Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 13
ralucaspm spune:
Ioana, mie nu vrea farmacistul sa imi dea. A zis sotul ca se duce sa se certe cu el ca ce e el, doctor ?!
Ma gandeam sa mai iau pana duminica, dar acum ma bate gandul sa mai iau doar maine. Astazi am mancat fasole si salata de rosii. Nu imi vine sa cred. De asta zic ca sunt destul de bine daca pot sa mananc asa ceva si ca poate as putea intrerupe metaclopramidul.
La Ioanna si la Iorgos nu am putut nici macar vedea rosii , pe tot timpul sarcinii. Acum se datoreasa sau medicamentului sau copilul asta o sa semene in sfarsit si cu sotul. ![]()
P.S. Mi se pare asa de ciudat ca am mancat fasole si rosii pt ca 2 saptamani am mancat numai spanac si salata verde cu anghinare. Acum nici sa nu mai aud de spanac. 
Raluca cu
Ioanna si
Georgios
Nicoleta spune:
Se plimba omu prin toata Viena si cand vine, ce vede?? Pagini intregi, guralivelor! Ma, atata am condus!! Am parcat prost si cand sa ies mai iesi, Nicoleta, daca mai poti! AM facut la manevre!! Norocul meu cu senzorii de parcare pe spate!
Mimo, ce era ma cu punctul ala? A asteptat sa se faca punct?? Eu as fi trata ideea de punct... ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

numeioana spune:
Raluca, ce-mi facusi???????? Pofta de fasole!!!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:

Ariel intreba de produse monti,eu citeam produse pt.morti
Hic!!
Ralu,te-am trecut de ceva timp![]()
O sa fie biinee!! Si va tin pumnii sa ajungeti pana in Decembrie!!

Hehee!! Bravo Nico!! Eu ma bucur pentru incurcatura-asa inveti multe chestii!!
..La cat mai multe!!
Nu da!!![]()
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
Nicoleta spune:
Shhh, Zoze!! Fara incurcaturi, da?? Deci sunt asa de relaxata in rampa de la venire... la ailalta trag frana de mana! ![]()

numeioana spune:
Are dreptate Zoze, cand vezi ca poti iesi din incurcaturi capeti incredere in tine si nu-ti mai e frica de nimic. Hai, o sa vezi ca cu cat conduci mai mult cu atat e mai bine!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Mai, condusul mai e cum mai e, dar parcarea... am ratat un loc sub geam... si a trebuit sa ma duc mai incolo. Daca nu puteam nici acolo parcam masina intr-un bulevard din apropiere, cu acordul sotului. Ce era sa fac??

ramo_cata spune:

si eu ma bucur pentru Siluan ..doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa nu mai aiba nici o problema...simo sa va ocroteasca D-zeu si sa va ajute
am fost la doctor..nu-s
..dereglare pe baza de stres,oboseala,vreo raceala ceva ...rana pe col inca mai exista ..mi-a dat un tratament :indometacin si ofloxacin..azi am avut iar o secretie maronie,a vazut-o si doctorita si a zis ca e inceput de menstruatie dar nu e abundenta...acum sa vad maine sau in urmatoarele zile daca vine cum trebuie sau nu...
in rest n-am citit nimic..sorryyyyy..ma duc si eu sa ma bag in pat...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Ioana, apropo de slabit, am slabit intr-o luna 2.300. M-am cantarit de dimineata. Sper ca luni sa fi fost o eroare... Vad eu lunea viitoare!
Sunt atat de obosita! Dar la 11 trebuie sa ii dau Ospenul lui Stefan!

10+