*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Corina, la multi ani, sa fii sanatoasa fericita, iubita si sa iti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si fara probleme.

Printeso, si eu ii dau lui David sa mai rontaie cate ceva in parc, dar NU in locul de joaca.Pe o bancuta in parc sau in carut / tricicleta in timp ce ne plimbam.

Anca, am avut examen vineri.A fost cum ma asteptam. Mai vin si altele.si lui David ii plac stafidele.Eu ii spun ca sunt bomboane si ii dau cateva dupa somnul de pranz, cand, de regula, se trezeste capsat.Doar ca David stie unde le tin si se duce si imi arata cu degetul, ca el nu e asa vorbaret, sa ii mai dau.

Lauramiron, m-ai dat pe spate cu isprava Rebecai.Fata mare.Felicitari.

Nu se mai inscrie nimeni la intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Laura, ce fata mare ai!
Bravo ei! Am ras cand mi-am imaginat fata sotului cand a realizat ca nu-i matusa .

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Si pampersul era pus super corect, iar eu nu i-am aratat niciodataa cum se face

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Salut,
eu nu am mai scris de mult, dar va tot citesc sunt la curent cu aproape totul des[re voi
vin si eu la intalnire as prefera cismigiu sau carol dar vin si in herastrau
rares are o amigdalita urata acum cu febra mare, sper sa fim ok pana atunci

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

ocean, daca trecem cu bine de perioada asta de restrictie si intram pe un ritual cat de cat normal de adormit, clar nu-i mai dau bibe/suzi.

otilia nici nu-i dau noaptea nimic, poate apa dar foarte rar, cand chiar cere. Problema cea mai mare e la adormitul de la amiaz/seara, cand inainte ii dadeam suzeta, iar seara pe langa suzeta primea si un bibe cu lapte. Acum nu primeste nici suzi, nici bibe si nu stie cum sa adoarma fara ele. Se lasa cu scandal cam de fiecare data si in ultimele zile am reusit s-o linistesc si s-o adorm doar in brate, cu capul pe umarul meu sau leganata efectiv (si are 13kg...). Deci aici trebuie sa gasesc o modalitate de a o adormi altfel.

Alta problema e ca ea la amiaz de exemplu adormea in patutul ei, singura in camera. Eu ziceam "acum facem nani" si ieseam, ea vocifera 1 minut sau 2, dar fara sa planga, mai mult ma certa asa, si apoi adormea. Acum, n-am curajul s-o las singura sa nu cumva sa-si dea jos de pe manute protectiile puse ca sa nu poata baga nimic in gurita si stau cu ea, amandoua in patul mare. Si pa-pa somn, ca daca ma vede se enerveaza si plange cum scrie la carte, nu doar ca ma cearta. Deci si aici trebuie lucrat, insa n-am nicicum curajul s-o las singura, ca-i in patul mare cu laterala de protectie, ca-i in patutul ei.

Ma consolez ca trece ea luna asta cumva si apoi gasim noi o cale sa ne culcam fara circ.

raluca ce incident neplacut cu capusa, sper sa nu aveti neplaceri. Nici nu stiam ca-s asa pacatoase...si noi stam la curte si avem multa iarba, acum o sa fiu si eu cu ochii in patru.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

mai, gynie e in spital cu stefanut, pardon edi
acum am reusit sa vad mesajul de la ea.
mi-a scris ca are febra 39.5 si ii face analizele
din pacate, eu acum am aterizat acasa, si altceva nu mai stiu

nu stiu nici daca voi aveti vesti, pt ca mai am treaba si nu am vreme sa ma uit in urma.

o sa o sun dimineata, cum reusesc sa ma adun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata!
Steliana ce stii ce Ginye? Sanatate multa puiutului mic!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neatza....

LA MULTI ANI, CORINAAAA!!!!
SCUZE DE INTARZIERE!!

stiti ceva de edi?
parerea nmea este sa mai amanati intalnirea...saptamana viit se anunta mitinguri, greva generala...etc...s-a hotarat...15% reducere din indemnizatie.....

noi suntem bine:avem 2 masele iesite in aceasi timp...si am simtit deja si caninii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Corina, la multi ani cu multa sanatate si iubire
! (scuze de intarziere)
Ref la contractiile nedureroase si eu am avut de prin w20 si toata sarcina am luat mgB6 si no spa. Este greu mai ales cu ridicatul, dar tb sa te menajezi mai ales ca nici colul nu sta prea bine.

laura, ce fete mari si pricepute aveti! Un mare pentru o surioara grijulie!

gynie, sper sa nu fie nimic grav cu Stefanut! Sanatate multa!

Anca, sper sa fi trecut partea cea mai grea cu intarcatul! pe Z cea vorbareata.

Oceanborn, frumosul blond italian!

Noi suntem foarte bine, alergam cca 4 ore/zi afara, mancam si dormim bine, dar suntem scumpi la vorbe Sunt cuvinte pe care le spune o data si gata, daca-l rog sa repete, nu vrea, rade la mine.
Am pus si noi poze noi la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Gynie ne gandim la voi si speram sa nu fie nimic serios cu Edi
Wawww Laura ce ajutor de nadejde ai tu acolo in micut Rebecca...si tu meriti felicitari mamico pentru un copil asa de bine crescut si responsabil si istet...ce sa mai...suneti extraordinare si tu si puii tai... si Catica sa treaca repede cele 2 luni de tratament si sa nu ii mai fie fomita .
Ma bucur fetelor ca v-au placut pozitele noastre...aaa..Otilia fetele mai au o salopeta asemanatoare...una roz cu dungi, de fiecare data cand o imbracam pe Bianca imi aminteam de poza cu Elisa in salopeta roz cu dungi si obrajorii ei carnosi si rozalii...aceiaisi salopeta a avut-o si Ana ???
Ocean noi venim de pe 10 august si stam pana pe 2 septembrie, deci vom avea timp sigur sa trecem pe acolo sa se pupaceasca cozonaceii mici si pufosi.
Bertha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Cami acum am apucat sa citesc tot din urma, ce pui cuminte si intelegator ai tu acolo...bravo mami, va sa treaca repede luna asta grea.
Cat despre capuse...da ...sa fi mai atenta mai ales ca Clujul (scuzati cacofonia) este zona din tara cu cel mai mare procent ce capuse infectate.
Noi pentru Bianca am gasit un spray anti capuse special care se poate folosi si la bebei si copii mici....se gaseste aici...www.s o r i ce l.ro

Mergi la inceput