HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Natasa spune:
Sincer, sper din tot sufletul sa aveti dreptate, dar eu sint tare pesimista... si voua
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
he he..aici cu optimismul e greu si la noi, dar macar nu stam si asteptam din cer rezolvarea..de aia se iese in strada..de aia sunt atatea proteste..ca daca doar stai si speri fara sa faci nimic....
----------------------------------------------
my somebody....
31+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cellia78/cellia78.jpg)
cellia78 spune:
Natasa, lumea s-a saturat!
Si nu (mai)putem sta toti pesimisti si astepta sa primim ce ni se da!Pt ca deja e prea de tot!
PS: dc nu mai scriu zilele urmatoare, rezulta ca m-au luat pe sus!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cellia78 PS: dc nu mai scriu zilele urmatoare, rezulta ca m-au luat pe sus! ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ade24 spune:
Tocmai aici e buba, in gandirea de genul:" sincer sper sa rezolvati ceva, dar eu nu cred, sunt pesimist/pesimista ca va mai merge ceva in tara asta".........
Pai daca ne culcam pe urechea asta si ne spunem ca nu are rost sa mai luptam ca nu se rezolva nimic, atunci e normal ca nenorocitii aia sa faca ce vor. Pe asta mizeaza si ei. Trebuie sa le aratam ca nu mai suntem adormiti si naivi, ca ne-am trezit si ca ne-am saturat!
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
dragele mele ,
acum am ajuns acasa
din piata am fugit la cumparaturi caci incepusem sa mancam mustar pe paine...
de copilashi nu mai zic nimic sa nu ma dati la protectia copilului
(noroc cu generozitatea unor bunici)
Am fost in piata!
am strabatut multimea..incredibil ce era acolo, nu am trait niciodata o asa atmosfera - si am rugat sa fiu lasata sa transmit un mesaj
Elara dibacica a crosetat la foc automat o pancarta (0.02% economie de la sugari!!??) numa buna de fluturatdin suflet
multumim!!!!
..mi-as fi dorit sa nu fiu singura, nimeni de aici sau de pe miresici
(in fine in multime erau cred mii de mame, ma gandeam ca ati vazut mesajul ca voi merge acolo la Antipa unde e Realitatea tv)
A fost o mamica ce m-a abordat, nu stiu cum o cheama, nu stiu cine este...ii multumesc mult ca mi-a tinut geanta, ca ma chinuiam sa tin copertile alea de carte cat mai drept sa se vada)
din pacate vacarmul si nemultumirea celor din apropiere m-au cam bulversat si habar nu am cum am reusit sa vorbesc pana la urma caci nici nu ma auzeam...
in fine, macar pancarta aia avea un mesaj clar si important era ca SUNTEM ACOLO! CA SI MAMELE CONTINUA PROTESTUL
sa nu-i lasam sa creada ca am abandonat lupta
pana la urma faptul ca noi transmitem ceva iar ei o tin una si buna amestecand alocatii, indemnizatii...e o chestiune intentionata
EI INTELEG FT BINE DESPRE CE E VORBA. Dar vor ca ceilalti sa nu inteleaga si de aceea dau mesaje care sa ne amestece, discrediteze mesajul...
dezbina si condu...asta cred ca e strategia pe care se merge
Altfel,in alta ordine de idei... imi cer mii de scuze ca am creat neintelegeri vis a vis de directul de la Antena din seara asta..au fost niste lucruri care m-au depasit, am vrut sa fac prea multe...si pana la urma am scapat din vedere unele chestiuni.
O sa fac public nr meu de tel 0723339031 la care raspund (e posibil daca sun ep vreuna sa sun de pe altul...dar de raspuns raspund PE ASTA!) si o sa va rog ca de acum daca vreuna vrea sa-mi zica ceva ma poate suna
ideea este ca dupa ce am scris mesajul acela cu "plec in piata!"... la muzeul antipa e realitatea, acolo ne vedem... - am pierdut legatura cu tot, cu ce s-a scris aici, cu ce s-a mai vorbit care cu care....
Ana iti multumim din suflet pentru toata stradania ta
Copilashii de azi si cei de maine vor trai poate (SPERAM) mai bine si datorita aportului tau!!
al tau, al fiecareia dintre noi de aici, de pe miresici...si de oriunde
la ce ora intra roxana la antena... 18 sau 19?
a gasit cineva pe net materialul de pe realitatea cu C. Sincai???
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
ade24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk dragele mele , acum am ajuns acasa din piata am fugit la cumparaturi caci incepusem sa mancam mustar pe paine... de copilashi nu mai zic nimic sa nu ma dati la protectia copilului (noroc cu generozitatea unor bunici) Am fost in piata! am strabatut multimea..incredibil ce era acolo, nu am trait niciodata o asa atmosfera - si am rugat sa fiu lasata sa transmit un mesaj Elara dibacica a crosetat la foc automat o pancarta (0.02% economie de la sugari!!??) numa buna de fluturat ![]() multumim!!!! ..mi-as fi dorit sa nu fiu singura, nimeni de aici sau de pe miresici (in fine in multime erau cred mii de mame, ma gandeam ca ati vazut mesajul ca voi merge acolo la Antipa unde e Realitatea tv) A fost o mamica ce m-a abordat, nu stiu cum o cheama, nu stiu cine este...ii multumesc mult ca mi-a tinut geanta, ca ma chinuiam sa tin copertile alea de carte cat mai drept sa se vada) din pacate vacarmul si nemultumirea celor din apropiere m-au cam bulversat si habar nu am cum am reusit sa vorbesc pana la urma caci nici nu ma auzeam... in fine, macar pancarta aia avea un mesaj clar si important era ca SUNTEM ACOLO! CA SI MAMELE CONTINUA PROTESTUL sa nu-i lasam sa creada ca am abandonat lupta pana la urma faptul ca noi transmitem ceva iar ei o tin una si buna amestecand alocatii, indemnizatii...e o chestiune intentionata EI INTELEG FT BINE DESPRE CE E VORBA. Dar vor ca ceilalti sa nu inteleaga si de aceea dau mesaje care sa ne amestece, discrediteze mesajul... dezbina si condu...asta cred ca e strategia pe care se merge Altfel,in alta ordine de idei... imi cer mii de scuze ca am creat neintelegeri vis a vis de directul de la Antena din seara asta..au fost niste lucruri care m-au depasit, am vrut sa fac prea multe...si pana la urma am scapat din vedere unele chestiuni. O sa fac public nr meu de tel 0723339031 la care raspund (e posibil daca sun ep vreuna sa sun de pe altul...dar de raspuns raspund PE ASTA!) si o sa va rog ca de acum daca vreuna vrea sa-mi zica ceva ma poate suna ideea este ca dupa ce am scris mesajul acela cu "plec in piata!"... la muzeul antipa e realitatea, acolo ne vedem... - am pierdut legatura cu tot, cu ce s-a scris aici, cu ce s-a mai vorbit care cu care.... Ana iti multumim din suflet pentru toata stradania ta Copilashii de azi si cei de maine vor trai poate (SPERAM) mai bine si datorita aportului tau!! al tau, al fiecareia dintre noi de aici, de pe miresici...si de oriunde la ce ora intra roxana la antena... 18 sau 19? a gasit cineva pe net materialul de pe realitatea cu C. Sincai??? Alinuk ![]() www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alina ai vorbit foarte bine si te-ai auzit foarte bine! Sa nu iti faci probleme, a fost super. Inainte sa intri tu in direct, eu am auzit in masina (la radio) cum si unii lideri de sindicat care vorbeau pe scena au facut referire si la noi. Iar cei de la Realitatea (eu aici m-am uitat) aproape la fiecare interventie a reporterilor au pomenit si de mame. A fost foarte bine. E doar parerea mea dar cred ca si fetele sunt de acord cu mine.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
alinuk spune:
alouuuuuu nu va dau voie sa fiti pesimiste
ce aveti????
cel mult realiste!!!
eu sunt optimista iremediabila!
stiti gluma aia ...?
mai bine un optimsit caruia sa i se infirme sperantele decat un pesimist caruia sa i se confirme temerile
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cellia78/cellia78.jpg)
cellia78 spune:
Alinuk, stai relax, a fost bine azi!
Si da, s-a zis si de la scena de mame.
Si nu, eu nu ma inec in butoiul cu pesimism. pt tot ce faci pt noi!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
alinuk spune:
doamne acum vad si eu la stiri imagini
nu-mi vine sa cred
bietii oameni dansau pinguinul
mi se pare un fel de inceput al nebunie (la propriu)...
Alinuk
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!