HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
personal m-as fi asteptat sincer ca guvernul sa isi dea demisia. Sindicatele nu vor renunta si guvernul va avea pe maini o criza totala in tara care chiar ii va afecta pe toti (si pe cei care isi rad acum in barba ca se cred neafectati de masurile guvernului)
natasha, se vede ca nu ai citit subiectul asta. nu iti da nimeni in cap. e vorba realmente de un drept. pentru care cred ca majoritatea macar de pe DC vor merge pana in instanta. si chiar nu prea cred ca statul are castig de cauza.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 14+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Natasa crezi ca dc puteau efectiv sa taie cu barda in pensii, CIC, salarii, mai apareau la tv cu apeluri la solidaritate si miorlaieli de genul nu sunt bani, ajungem ca grecii, nu primim imprumut fmi?Tocmai ce spui tu imi confirma ca acolo de unde au putut taia fara sa intrebe:spitale, subventii la caldura, asistenta maternala and so on, 7000 de concedieri la CFR marfa cred...au facut-o.
cat timp exista salarii astronomice de 2 miliarde nici nu le pot numara nu cred ca nu sunt bani.
ade24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Va place sau nu ce va spun, "luptati" degeaba. Bugetul e scufundat adinc in mocirla si daca nu luam imprumut de la FMI nu vor mai putea plati DELOC nici pensii, nici alocatii, nici indemnizatii. Ceea ce puteati sa faceti atunci cind ati ajuns sa discutati cu niste oficialitati era sa incercati sa scadeti procentul de 25% macar la nivelul de scadere al pensiilor (15%). Sigur ca lozincile gen "nu dam nimic, nu cedam nimic, nu acceptam nicio scadere" sint foarte revolutionare, dar asta inseamna ca nu ati acceptat o negociere, atita vreme cit era foarte clar ca si in astea vor intra... |
Multumim dar ne descurcam si fara sfaturi de genul asta! Ii lasam pe altii sa stea cu capul in nisip sau sa negocieze. Noi nu avem ce negocia. Cand mi-au luat impozite cu "poala" din salariu nu m-au chemat la negocieri sa ma intrebe daca vreau sa dau x% sau y%. Au luat cat au vrut. Acum e randul meu sa zic ca atat vreau pentru ca atat am cotizat!
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
elara spune:
Sunt penibili.
Isi "doneaza" indemnizatiile dar cei care refuza sunt schimbati din functie.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cellia78/cellia78.jpg)
cellia78 spune:
Ma scuzati de offtopic!
Natasa, DE CE nu sunt bani?
UNDE sunt banii?
DE CE se ia de la batranii care au muncit O VIATA (si conditiile nu au fost de birou decat la putini)? DE CE se ia de la copii? DE CE se ia de la cei cu salarii de rusine? DE CE se ia de la persoanele cu handicap? DE CE? CE ANUME sa mai negociem? CAT sa mai asteptam sa traim decent? Cata rabdare sa mai aiba oamenii, atat de batjocoriti? Si rabdare....sa ce?
Chiar crezi ca s-a ajuns aici numai si numai din cauza crizei mondiale?
Te rog sa intelegi ca nu fac atac la persoana! Sunt doar satula! Tu nu esti parinte? Cum vrei tu sa-ti cresti si educi copiii in tara asta care a ajuns asa cum a ajuns? Crezi ca putem emigra toti?
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
criza despre care se tot vb si in baza careia unii vorbeau pe aici, aia mondiala nu ne-a afectat nu sh cat pt ca eram oricum jos.in sectorul privat a lovit cata, cat mai e si ala, care s-a repliat imediat, taind salarii, concediind, reducand prod.
ce se intampla de o sapt este rezultatul nebuniei furturilor facute de stat, aia care aveau pita si cutitu si si-au impartit si s-au inmultit.si atunci care, de unde solidaritate?
Natasa spune:
Bine ca v-ati gasit tapul ispasitor :)
Ca sa va raspund, sint parinte si sper din tot sufletul sa nu-mi cresc copilul in tara asta.
Unde s-au dus banii este stiut, se vede cu ochiul liber pe strazi si in cartierele de vile. Ce e de facut acum ca s-au dus si trebuie sa ne imprumutam, asta e intrebarea.
Ade 24, spui ca nu negociezi pentru ca este un drept si ai cotizat. Si tata a cotizat si acum, proaspat iesit la pensie ii iau 15%. Si bugetarii au drepturi, au contracte de munca etc. Aici nu e vorba de bagat capul in nisip, dar nu e dovada de mare curaj sa spui "nu negociez nimic". Si daca le-ar trece prin cap sa ierte indemnizatiile de la reducere, atunci n-ar mai putea-o face cu nicio categorie pentru ca nici bunica, nici profesorii si nici mamele nu au vreo prioritate. Daca nu vreti sa pricepeti ce idee sustin, e treaba voastra, dar ei ca vor reduce 25% si o vor face si pentru ca nu ati avut voi chef sa negociati la singe orice procent.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
natasa, orice negociere de genul asta, si castigarea unui procent mai mic se obtine tocmai prin declaratii de genul..nu cedam nimic. in momentul in care la o negociere tu incepi din start sa cedezi inseamna ca nu stii sa negociezi, si clar vei pierde mult mai mult.
si nu, nu e corect ce se intampla la pensionari, la bugetari...( la mine in familie sunt numai bugetari si pensionari..iti dais eama ce palma luam acum ..)
si tocmai ca spui ca se vede clar unde s-au dus banii, trebuie sa zicem stop, sa nu mai fim noi, poporul de rand, cinstit, TAPUL ISPASITOR.Nu noi suntem de vina pentru situatia creata.
----------------------------------------------
my somebody....
31+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cellia78/cellia78.jpg)
cellia78 spune:
Natasa, Natasa........eu te inteleg, sa stii! Inteleg si ce incerci tu sa spui, pe cuvant; "trebuie" sa taie si din indemnizatii pt ca altfel, sa zicem pensionarii ar striga revoltati "ele de ce nu si noi da?"
Asa e ca am inteles?
Numai ca uite, si pensionarii ies in strada si nici ei nu negociaza; nimeni nu mai vrea sa negocieze!!!! Nu ai cu cine!
Si sa stii ca si noi ne gandim extrem de serios sa nu ne crestem copilul aici; tocmai de-aia spuneam ca nu putem emigra toti.
Nu, nu te vad tap ispasitor.
Inca ceva,Natasa!
Ma gandesc serios la a pleca de aici, dar inca nu intorc spatele; si incerc sa fiu solidara cu mamicile de aici si de peste tot, chiar daca ma gandesc la plecare; pana una-alta, traiesc aici!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
ade24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Bine ca v-ati gasit tapul ispasitor :) Ca sa va raspund, sint parinte si sper din tot sufletul sa nu-mi cresc copilul in tara asta. Unde s-au dus banii este stiut, se vede cu ochiul liber pe strazi si in cartierele de vile. Ce e de facut acum ca s-au dus si trebuie sa ne imprumutam, asta e intrebarea. Ade 24, spui ca nu negociezi pentru ca este un drept si ai cotizat. Si tata a cotizat si acum, proaspat iesit la pensie ii iau 15%. Si bugetarii au drepturi, au contracte de munca etc. Aici nu e vorba de bagat capul in nisip, dar nu e dovada de mare curaj sa spui "nu negociez nimic". Si daca le-ar trece prin cap sa ierte indemnizatiile de la reducere, atunci n-ar mai putea-o face cu nicio categorie pentru ca nici bunica, nici profesorii si nici mamele nu au vreo prioritate. Daca nu vreti sa pricepeti ce idee sustin, e treaba voastra, dar ei ca vor reduce 25% si o vor face si pentru ca nu ati avut voi chef sa negociati la singe orice procent. |
Nu cred ca cineva de pe acest forum a contestat dreptul pensionarilor, profesorilor, bugetarilor, etc. Mai ales ca si ei sustin acelasi lucru ca si noi, adica nu negociaza nimic.
Pentru ca exista resurse de unde ar putea fi luati acesti bani, ba chiar mai multi, dar nu se vrea. Si de ce nu se vrea? Deoarece i-ar afecta pe ei si afacerile lor infloritoare. De aceea eu sustin ca trebuie sa ia atitudine si cei care nu sunt vizati acum de aceste hotarari cretine, pentru ca in scurt timp va veni si randul lor. Daca cineva se amageste cu ideea ca se vor taia aceste procente de la pensionari, profesori, bugetari, copii, etc si gata a trecut criza si de maine ploua cu bani, ori e un mare optimist ori.......(nu vreau sa pronunt cuvantul). Vor fi nevoiti sa tot taie sau sa tot mareasca (depinde despre ce vorbim) si tot noi vom fi afectati, nu ei. De aceea trebuie ca TOTI sa luam atitudine, nu doar cei vizati direct si sa le cerem sa ia acele masuri care intr-adevar vor aduce bani la buget, nu aburerile astea!
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun