HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

da, e vorba de pagina 4 pct.8 care spune ca se reformeaza programele sociale in vederea directionarii banilor catre cei saraci, si ca unele programe vor scadea mai mult de 15%

si vad ca astia o tin una si buna ca reducerea indemnizatiei la 600 ron e cea mai agreata...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Nenorocitii dracului! nici vb sa vin sa le cant pe sub ferestre! vremea cantatului (meu) nu e acum.

Cine vorbea de Facias? incerc sa dau un search pe forum. App, am senzatia k Facias sunt oarecum vecini cu mine.

Abia astept sa vad modificarea in M Of! sa se termine odata perioada asta de indoieli, daca si cat o fi de rau sa stiu exact cat. Pe urma imi dau seama ce e de facut.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dar si acolo suntem incadrati in bugetul de asistenta sociala???!!!!

de ce???

in rest toate argumentele de aici stau in picioare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152367

la paragraful: mesaje pe care sa le sustinem

sa mai gasim si altele...

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

intre timp comunicatul de presa cu privire la noul miting a fost transmis!!!

Parintii continua protestele – miting la Guvern,
miercuri 26 mai, ora 11 :00

Bucuresti, 20 mai

Parintii vor continua actiunile de protest fata de intentia Guvernului de a diminua indemnizatiile pentru cresterea copiilor, alocatiile pentru nou-nascuti si de a elimina trusoul pentru bebelusi. Acestia vor organiza un nou miting miercuri, 26 mai, incepand cu ora 11.00, in fata Guvernului.
Proteste similare vor fi organizate in aceeasi zi si la Brasov si Iasi.

...samd (sunt reluate niste detalii mai departe)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Hai k mi-e asa o scarba! imi tot creste in minte lozinca:

"ASISTATI SOCIALI SUNTETI VOI! NOI NE CRESTEM COPIII PE BANII NOSTRI!"

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

fetelor, treaba asta cu asistatii sociali vine de la faptul ca indemnizatiile de crestere a copilului sunt platite din bugetul asigurarilor sociale, adica din acel cont colector de unde se platesc si pensiile... acolo s-au dus banii nostri si acum ei fac ce vor cu ei... si pensionarii saracii tot acolo au cotizat o viata de munca... numai ca din 2004 de cand au facut ei -guvernantii- ca toate bugetele speciale (cel de pensii, de sanatate, etc) sa se verse intr-unul singur, si anume in bugetul de stat iar ministerele sa nu-si mai gestioneze singure banii, ci sa primeasca dupa bunul plac al guvernantilor, totul s-a dus de rapa... banii s-au dus pe genti vuitton si in contul miliardarilor de ministri care ne dau acum cu tifla noua ca nu mai sunt bani si s-a ajuns pe fundul sacului... asa ca i-au asigurat ei pe cei de la FMI ca vor reforma conceptia de asistenta sociala, si anume ca vor da numai celor saraci (cei care au cu adevarat nevoie de ei) si numai un venit minimum garantat...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

lucialu, fetelor care mai sunteti in domeniul juridic

ce parere aveti?

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

mie nu-mi miroase deloc a bine ca toate manifestatiile din ultimele zile sunt ignorate complet si guvernul este inflexibil in decizie "scrisoarea catre FMI nu se modifica"... noi, mamicile suntem o picatura intr-un ocean de masuri dramatice care se vor lua de la 1 iunie, va dati seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Parerea mea e aceeasi:este ilegal.Noi primim indemnizatii nu alocatii de crestere,si alea in puii mei sunt 85% din MEDIA veniturilor NETE pe ultimile 12 luni inainte de nastere.
Nu suntem noi de vina ca nu descentralizeaza sistemul. Si oricat le-ar abramburii ei la televizori cuvintele-termeni; in lege sunt ft clare.Chiar n-are sens sa scriu din nou pologhia toata discutata aici de n ori.
In schimb vestea proasta e ca ieri am auzit la stiri la antene cum ca nu sh cati salariati(profesori imi pare, stiu e vag, dar auzeam greu ca dormea fata) au dat statul in judecata pt drepturile lor salariale si au castigat. Ei si aici se impute treaba(scuze):Bocanel vrea sa scoata o ordonanta de urjenta prin care statul va incepe sa puna in executare sentintele judecatoresti-recte sa plateasca daunele abia in 2014!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

dc iau mot-a-mot pct 8 nu suntem acolo de nici o culoare, deci avea dreptate dl ala.
oricum, FMI nu e Dumnezeu pe pamant, chit ca ei(guern, Base) asta vor sa ne convinga. N-are nici o treaba ca autoritate sau eu stiu mai ce cu drepturile noastre.

Mergi la inceput