Puiuti de Randunici 2008 (413)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 11
mstela spune:
Prezent,Mimo...dar recunosc ca mi se cam inchid ochii...
..ma'c la curs..pa...sa fiti sanatosi.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Olga sa vezi ce frumos se termina ultimul episod (21)... Si tocmai cand ma gandeam ca a mai fost un episod asa si s-a dovedit ca era doar in inchipuirea lui, zice si House: "How do I know I'm not halucinating?"
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Kya, uite d-aia o iert eu pe Mari A gasit ea cuva? A gasit-o Am vaz'to pe Fifi cea care face baloane la magazin, si-am vrut sa i-o iau lu' Dudu. A venit Mimu, a arancat un ochi critic ...hmm, e roz, e cu floricele, e de fetita Pa Fifi! Poate-l conving sa i-o luam lu' Teo de ziua copilului?
Cat despre ferma, m-ati gasit ! Eu conduc dar nu stiu pe unde M-a invatat pe mine cineva destept ca "te duce drumul" E la capatul pamantului , unde a intarcat Mutu iapa , ca d-aia ii zice ferma animalelor Noi am ajuns cu GPSul, iti recomand sa iei 4x4 ca sa nu te zdruncini, mai ales dupa ploile astea. Deci retur la adresa de pe site si imprieteneste-te cu Mitzu Sunt desteapta ma, si copiii imi seamana {hohoho...si modesta , ca uitasem )
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
cami33 spune:
Olgutz, cu voi in A, abia astept
Tonicuta, abia astept sa va revad
La flash forward nu se uita nimeni ??? Mie imi place raaauuu, desi nu-i tocmai genul meu
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
mimonix spune:
Tonicuta, multumim pentru intelegere ! Neaparat cu Antuca da? Ca stii ca Dudu e fan
Eu ma lupt cu Lost in continuare, mi-a facut-o Bubu ! Apropos Bubu, sa-mi zici daca vrei inapoi DVDurile ca vin si le aduc Si ma solicita rau, ca sunt ba-n prezent, ba-n trecut, ba-n avion, ba-n apa...e ceva Imi trebuie toti neuronii functionali , dar nu ma las! Si cu Gray suntem la zi ! Dar pe House ala l-am lasat balta, poate nu-si aduce Mimu aminte desi ma indoiesc, ca il cunosc! Odata se scutura si isi revine din meditatie
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
clauclau spune:
Kya, mergi dincolo de Cora spre Lebada si la un moment dat pe stanga este o biserica. Important e ca inainte de biserica sa faci la stanga si de-acolo te duce drumul ca sa zic asa. Mai sunt si niste indicatoare cu Ferma prin zona, sigur o sa te descurci.
numeioana spune:
Raluca, inseamna ca esti mai rau ca mine. Am avut si eu de cateva ori o stare de lesin, cu tremuraturi si m-am speriat, dar in rest "doar" o maaaare greata scarboasa!
Olgutz, am rezolvat conflictul. Mamica mi-a transmis ca regreta, a pus totul pe seama surmenajului si a preocuparii exagerate pentru silueta fetitei... eu am lasat de la mine si asta a fost. Ce nu inteleg eu e de ce ii da copilului sa manance o sacosa de mancare, iaurturi cu fructe, prajituri... daca tot e atat de preocupata...
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Sal'tare!
Sa inteleg ca tot nasol va fi in week-end? Ca noi punem de un w-e prelungit la Paltinu, pe Valea Doftanei. E o pensiune cu o imensa curte cu pomi, flori, iarba, hamac, animale si bazin cu pastravi vii dar daca va ploua si va fi de stat in casa am pus-o cu Iulia!
Mersi fetelor, n-ati inteles, la Iasi merg abia pe 31 mai.
Bun venit acasa, Micule si Simo!
Ariel, atentie oricum "ce" ii iei mamei pt diabetici. Ideea cu inghe de la Cora e mai buna decat orice produs de patiserie, cu coca, cu aluat, ca stii bine ca si ala (ca si fructoza) se iau in calcul in regimul diabeticului. Nu e zahar, dar nu inseamna ca nu cresc glicmia...Alte locuri nu stiu sa-ti sugerez, eu ma feresc de dulciurile pt diabetici, imi par o falsa si periculoasa consolare...A, pt regimuri de slabit da, e altceva, dar pt diabet sunt un soi de furat al propriei caciuli.
Citat: |
citat din mesajul lui cami33 La flash forward nu se uita nimeni ??? Mie imi place raaauuu, desi nu-i tocmai genul meu |
Ba da! Eu
Dar pe House nu-l ratez in nicio seara. Si pe bune de nu-mi antreneaza medical creierii
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
clauclau spune:
Naty, unde e House in fiecare seara? Vreau si eu sa-l vad, imi place, dar n-am mai apucat deloc in ultima vreme, habar n-am pe unde-l mai dau. Sper sa fie vreme frumoasa in weekend sa va relaxati, suna foarte bine ce ai prezentat tu pe Valea Doftanei.