*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello fetele!

stiu ca dau foarte rar pe la voi ...ma mai tineti minte?

In primul rand "La multi ani, Bravegirl!"

Noi suntem ok, crestem, Cristi nu e dolofan dar nu a fost niciodata asa..are 11 kg si 83 cm. Peste 1 luna plecam la mare si am avea nevoie de niste de sfaturi : unde as putea gasi halat de baie pentru baiat? anul trecut a avut unul luat de la TCM dar anul asta nu am mai gasit si cred ca va avea nevoie daca va dormi pe plaja (invelit nu doarme).
Vreau sa-i iau si un carucior tip umbrela, sa fie usor de carat dar nu ma hotarasc, voi ce sugerati?

Mi-as dori sa intru mai des, dar timpul nu-mi permite...mai intru la aspirante pt ca imi doresc mult bb2. Dupa sarcina pierduta in martie, luna asta am primit unda verde si speram sa ne marim familia

Multa sanatate voua si cozonaceilor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, dar inca poti face cerclajul daca tu chiar crezi ca este nevoie si la fel zice si doctorul.
Stiu cum este cu menajatul ca si eu o ridic inconstient de multe ori. Si acum iar mi-a gasit kiropractoarea bazinul putin nealiniat, m-a chinuit ieri de imi venea sa plang. Asa-mi trebuie daca o ridic, aspir, sterg pe jos. Dar cum pisici sa ma abtin, mi-e jena sa-i zic mamei sa faca ceva cand stiu ca in timpul zilei numai ea sterge dupa copil si e in priza cu toate in casa, ma gandesc macar cand sunt acasa sa pun osul la munca.
Madutza, bafta multa, sa vina bb2 cat mai curand asa cum va doriti.
Ralukutza, ce de activitati aveti voi doua fetele, super. Mi-ai rascolit amintiri cu salopeta galben/portocaliu, parca ieri era si Ana asa

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia, mi-e frica de cerclaj, mai ales ca dr meu mi-a zsi ca nu imi recomanda. Adica cerclajul nu-mi opreste contractiile, dar imi da un sentiment de siguranta. Dar, e destul de periculos, pt ca dc incep contractiile trebuie scos firul sa nu-mi rup colul. eu ma bazez pe faptul ca data trecuta, cu toate contractiile dureroase, nu s-a deschis. s-a mai scurtat, dar de deschis, nu s-a deschis. si atunci parca n-as risca. Cu cerclj clar o sa trebuiasca sa ma menajez, sa nu mai am deloc contractii. Si cum sa faci asta cu o mogaldeata care alearga non stop nu sta locului nici 2 sec?
Greu cu gravida nebuna ...nu stiu ce vreau . Mai bine nu ma mai plang, ca tu cu 2 si cu munca, ce sa mai zici?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai ce sa zic, zic ca stau bine.
La nici o sarcina n-am experimentat contractii pana la nastere
Atat ca prima data mi s-a intredeschis colul dar ca si tine fiind primul copil m-am putut cuibari in pat cand veneam de la servici.
Ce iei pentru contractii? Magneziu, No-spa?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Iau No-spa forte...apoi cred ca o sa trec pe Gynipral.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Corina, La Multi Ani cu Iubire!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani,Corina,sa ai parte de sanatate,bucurii,impliniri,sa ai sarcina usoara si tot ceea ce iti doresti tu!
Am vazut poze superbe cu Dav,scumpetea si mamica lui cea sexy ,strengarul Thomas de Oceanborn si Biancacea cocheta de Ralukutza!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am vazut-o si pe Andra cea dragalasa, ce soferita frumoasa are mama!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANICorina!! Multa sanatate, sarcina cat mai usoara si fara probleme si numai bine! Cum petreci astazi?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele
Corina LA MULTI ANI!!! ] sa fi sanatoasa si voioasa si sa ai un bb sanatos si mancacios

sanatate multa puiutilor bolnavi

mi-au venit analizele sunt ok si in parametrii..luni merg la echo mult asteptata si asa am niste emotii

tot rau imi este si tot vomit sper sa imi treaca de acum inaintre..vb aia sper ca altceva ce sa fac

va pup si va dorest numai bine

11+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput