daca pleci miercuri sa ai timp sa faci bagaje, chestii...doar samabata dupa amiaza ...si pac , mi-a luat maul (vroiam sa o rog sa vina sambata ca sa putem iesi in oras cu un prieten care sta in tara numai o saptamana si pleaca duminica) Deci "nicio sambata" ca tre' sa plece la tara, sa ii vada pe ai ei inainte de plecare si nu numai. De fapt, de Rusalii cica e balci la Caracal si asta nu se poate rata Vorba ceea, daca-i balci, balci sa fie Eu sper sa vina din Germania inapoi Mari aia veche, ca asta noua e cu capu' rau

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neee, eu am fost raspandacul .

Ioana, nu trec, ma, asa e "filmul". Trec la un moment dat, pana atunci suntem "otravite" cu progesteron .

Vali, sanatate lui Matei!

Stela, !

Sunt franta, nu mai poci...vad ca mi se termina bateriile din ce in ce mai devreme !

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut
simo si ma rog Bunului D-zeu sa-i dea putere si sanatate Micului si sa scape cat mai repede de aceste probleme.. si trebuie sa ai grija si de tine ca sa poti avea grija de Micu' si doamne ajuta sa auzim numai si numai de bine

mstela f frumoasa Teo-murdarici

luny pentru condus si la cat mai multe plimbari cu masina

kitzy doamne ajuta sa fie bine cu samburelul pana la final

ralucas nu stiu daca te-am felicitat pentru sarcina si doamne ajuta sa fie bine..inca o curajoasa

vad ca o puneti de-o intalnire in WE.. si sa aveti vreme frumoasa

zoze nu mi-a facut eco ,nici eu nu m-am gandit in momentele alea sa-i zic ..as vrea sa vb cand ai tu timp..pe mess sau sa-ti dau un tzarr ,daca nu deranjez...esti acasa sau la munca?
mimo,zoze,olgu nu sunteti normale

kya hai ca mai e putin si acu' incepem galeria pentru II

dudurutza

vali sanatate lui Matei

edit:in privinta lui BB2 nu-mi fac griji ca o data si o data o sa vina el,dar trebuie muncit nu asa pe nepusa masa...sunt un pic dezamagita ca mi-am facut oarecum sperante ca poate e dar mi-a trecut..acum sunt nelinistita din cauza dereglarii,din cauza ranii dupa col..care nu crde ca va trece cu indometacin si antibiotic..asa cum a procedat dr mea si asta toamna si acum..nu cred ca acum menstruatia mea o sa-si faca aparitia de la indometacin si antibiotic plus ca nu stiu de ce mi-a dat antibiotic ,din cunostintele mele antibioticul se prescrie la o infectie,care ar trebuii sa-si faca aparitia cu febra,dureri,scrugeri...cu rana dupa col ar trebui sa-mi faca mai multe investigatii sa vada cauza aparitiei..daca e produsa de infectie sau leziune inflamatorie..in fine o sa urmez acest tratament si apoi as vrea sa aud si alte pareri...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Faceti bagajele ca soseste capitolul nou! Sa nu va aud ca v-am izbit iar nasul!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

4 1 4

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput