Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 15
Olgutzika spune:
Neata!
Raluca, tie ti-au rupt aia de la Orange ceva de la bilete? Ca ma cheama sa ma duc inapoi ca cica mi-au rupt ceva ce trebuia sa fie la mine 
Olga
14s cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
zozela spune:
neata!!
Nicoleta,nu stiu daca te-ai prins,dar se vede de la o posta ca ai capatat incredere

Ramo,doar atat?Pai si la eco n-a vazut nimic?Vine sau nu,menstruatia?! Hmm..Hai ca tac acum-iti mai zic in privat![]()
luny,am mai patit si eu asa!! Hehee-sa-i furi si-o poza,doua!
Spor la sofat-face el raliista din tine![]()
Mihuu,de Adri nu mai stii nimic,nimic?
kitzy,ai grija de burticel!
gecckooo??!! Fata sa nu nasti fara sa ametesc agitatele,ca viu peste tine!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
mimonix spune:
Neata
pe fuga asa, ca n-am putut sa dorm de revelatii
Mai, daca Dudu o ia de nevasta pe Sof si Matei pe Sara , atunci eu cu Nicoleta o sa fim cuscre prin alianta?
Si daca eu o sa fiu batrana si ramolita, Olgu inseamna ca o sa-mi creasca nepotii?
Nu zic ca mi-ar pare rau, las' ca le mai "scap" eu cate o fasolica, cate o inghetatica
Ca tot o sa fiu batrana si ramolita, n-are cine ce sa-mi zica 
Ma duc sa duc copilul mare la meditatii si cand ma intorc va mai impartasesc concluziile trase cu logica mea de militian 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ralucaspm spune:
Luny, multumim de urari . 
Ioana, aveam impresia ca ai mai mult decat mine si ma gandeam de ce nu ti s-a oprit greata. Eu m-am hotarat sa nu mai iau medicamentul de astazi. Sper sa rezist.
Iti trimit eu o portie de fasole ca inca mai am. Sunt din alea uriase, facute la cuptor, daca iti plac.
O sa vina parintii mei si nepotelul meu la mine pe 16 iunie. Deabea astept ca am si eu poftele mele. Vreau sa-mi aduca muraturi ca mama inca mai are. Nu stiu daca se fac visinile pana atunci, ca sa-mi aduca cateva. Apoi am mai "comandat " hrean. Mie mi se infunda rau nasul din cauza sarcinii si ma gandesc sa razui un pic de hrean si sa miros, ca sa imi desfund nasul. A incercat cineva asa ceva ?
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
10+
Olgutzika spune:
Mimo
! Hai ca pana atunci, o sa fiu chioara si n-o sa vad ce baga nepoata in gura ![]()
Raluca-de-Grecia, eu le-am spus fetelor ca sunteti si tu si Diana_g gravidute, n-am tras cu ochiul, pur si simplu suntem colege la odiseea de noiembrie-decembrie si am vazut ca ai scris acolo. E ceva vreme de atunci....Cred ca Zoze te-a trecut gravi in listuta noastra. Sfatul meu este sa nu neglijezi puterea gandului, trebuie sa fii optmista si increzatoare ca de data asta lucrurile vor fi in ordine. Ai doi copii frumosi si sanatosi, o sa fie bine in continuare
.
Asa e de frumos afara, vreau la aer, abia astept sa plec la mareeee
!
Olga
Nicoleta spune:
Salutare.
Mimo, esti tare! Asa-i ca vom fi rude prin alianta? Sa vedem daca micutii, al meu si a Olgai, se vor placea. Si dupa aceea nimic nu ne va opri sa ne incuscrim! Ai curaj?? Hai, ca nu te trimit la analize!
Zozeliciule, sa stii ca da, am prins curaj. Dar parcarile astea... De dimineata eram eu frumusel cu avariile, parcata neregulamentar langa scoala... Si ce vad? La masina la fel de neregulamentar parcata din spate venise nene militianu... Am echipat repede copilul si l-am pupat, si p-aci ti-e drumul!! Sper sa fi fost cuminte Stefan inca vreo 5 minute pana s-a deschis usa de la scoala... Mai erau si copii, si parinti... Ma si vedeam cu masina de politie dupa mine, eu cu 200 la ora... ![]()
![]()
![]()
Kitzy, ai grija de burtica!
Raluca, te cred cu poftele, eu si negravida am pofte! ![]()
Sper sa nu aveti nevoie, dar in herpangina strugurii reci sunt la mare moda!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Olgutzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Mimo, esti tare! Ai curaj?? Hai, ca nu te trimit la analize! |

Olga
luny spune:
neatza!
zoze astept toate pozele de la sorella si fac o selectie exotica
raluca eu am avut rinita de sarcina! nu am putut respira din trim 2 de nas infundat, am avut voie sa pun picaturi biorinil de 2 ori/zi.. incearca cu apa de mare... mai sunt batoane d-alea de mirosit, mentolate, stiu ca Humex aveau..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Pfuuu, m-am calmat ca vad ca n-aveti ganduri "criminale" si nici nu m-ati renegat
In fond ce vina are Dudu? El e simpatic
A invatat de la o fetita in pac ce aduce tati de la serviciu : "money, money, money, money " si face cu degetelele asa, ca si cum i-ar numara 
Iar mama fetitei ma intreaba " auzi, Dudu vorbeste cu "bai" "
Eu
, ce sa mai zic
Ca era mai bine cand nu vorbea ?
Acum el face money money si aia mica zice "Bai Dudu bai" 
O sa am grija pana creste sa renunte la bai si sa ramana doar cu "money-money" ![]()
Raluca grecoaica sarcina usoara si bebe sanatos sa ai
La fel si Kitzy
S-a umplut iar craca de burtici, incep sa ma simt mai in largul meu ca iar nu voi mai fi o vreme cea mai grasa 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea