Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra, da, se pare ca va fi vreme urata, ce pacat! Si pentru noi, ca planuiam o iesire in familie la Poiana BV, la Centrul de echitatie. Nici nu stiu daca mai mergem... desi am rezervat

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Clau, pe AXN.

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Naty, unde e House in fiecare seara? Vreau si eu sa-l vad, imi place, dar n-am mai apucat deloc in ultima vreme, habar n-am pe unde-l mai dau. Sper sa fie vreme frumoasa in weekend sa va relaxati, suna foarte bine ce ai prezentat tu pe Valea Doftanei.

Clau, nu ma uit la TV ci pe site-ul ala minune gasit de sora lui Luny. Iar la pensiune acolo mai aveau locuri, nu veniti???

S-a trezit Iulia...I-am dat lapte...Dupa care tot lenevea in pat. Zic: ma duc sa-ti spal biberonul. La care ea, ferm si raspicat: "ASTEAPTA!!!" . Eu: astept; ce e? Ea: "pai hai sa punem papucii". Ii pun papucii; ea: "nu vreau astia; sadautzee" (sandalutele). Zis si facut...am intrat la stapan

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

apropos, luny, tu ziceai de un magazin cu produse monti, unde e?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

pe bdul Unirii, Naturalia, intre alba iulia si zepter

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, si la ce ora e?

Naty, super Iulia.. Ar fi frumos cu weekend-ul, daca e ceva te anunt.

Mamaaa, sunt scumpe rau produsele Monti de la Naturalia, am luat-o cu capu' cand am vazut.

Luny, ce faci, te-ai odihnit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

O intalnire duminica la "Ferma animalelor"???
Noi avem de gand sa venim in Bucuresti de sambata pana luni (cred)

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

daaaaa!!!!! si noi vrem!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

First of all:

Va invidiez de nu mai pot pentru dracovenia de concert la care va veti intalni

Asa,m-am racorit!!

Si-acum ma de nu mai pot imaginandu-mi cum dormea ea Mari Hai ma,o fi fost si ea obosita!
Auzi,mi-ai amintit de lunile alea 2 cand am fost cu gashca in Italia la culesul viilorLa pranz faceam o pauza de vreo 2 ore,timp in care mancam-paste+carnita+vinisoarele aferente+la sfarsit,prosciuto cu ceva tarieBai,crede-ma ca nu stiu cum de nu ne taiam degetele dupa

Bine Olgaa!! Da,sunt acasa.Trebuia sa intru acum la 19.00,dar m-a invoit colega mea,ca sa-mi scot si eu parleala pt.garda de SambataBarbatii imi sunt in parc..Trai pe vatrai

Raluca,tu cand ai DPN-ul? Off,imi pare rau pt raul tau
Poze mai pui si tu,ca aproape am uitat cum aratati?!

Da,Cata tonic!! Puuup!

luny,sorella ce mai zice?!

Hai ca am facaut o mare varza,din ceea ce se dorea a fi o scrisorica respectabilaAm uitat ce mai trebuia sa zic,aveam strigari de facut..Aha!! Raaamooo???!!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ela, nici nu am mai facut poze in ultimul timp si deabea acum pot sa stau un pic la calculator. DPN e pe 10 Dec. Inca nu m-am trecut nici pe listuta la Ursuleti. Vroiam sa o fac astazi, dar parca ceva m-a oprit si am zis ca sa mai astept un pic. Am vazut ca tu ne-ai trecut deja aici
Mi-ar placea f mult sa nasc in Decembrie, dar sunt sigura ca o sa nasc mult mai devreme. Mie imi plac f mult sarbatorile de iarna si nici nu avem pe cineva nascut iarna.

Raluca cu Ioanna si Georgios

Mergi la inceput

Clau, nu stiu orele... ca nu prind AXN. Stiu doar ca era pe postul asta. Dar oricum, erau primele serii. Uita-te si tu pe http://www.vplay.ro/serials/ . Vezi orice serial vrei... Poate te orientezi la altul.

Gata, eu mi-am luat de la farmacie Emetin si B6. Am luat un sfert de B6 si un Emetin si astept efectul. Clau, Emetin a fost ce ai luat tu si n-a avut efectul scontat? E ghimbir si roinita...

Ioana,David si samburica

Mergi la inceput

Raluca, pai daca esti in 11 sapt mai ai putin si scapi... hai, curaj! Eu n-am avut curaj sa iau Metoclopramid fara sa-mi prescrie medicul...si nici nu l-as gasi pe-ala sa-mi prescrie, cu siguranta. Am zis ca totusi sa incerc ceva naturist...

Ioana,David si samburica

Mergi la inceput