HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ade24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk alouuuuuu nu va dau voie sa fiti pesimiste ce aveti???? cel mult realiste!!! eu sunt optimista iremediabila! stiti gluma aia ...? mai bine un optimsit caruia sa i se infirme sperantele decat un pesimist caruia sa i se confirme temerile Alinuk ![]() www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Nu, nu,...nu suntem pesimiste!
Doar raspundeam unui comentariu.
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ade24 spune:
citat din mesajul lui alinuk doamne acum vad si eu la stiri imagini nu-mi vine sa cred bietii oameni dansau pinguinul mi se pare un fel de inceput al nebuniei (la propriu) Alinuk ![]() www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Sa-l fi vazut pe CEREBEL in carje!!!
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Cu toata agitatia si nervii pe care ii aveam din cauza discutiei de la directia muncii, am ras bine de tot!
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
Acum am vazut la stiri ca guvernul si-a asumat raspunderea pentru pachetul de masuri propus.
Stie cineva ce se mai poate intampla de acum incolo? Se mai poate face ceva sau gunoaiele emit ordonanta?
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
veni vidi vici...
deci eu am fost, am razbatut dand din coate pan la carurile de televiziune si apoi am fugit mancand pamantul
mi-a fost teama de busculada si imbranceala
ca's pice, am 1.60
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ade24 Acum am vazut la stiri ca guvernul si-a asumat raspunderea pentru pachetul de masuri propus. Stie cineva ce se mai poate intampla de acum incolo? Se mai poate face ceva sau gunoaiele emit ordonanta? Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008 Poze aniversare Olivia Poze Olivia Mos Craciun |
Asta incercam eu sa spun in postul anterior.
Si-au asumat raspunderea ( sau o sa o faca maine).
Opozitia va face o motiune de cenzura iar daca nu vor obtine suficiente voturi sa treaca atunci legea merge direct la promulgare.
Daca trece motiunea de cenzura cade guvernul.
alinushca spune:
12.000 de pensionari s-au unit pentru a da statul in judecata in cazul in care vor adopta masurile. si mamicile vor face la fel Natasha. nu putem sa ne solidarizam cu cineva care ne-a furat pana la fundul sacului si sa zicem, da va mai dam de la noi ca sa continuati sa furati.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 14+
![](images/user_man.png)
T_A_T_A spune:
Valentin Lazea, economistul-sef al Bancii Nationale, a sugerat guvernantilor sa nu-i bage pe toti in aceeasi oala, afirmand ca REDUCEREA INDEMNIZATIILOR CUVENITE PARINTILOR trebuie sa fie reanalizata. Omul nu o considera o solutie buna. Si este o voce importanta.
Bogdan Draghici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
de rasu' plansu'
http://www.youtube.com/watch?v=feksbL840Go
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
maiestrita spune:
camy, va tinem pumnii maine la brasov!!! sa fiti cat mai multe si sa iasa totul super!
eu, rallu adica (tot intru cu userul gabrielei), merg maine la primarie sa depun cererea pentru protestul de marti .. pana la urma unde mergem, la guvern sau la parlament???
si cine mai poate veni maine la primarie dintre fetele organizatoare? vorbisem si cu oana de la filias ieri sa vina si ea si sa stabilim niste puncte de strategie pentru marti .. e mai bine cand vorbesti fata-n fata si pui pe hartie niste chestii ..
asadar, cine are timp maine? in jur de 10-11??
![](images/user_man.png)
T_A_T_A spune:
Avem sanse foarte mari de reusita! Sunt trei partide in coalitia guvernamentala (PDL, UDMR, UNPR). Ultimele doua nu sunt de acord cu reducerea indemnizatiei pentru parintii aflati in CIC. Au anuntat chiar liderii lor. Doar PDL este inca PRO-reducere, insa si acolo a aparut o bresa notabila: Organizatia de femei PDL a cerut Cabinetului Boc sa renunte la reducerea indemnizatiei si a alocatiei.
Mai ramane Opozitia! Am discutat azi cu lideri ai grupurilor parlamentare si e clar ca nu agreeaza deloc reducerea infama. As spune ca avem sanse bune sa conservam cele 85%. Voi incerca maine sa aflu calendarul demersurilor guvernamentale! E bine ca mitingul nostru de saptamana viitoare sa fie programat cand se iau deciziile la Palatul Victoria. Ar fi culmea sa-si asume raspunderea in Parlament chiar de ZIUA COPILULUI! Oricum am anuntat ca vom fi prezenti la sedinta Camerelor reunite, atunci cand Cabinetul Boc isi va asuma raspunderea pentru legea cu pricina. Sper ca atunci sa fi fost deja scoasa reducerea indemnizatiei din textul propus de guvernanti. DOAMNE AJUTA! Pe langa Cel de Sus, conteaza insa si ce facem noi in perioada imediat urmatoare!
Id-ul meu de YM este b.draghici! Cei care doresc sa primeasca lista adreselor electronice ale parlamentarilor si ale demnitarilor din Cabinetul Boc, ma pot contacta de maine dimineata. E BINE SA-I BOMBARDAM CU MESAJE! Sa le trimitem materialul elaborat deja de pe sute sau chiar mii de e-mailuri. Va conta si asta! La fel propunem sa facem si cu faxul premierului Boc, al ministrului Seitan si ale celorlati membri ai Cabinetului. E bine sa fie doar o pagina, pentru a se trimite din prima si sa fie cu caractere maricele, ca poate au probleme oftalmo.
Bogdan Draghici