*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ralucutzza, nu e departe, e la o distanta de aproximativ 150 km ,haideti s-o pupaceasca Th pe Andra . cand veniti? am vazut poze frumoase cu voi, ce gene lungi are Andra, o rimelezi, ha?
si Thomas are o periuta de dinti mare, cu aia mica a lui il spal eu mai serios dupa care tot periaza si el dar cand vede periutele noastre nu se mai multumeste cu aia mica a lui asa ca are una ca si ale noaste abia-i incape in gura..

multumim fetelor de aprecieri!

madutza_bra, tinem pumnii sa vii cat mai repede cu vesti bune!

Otilia, ti-as trimite vreo 4, 5 grade daca as putea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt urari! sunteti niste dragute
Amalia, nu prea am chef de sarbatorit. Mergem cu Arianna la dr, ca inca nu a scapat de mucisori si tuse, si in functie de ce ne zice, poate mergem sa mancam ceva la un restaurant. Anul asta n-am chef sa-mi serbez ziua, asa ca fug la mare ...nu fac party, dar cadouri primesc, ca nu e frumos sa refuz omul

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Corina ca se vede ca-i ziua ta, ti-ai facut de cap pe net azi.
Bafta la doctor si plimbareala placuta!
Eliza, bravos, ma bucur ca ai primit vesti bune. Sigur o sa fie bine si la eco.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

LA MULTI ANI Corina!!!! Multa sanatate (si tie si Ariannei si lui bb mic). Sper ca ai o zi frumoasa.

Olivia am vazut poze, arati nemaipomenit de bine. Ca sa nu mai zic de David care e o scumpete.

Am vazut poze si cu Thomas si Andra, tare frumosi mai sunt cozonaceii nostri.

Madutza sper sa vii cu vesti bune curand. Nu stiu ce sa-ti raspund in leg cu ce ai intrebat. Eu am un Chicco Lite Way parca se numeste modelul, dar nu sunt prea multumita. Rotile din fata s-au blocat si de cate ori vreau sa iau o curba ma chinui. L-am cam si folosit, e adevarat. Totusi nu-l recomand.

Multumesc pentru

Adriana w21+ cu si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Corina, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Salutare fetele!

Corina, La multi ani!! Sa fii sanatoasa si fericita! Distractie placuta la mare
Camelia, Doamne ce copil cuminte si intelegator ai! Va pup si va doresc sa treaca cat mai repede perioada asta
Babyzapi, ufff ce intamplare nasoala Doamne, bine ca nu s-a intamplat nimik rau cu sanul, mai ales ca esti inca in perioada de recuperare

Mai, fetele-gravidutele, ce repede trece timpul...cand ma uit la semnaturi la unele din voi si vad 20 si ceva de saptamani Woooaw, timpul zboara! Ce bine ca nu sunt probleme, doar Eli ce mai continua cu vomitatul .

Cati e bine, multumim de intrebare. Se afla sub tratament de 2 saptamani. Singura problema pe care nu am prevazut-o, dar care a aparut este pofta de mancare crescuta de la antihistaminice Si ne cunoasteti, chiar nu aveam nevoie de mai multa pofta de mancare. Mi-e mila de ea, in continuu cere ceva de mancare si deja se vede si la cantar. Ii dau fructe toata ziua, s-a obisnuit si-mi cere "ma" (mar) insemnand orice fruct. Face criza de nervi daca nu primeste ceva, e clar ca e o pofta de mancare exagerata, indusa de medicamente Nu stiu cum vom rezista la tot tratamentul, adica 2 luni....

In rest suntem bine, in fiecare zi ma surprinde cu noi achizitii, si-a dat drumnul si la vorbit, spune multe cuvinte, avem si dracusori si crize de isterie, certuri zilnice cu Rebeca....nu vrea sa stea deloc pe olita!!! Asta ma dispera, refuza cu obstinenta olita si wc-ul Chiar nu stiu cum sa procedez, inafara de a o mai lasa o perioada.
Ma duc ca trage de mine rau de tot

Mergi la inceput

Mai zic una si ma duc Sa vedeti cat ajutor am din partea consoartei
Alaltaieri, fiind sarbatoare, sotul n-a lucrat, Rebeca nu avea gradinita, deci i-am lasat dormind pe toti 3 si eu am plecat la sala pe la 8.15, lasandu-i sotului langa el babyphonul Ecaterinei sa auda cand se trezeste.
Sun pe la 10, dupa ce ies de la sala sa vad ce fac....raspunde sotul somnoros, l-am trezit cu telefonul meu clar, ca-l cunosc. Intreb ce fac fetele? El zice: "pai nu stiu, le aud pe jos, probabil ca sunt cu matusa"
Io zic" care matusa, ca azi e sarbatoare si nu vine!!"
L-am simtit ca a inghetat si n-am mai zis nimik, doar ca ma suna imediat.
Ma suna dupa 5 minute.....deci....s-au trezit cine stie cand, Rebeca i-a schimbat pampersul Ecaterinei, a schimbat-o de pijamale, i-a dat haine de casa, sosete, papuci si au coborat singure, pe scari in bucatarie, unde Rebeca i-a facut cereale cu lapte ca-i era foame!!! Noi avem portite la scari pentru Ecaterina....habar n-am cum a coborat, probabil ca a tinut-o Rebeca de manute.....si sotul nu a auzit nimik!!Mda....
oricum Rebeca tare m-a surprins, sunt mandra de ea, am laudat-o foarte mult. Inca nu-mi dau seama cum de a stat Ecaterina s-o schimbe/dezbrace/imbrace...ca nu suporta nici s-o atinga sora-sa, e tare afurisita, dar s-au descurcat

Mergi la inceput

Si pampersul era pus super corect, iar eu nu i-am aratat niciodataa cum se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello, hello, vin si eu... efectiv nu ma pot aduna sa scriu, citesc si-atat. Dar trebuia s-o laud pe Rebeca, ce fata mare ai mami!

Printeso, Bertha (nu mai stiu cine-a mai intrebat, sorry), sanii tot in pioneze, azi am fost la medic ca ma dor de mor, nu mai suport sa ma loveasca z in joaca si eu sa rag ca un leu. Mi-a zis sa-i mulg - eu n-am mai muls de vreo 3-4 zile sa nu produc alt lapte - cat sa-i detensionez, si comprese cu ceai de galbenele. O s-o incerc si pe asta, ca-n foi de varza ca sarmaluta am tot stat. La homeopate am renuntat, nu mi se pare c-au avut efect, sau am fost vacuta Milka si-am produs de nu se mai opreste.
Z se mai trez noaptea cam o data, si spre dimi, la 4-5-6, cand ia o gura de laptic si pica iar. Si striga toata ziua dupa papa. In magazin `papaaaaa`, la joaca `papaaaaa`, de-ar manca cat striga, dar nu se rupe. Se vede intradevar o imbunatatire, nu zic nu.

La exam nu m-am dus ca n-am reusit sa termin tot ce era de facut, desi am stat si 2 nopti, n-am reusit si pace. Ma duc la restante. Malinas, ai avut exam?

Oare vine intarcatul asta si cu-o furtuna hormonala? Ca eu nu ma pot aduna, ma simt ca o leguma, nu mai zic cum m-am simtit alataieri cand am realizat ca nu ma pot duce nici la examen... dar imi revin cumva, ma uit la z dormind dulce si-mi aduc aminte ca asta e tot ce conteaza, EA.

Are cuvinte noi in fiecare zi, nu va zic ca z a noastra vb engleza. Cand mai mananca si nu numai mai pun muzica in engl pe laptop, videoclipuri pt copii. Si z zice si ea dupa ei `ou du du` (how do you do), `elau`(hello), `okoi`(ok), `ba bai`(buh-bye). Ieri vine I cu ea de la joaca, si ea repeta `boba` (bobo in maghiara, copil). E totala. Azi a cazut pe beton si si-a belit un genunchi, de n-a mai plans toata ziulica si mi-a spus de `bubu` sau `buba`... A, si-i plac stafidele la nebunie, ar manca tone, se lasa cu crize cand ii zic ca gata, nu mai sunt. Si pasta de dinti de la Nenedent. Ma ia de mana, chiar daca ne-am spalat de dimi pe dinti si ma trage la baie si-mi arata periuta ei, si stiu ce urmeaza, sa-i mai pun putina pasta. Soata se lasa convins de fiecare data. Azi i-am zis ca e 30 ron, a zis `a, da? daca stiam mai luam doua-trei...`

Na, ca atunci cand vine vb de z ma pot aduna sa scriu.

Poze n-am vazt decat fustitza de blugi cu istorie si pe Dave uitandu-se dupa fratior.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Bravegirl ! Sarcina la termen si bebe2 sanatos

La multi ani (cu intarziere ) Nebunica_zapacica ,Brie

Ce de gagii frumosi Thomas si David < s_a uitat Sofi la ei de numa_numa >>unul la munte altul la mare

Olivia arati bine de nu se poate ...eu asa am burta/stomacul atunci cand sunt balonata

Oceanborn , alerta, am vazut ca se inghesuie fetele pe Tomas pe intalneli ...la Roma nu ajungeti ??ca venim luna viitoare .

Ralukutzza am vazut ce constiincios va spalati pe dinti , bravo ce fetita cuminte ..Sofi inca nu , am tot zis ca tre sa-i iau periuta dar cand am cautat nu am gasit de copii mici-mici .

Darling am vazut poze acum ceva timp ,nu mai stiu daca ti-am zis dar si tu arati bine ...de fapt toate gravidutele acum la a2-a sau a 3-a sarcina parca is mai faine ....hmmm oare tre sa mai fac un bb?

Eli sa scapi de greturi , bine ca sunt bune analizele !

ps.
Anca ..hihi asa sriga si Sofi peste tot "papa-papa" asa cu o jaleee de zici ca n-a mancat de 1 saptamana

Waw Lauramiron ce fata de nadejde ai ..si tu nici nu stiai ! Bravo ei!

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput