Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Olga, te invit pe la mine sa vezi cum arata o casa cu fundu-n sus, pardon de expresie! ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

luny spune:
nu zic ce mesaj am scris si nu eram logata
Zoze, sor-mea a venit alaltaieri, e bine, maxim de incantata, totul fantastic, plaja, soare, ocean, si acum, datoare vanduta, dar concluzia a fost ca a meritat din plin
.. a fost azi la noi sa ne aduca ce ne-a adus de p-acolo
, Muf in maxim extaz de o pereche de bermude cu tricou, bleu, cu pesti, zici ca-s oceanul asa
, abia astept sa mergem la plaja sa-l imbrac cu ele.
Raluca, felicitari, sarcina usoara, nu stiam, dar m -am prins acum![]()

Ramo, lasa ma, ca vine si vremea voastra ptr bb2! pana atunci, savurati, cu rabdare si.. seps![]()

de 2 zile m-am apucat de condus, ca tot ma certasem cu husbandul din dotare ca num-a invatat in atata timp
.. asa ca, vreau nu vreau, cat e acasa, ma pune numai pe mine la volan... merge binisor, dar le iau usor, cu parcatul e mai naspa![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Ramo, sanatate!

numeioana spune:
Raluca, 8 sapt. si 2 zile maine.
Ramo, hai, dupa primul ciclu, pune de un bebe mic!
Nico, la mai mare!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Ioana, la mai mic(a) ma! ![]()

Nicoleta spune:
Deci toata lumea face nani... ma duc si eu, ii dau antib copilului mai repede ca nu mai pot de oboseala! va pup!

mihutza11 spune:
Simo ce ma bucur ca sunteti acasa! Doamne ajuta!
bravo ca va duceti la concerte!
va invidiez..
am vazut pe Becca si Azan la animalutze!
Cami eu ma uit la Flashforward si V (super seriale amandoua) - tocmai s-a terminat sezonul.. si cred ca joi acum e ultimul episod din sezonul asta si la Flashforward.. tot joi se termina si Grey-ul cu un ep de 2 ore
..
mai tineti minte ca va ziceam de un show The biggest looser, cu grasii aia care slabesc - Gudinduta sigur mai stie.. tocmai am vazut reclama pe Antena 1 se va chema Marele castigator.. nu e niciun apropo la adresa nimanui, va rog sa ma credeti.. doar ziceam [:P] ..
Mica dansatoare
Nicoleta spune:
Neata.
Mihuta, eu nu ma simt, sa stii :P. Ideea este ca am slabit. Ma incap blugii pe care nu am putut sa ii imbrac toata iarna... e de bine, de m-ar si tine! ![]()

tonic spune:
Neata!

si ceai pt Gudinde si ce mai doriti voi.
Sa aveti o zi buna si puii bolnaviori sa se faca bine ca sa fie numai veselie.
kitzy spune:
Salutare!
Am revenit ieri acasa, am fost internata cateva zile pt iminenta de avort, am avut ceva spotting, ieri m-au externat din lipsa de locuri, spottingul inca exista daca stau mai mult in picioare, iminenta de avort a ramas valabila, sapt viitoare ma duc la dr iar. Marti mi-au facut eco, am vazut embrionul si inimioara, saculetul a crescut corespunzator, sunt in continuare pe tratament medicamentos si injectabil, ultimul pisca ca naiba cand mi-l fac si se mai si invineteste locul dupa o zi, doua, ca e pe baza de heparina. De-acuma, cu Dumnezeu inainte!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
6+