HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
annablue spune:
Boc nu s-a lasat si negocierile au esuat...
Pe 31 e greva...
E clar ca nu se vor lasa usor. Oare noi in ce categorie ne incadram? Ca scarbele astea nu zic nimic de indemnizatii ci doar de pesnii si salarii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaD/RamonaD.jpg)
RamonaD spune:
Fetelor,se vorbea aici zilele trecute de infiintarea unei asociatii a mamicilor.S-a facut ceva-n sensul asta?
La mitingul din 1 iunie vin si eu in Bucuresti,desi sper pana atunci sa se rezolve (pozitiv)problema noastra.In rest...ce mai facem?Cu ce sa va ajut eu,de aici,din Galati?Ma simt neputiincioasa si-mi vn sa mor de nervi.Va pup.Fruntea sus!Speranta moare ultima.
Catalishka spune:
tocmai zice unu la antena 3 ca Bocanila a renuntat "la penalizari pentru alocatii si veterani...." si cand una l-o intrebat de indemnizatii a zis ca stimabilul "nu a intrat in detalii tehnice"...intelegeti voi, ca io nu m-am prisheput...
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
annablue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalishka tocmai zice unu la antena 3 ca Bocanila a renuntat "la penalizari pentru alocatii si veterani...." si cand una l-o intrebat de indemnizatii a zis ca stimabilul "nu a intrat in detalii tehnice"...intelegeti voi, ca io nu m-am prisheput... ![]() ![]() ![]() Catalina, mama ![]() |
Am ascultat eu integral ce a zis Boc. Nu a pomenit nimic nici de alocatii si nici de alte ajutoare. doar ca isi asuma rapsunderea si ca vor avea consultari cu partile implicate. A precixat doar ca SE TAIE SALARIILE SI PENSIILE. Atat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Desigur ca vor putea sa fie somati sa isi onoreze obligatiile in cazul proceselor pierdute, cu alte cuvinte sa plateasca si se poate ajunge pana la CEDO. Dar asa sunt n cazuri care nici acum nu si-au primit banii din confiscari, nationalizari...depande de fiecare dintre mame pana unde vrea sa mearga, de nervi si bani cheltuiti, timp si de ce nu? sa-si faca o aritmetica de cat pierde dc lasa sa i se taie si dc se merita.
Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar trebuie sa fim realiste cand vine vb pana la urma de fam fiecareia, mai ales ca avem si BBei care trebuie sa nu fie afectati mai ales de prezenta noastra si de iubire.Sau se merge cu procesul, se castiga si se asteapta sa vina banii in 2014, pana atunci tot tre sa ne descurcam cumva fara bani dc chiar ne taie.
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fkt_eva Deci si la ora actuala exista un "stimulent" pt mamicile care se intorc la servici in suma de 150 lei pe luna. Nu e deloc utopic, cel putin asa mi-a explicat contabila. Solutia se poate aplica doar pt mamicile din privat nu si cele bugetare!!! Eu ziceam doar sa se mareasca stimulentul care exista deja. Contabila a zis ca pentru un angajat cu carte de munca se plateste 45% contributii asta in total atat angajatul cat si ce plateste angajatorul. Am dat exemplul cu 2000 lei salar. Dupa retinerea contributiilor mai e si impozitul 16% insa pe asta nu l-am mai calculat ![]() Mamicile din privat daca ar fi mai bine stimulate sa se intoarca la munca ar cotiza din nou ceea ce nu se intampla daca stai acasa. Stimulentul de 150 lei pe mine una nu ma stimuleaza absolut deloc, nu acopera nici un sfert din salarul bonei deci prefer sa stau acasa. Plus ca s-ar face si economie la buget, cu conditii ca solutia sa fie aplicata numai in sectorul privat. Cele bugetare nu merge ca atunci iese statul in pierdere rau. Pt cele din privat nu pierde nimeni nimic. Cam asta e logica. Sper ca ati inteles ce vreau sa zic. ![]() |
"Stimulentul" este de 100 de lei.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
fkt_eva spune:
"Stimulentul" este de 100 de lei. / scuze de dezinformare, suma asta cu siguranta nu motiveaza pe nimeni sa se intoarca la lucru.
CAPITOLUL 5 il gasiti AICI